Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım oğlandan fırsat buldukça yazıyorum çok mız mız ama çok tatlı oldu teyzesi 4. aya girdik maşallah.. birazda kilo aldık :)) sen nasılsın canım tüp bebek ne zamandı senin.

ayyy maşallah ne güzel yaa darısı başıma inşallah :)))

canım geçen hafta polipler alındı işte inşallah 1 ay sonra tüp bebeğe geçicez bi ara kontrole gitcem sonrasında dahada netleşcek ama iyiyim çok şükür ağrım sancım yok bakalım hayırlısı olsun inşşş..

geçmiş olsun canım iyisin dimi :)) kocaman kocaman göbüşün olur inşallah :)))

geçmiş olsun canım iyisin dimi :)) kocaman kocaman göbüşün olur inşallah :)))

çok çok sağol canım gayet iyiyim Allahıma şükürler olsun çok korkmuştum ama korktuğum kadar olmadı. sonrasında biraz sancım oldu ama çabuk geçti şimdi geriye doğru sayım başladı hayırlısı olsun inşallah cümlemiz için....

Kızlar şükürler olsun Rabbime donmuş bebişler bana sıkı sıkı tutunmuşlar :)) sabah gittik test için sonucu bekle eve gel falan derken anca fırsat buldum. Ayyy hala ağlıyorum çok farklı hissediyorum kendimi nasıl anlatsamki....

canım benim çok çok tebrikler ve gözünaydın arkadaşım. tabiki o duygu anlatılmaz bizlerinde yaşaması gerek inşallh bizlerde bigün bu haberi veririz sizlere Allahım kucağında görmeyi nasip etsin inşşş...

canım benimmm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş.. Darısı biz bekleyenlerin başına :))

Merhaba arkadaşlar bende Konya'da yaşıyorum burada 2aşılama ve2tüp bebek tedavisi geçirdim sonuçlar negatifdi hep..bahçeci merkezini ve mustafa beyi duymuştum buradan da okuyunca bir daha ki tedavimi burda yaptırmayı istiyorum ama hem çalışıp hemde şehir dışından olunca biraz zor olacak gibi şuara biraz ara verdik hepinizin bildiği gibi her negatif sonuç yıkım oluyor ve benim de toparlanmam zaman alıyor buarada bubtedavi süreçlerinde epey de kilo aldım ( bu merkezde tedavi gören arkadaşlara sormak istediğim bir çok soru var yumurta takibi için yaklaşık gün aşırı mı gittiniz?merkezde kendinizi rahat hissediyormusunuz?benim gibi şehir dışından gelmeyi düşünen veya gelip tedavi olanlar varmı?otelde mi kaldınız?kusura bakmayın arkadaşlar çok sordum ama inanın artık çok yoruldum...

çok çok tebrik ederim taze hamiş kervanına senıde kattık ne guzel...

ben istanbulda yasıyorum ama merkezın konaklama için uygun fiyata anlaşma yaptığı oteller var dıye bılıyorum sen bi merkezı arayıp fikir al tatlım onlar daha tyi yardımcı olurlar..inşallah bu sefer gelicek bebeğin...

Allah kucağınıza almayı nasip etsin... İnşallah bizlerde böyle güzel haber alırız

canımmm çok çok sevindim tebrik ediyorum... Rabbim bu mutluluğu biz bekleyenlerede yaşatsın inşallah :)) dikkat et kendine dinlen bol bol yorma sakın kendini tamam mı anlaştık mı )

Allah kucağınıza almayı nasip etsin... İnşallah bizlerde böyle güzel haber alırız

Merhaba Haarca, çok teşekkür ederim canım. Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallh.. Seni ilk kez görüyorum topikte tabii yanılmıyosam sen ne durumdasın canım tedaviye başladın mı??

merhaba canım aramıza hoşgelsin :)) ben istanbulda yaşıyorum ama merkezle ilgili bildiklerimi seninle paylaşayım... Bahçecinin anlaşmalı olduğu oteller var diye biliyorum. diğer otellere göre daha uygun fiyata kalabilirsiniz. şehir dışından gelenler bu anlaşmalı otellerde kalıyolar yada tanıdık akraba falan varsa onlarda kalıyolar o şekilde gelen çok kişi var. Onun dışında merkez çok rahat, çok güzel ve doktorları çok başarılı. ben kesinlikle tavsiye ederim. eğer konyadan kesin geleceksen tercihin Bahçeci olsun canım sevgiler :)))

merhaba canım bende Gaziantepte yaşıyorum ve Allah izin verirse bende İstanbulda Bahçecide tedavi görmek istiyorum. Burda bu tür şeyleri bile konuşmak ayıp yani kimseye anlatamıyorum 33 yaşına geldim hiç tüp bebek denemem olmadı eşimi ikna edemedim. Sonra ikna oldu bu kez kimse duymasın diye kafamın etini yedi.... İstanbulda ablam yaşıyo orda evli. Yaza doğru gitmeyi düşünüyorz. Hem tatil amaçlı hemde tedavi sürecinde ablamda kalmak istiyoruz. Yani burdaki kimse öğrenmeden tedavi olup döncez. İnşallah bi aksilik çıkmaz gün sayar oldum artık yaz gelsin bi an önce (((

Kızlar bikaç gündür yoktum baya baya hamişler gelmiş ne güzel yaaa :)) ee ne var ne yok Yildirimm görüşmen nasıl geçti neler oldu hiç yazmamışsın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…