maşallah canım allah tamamını erdirsin kimdi dr.un? :)
Sevgili Piticim çok çok sevindim :)) gözünaydın olsun arkadaşım Rabbim kucağında görmeyide nasip etsin ayyyy ne güzel yaaaa :))) topiğe bi hamiş daha geldi :))))
canımmmmm hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhh... Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin teyzeleri onu yer yer :)))
teşekkür ederim arkadaslar çok güzel bi duyguymuş şimdi sabırla sağlıklı doğmasını beklıcem.hep dualar edicem...allah herkese bu mutluluğu nasıp etsın.güzel düşünelim güzel olsun...doktorum güvenç karlıkaya allah ondanda razı olsun.minnettarım...ilk denememdı ona hep guvendım.emeklerımı boşa çıkarmadı...
Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
Canım canım canımmmmm... Allahım bebişinle güzel güzel günler nasip etsin sana inşallah :)) benimde bi kızım var inşallah ona kardeş istiyorumm ve tercihim tabiki yine BAhçeci kliniği olcak onlar süperler kızıma onlar sayesinde kavuştum bide oğlum olsa ne güzel olur yaaa :)) şaka bi yana Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin herkese...
Vaaooowwwww Bahçecinin hamişleri her geçen gün artıyooooo kızlar süperiz yaaaa :)))) haydi kızlar darısı diğer güzellerin başına. eee hamişler ne durumdasınız bakalım nasıl gidiyor :)))
canım senin doktorun kimdi ?? bende 4 aylık hamileyim sağ salim bebeğim dünyaya gelsin çok fazla ara vermeden ikinci bebişi istiyorum tabi Allahım nasip ederse :)))
kızlar yarın iğnelere başlıyorum bana da dua edin :18:
kızlar yarın iğnelere başlıyorum bana da dua edin :18:
ayyyy canım heyecanını gayet iyi anlıyorumm... güzel güzel şeyler düşün ve iğneler seni korkutmasın gerçekten acımıyo :)) rahat ve sakin olda topiğimize bi bebiş daha gelsin tamammı :)))
inşallah canım, acaip heyecanlıyım
ederim tabii cnmheeeyyyy sakin ol bakiiim :))) ya şu ikonları ben yapamıyorum pöffff(( bide bizleri haberdar et tamam mı canım yaz sürekli
Pitiiiiiiiii bu ne güzel haber tatlım :))) Rabbim sonunda dualarını kabul etti ve tedavin başarıyla sonuçlandı :) Aslında bizler hamilelik haberi alınca yolu yarıladık sanıyorz ama annem hep derki siz büyüdükçe derdiniz de büyüyor keşke hep çocuk kalsanız diye :))) Rabbim sana hayırlı evlat versin güzel, mutlu günleriniz olsun....
Canım canım canımmmmm... Allahım bebişinle güzel güzel günler nasip etsin sana inşallah :)) benimde bi kızım var inşallah ona kardeş istiyorumm ve tercihim tabiki yine BAhçeci kliniği olcak onlar süperler kızıma onlar sayesinde kavuştum bide oğlum olsa ne güzel olur yaaa :)) şaka bi yana Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin herkese...
kızlar mıdenız nedurumda ben gece gunduz demeden çıkarıyorum nolcak boyle bılmıyorum benımde doktorum guvenç bey çok memnunum dun gıttım bebegımın kesesını ve kalp atışlarını gordum çok şukur 6+1 olmuş haftaya cuma gıdıcez bıdaha mıde bulantılarım olmasa çok guzel herşey oluyorum rabbım yardımcımız olsun.herkese nasıb etsın.
kızlar mıdenız nedurumda ben gece gunduz demeden çıkarıyorum nolcak boyle bılmıyorum benımde doktorum guvenç bey çok memnunum dun gıttım bebegımın kesesını ve kalp atışlarını gordum çok şukur 6+1 olmuş haftaya cuma gıdıcez bıdaha mıde bulantılarım olmasa çok guzel herşey oluyorum rabbım yardımcımız olsun.herkese nasıb etsın.