Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Gözünüz Aydın hayırlısıyla kucanıza da almayı nasip etsin.benimde Dr Mustafa bahçeci sizin problem neydi kaçıncı denemede hayırlı haberi aldınız.

Allah razı olsun Haarca, darısı isteyen herkesin başına... Benim sebepsiz infertilite canım. 10 yıllık evliyim herşey normal görünüyo ama gebelik oluşmuyodu. 1 negatif denemem oldu. 2. denemeyi Bahçecide yaptık ve pozitifi gördük çok şükür. Allah korusun eğer negatif sonuçlansaydı tercihim yine Bahçeci olcaktı eşimde bende çok çok memnun kaldık çünkü. Darısı sizlerin başına dua eidyorum herkese bol bol....

Kızlar yarın büyük gün test günüm.... çok heyecanlı ve stresliyim lütfen dualarınızı esirgemeyin büyük gün geldi çattı sonunda...

Kızlar yarın büyük gün test günüm.... çok heyecanlı ve stresliyim lütfen dualarınızı esirgemeyin büyük gün geldi çattı sonunda...

Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah canım. Bende bu ayki adetimle başlıyorum az kaldı 3 gün sonra falan bi aksilik olmazsa iğnelerime başlıcam

günaydın mı???? saat kaç oldu tembel hamile seni :)) nasıl gidiyor bakiim aşerme, bulantılar falan ne durumdasın canım ?

biraz geç yazıyorum canım kusura bakma. Ya mide bulantım var kendimi lavaboda buluyorum hep anla sen :)) bide halsizim şu 2 3 gündür yatıyorum genelde sen ne durumdasın peki

burcu dualarımız seninle arkadaşım gönlünü ferah tut Allahın izniyle pozitif sonuç alırsın. hiç belirti yokmu ne bileyim ağrı, şişlik, ateş basması falan varmı

Canım hayırlı ve güzel haberlerini forum olarak bekliyoruz hadi inşallaahh ben bile stres oldum yaaaa ...........

Nasılsınız görüşmeyeli? brc_1980 inşallah gebelik haberini verceksin bize canım ... Kızlar midem çok fena yemekler hep kokuyor burnuma mutfağa zor giriyorum bazen niye böyle oluyo anlamadım bu böyle ne kadar devam etcek dersiniz ??

Sizlere moral vermek istedim bende Bahçeci ve Dr.Güvenç bey sayesinde minik fasulyeme 9 haftalık hamileyimm Allahım bu mutluluğu bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh...Ben farklı bir merkeze gitmiştim orada olmadı kısmet değilmiş 2.denememizi Bahçecide yaptık çok şükür doğru yerde bulduk kendimizi.Umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin mutlaka bunu karşılığını bir gün alacaksınız.Ben pozitif sonucumu aldım o ve kanamam oldu çalışıyordum izin aldım annem geldi hiç kalkmadım doktorum olabiliyor bazen tabi ki çok iyi bişey değil ama kontrolde olup olmadığını görücez dedi 2 hafta sonrasına kalp atışı için kontrole çağırdıı.O 2 hafta nasıl geçti ne siz sorun ne ben anlatayım...İlk gebelik muayenesi faklı bir ultrason odasında bakılıyor önce Güvenç hocam hemşiresi ve ben girdik ailem dışarda kaldı olumsuz duruma karşı diye tabii ultrason ekranı karşımdaydı ve o minik üzüm çekirdeğimi gördüm ya gözlerimden akan yaşlara hakim olmak mümkün değildi artık...Çıldırmamak elde değilll o sesi duymak herşeye bedeldi içimde kocaman bir aşk büyüyor şimdi teyzelerii sizlerdende güzel haberler almak istiyoruz.Darısı bu duyguya hasret olan herkesin başına...

Sizlere moral vermek istedim bende Bahçeci ve Dr.Güvenç bey sayesinde minik fasulyeme 9 haftalık hamileyimm Allahım bu mutluluğu bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh...Ben farklı bir merkeze gitmiştim orada olmadı kısmet değilmiş 2.denememizi Bahçecide yaptık çok şükür doğru yerde bulduk kendimizi.Umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin mutlaka bunu karşılığını bir gün alacaksınız.Ben pozitif sonucumu aldım o ve kanamam oldu çalışıyordum izin aldım annem geldi hiç kalkmadım doktorum olabiliyor bazen tabi ki çok iyi bişey değil ama kontrolde olup olmadığını görücez dedi 2 hafta sonrasına kalp atışı için kontrole çağırdıı.O 2 hafta nasıl geçti ne siz sorun ne ben anlatayım...İlk gebelik muayenesi faklı bir ultrason odasında bakılıyor önce Güvenç hocam hemşiresi ve ben girdik ailem dışarda kaldı olumsuz duruma karşı diye tabii ultrason ekranı karşımdaydı ve o minik üzüm çekirdeğimi gördüm ya gözlerimden akan yaşlara hakim olmak mümkün değildi artık...Çıldırmamak elde değilll o sesi duymak herşeye bedeldi içimde kocaman bir aşk büyüyor şimdi teyzelerii sizlerdende güzel haberler almak istiyoruz.Darısı bu duyguya hasret olan herkesin başına...

ayyyy canım kıyamam yaaa Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. bende 3 aylık hamileyim canım ve Mustafa Bahçeci doktorumdu. Merkez ve ekip harika zaten. Bu yol zaten uzun ve yorucu bi yol Allahım isteyenlerin sabrını arttırsın inşallah.. bide teyzesi öpüyor onu :))

ayyyy canım kıyamam yaaa Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. bende 3 aylık hamileyim canım ve Mustafa Bahçeci doktorumdu. Merkez ve ekip harika zaten. Bu yol zaten uzun ve yorucu bi yol Allahım isteyenlerin sabrını arttırsın inşallah.. bide teyzesi öpüyor onu :))

Amiiin amiiiinn inşallahhh o kadar dua ediyorum kiii gerçekten zor bir süreçç herkese nasip olsun bu güzel duyguyu tatmak.Sizinde hayırlı olsun inşallahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm.Bende senin minik bebişini kocaman öpüyorum... :)

merhaba gubicim çok çok sevindim yazdıklarını okuyunca... Darısı başıma arkadaşım inşallah. ara ara ümidimi kaybetsemde sizlerin bu güzel paylaşımlarını okudukça umudum yeniden yerine geliyor ve bu kez olcak diyorum.. bide sanırım Bahçeci ekibini seçtiğim için çok doğru bi adresteyim bu kez :))

merhaba gubicim çok çok sevindim yazdıklarını okuyunca... Darısı başıma arkadaşım inşallah. ara ara ümidimi kaybetsemde sizlerin bu güzel paylaşımlarını okudukça umudum yeniden yerine geliyor ve bu kez olcak diyorum.. bide sanırım Bahçeci ekibini seçtiğim için çok doğru bi adresteyim bu kez :))

neden ümidini kaybediyosun anlamıyorumki canım?? Nefes aldığın müddetçe ümit vardır tamam çok felsefik oldu ama :)))) Rabbim istesin yeterki mutlaka olacaktır... Sen dualarını esirgeme eksik etme ayrıca 10 denemeye kadar gidip şansını deneyenler var du bakalım hem bu sefer olmayacağını nerden biliyosun?

Canım benim ne mutlu sana ve eşine... bu mükemmel duyguyu o kadar çok tatmak istiyorumki nasıl anlatılır bilemiyorum.... Sanırım sadece yaşamak gerek... Rabbim o günleri göstercek biliyorum:KK43:((

Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....

X