- 16 Kasım 2021
- 5
- 1
- 16
- 33
- Konu Sahibi Kusagaccicekbocek
-
Merhaba canım. Doktor muayenesi 2 bin civarı. Bir kez ödüyorsun tüp bebek sürecinde geçerli oluyor tekrar ödemiyorsunuz. Bahçecinin son tüp bebek fiyatı 37.900 civarı olması lazım. Yumurta toplamada kullanılan ilaçlar yaklaşık 10-15 bin tutuyor ilaç dozuna göre değişiyor. Transfer öncesi kullanılan ilaçlara haftalık 1700 ödedim. Transfer sonrası pozitif olursa 10 hafta kullan dedi doktorum yani yaklaşık 20 bin de 10. Haftaya kadar kullanılan ilaçlar tutuyorMerhabalar 2 defa aşılama denedik olmadı bende pcos var eşimde morfoloji düşüklüğü bu hafta berfu hoca ile görüşme olacak inşallah yakın zamanda yaptırıp fiyat bilgisi verebilecek olan varsa çok sevinirim kızlar
Ayrıca eşinizin de üroloji doktoruna görunmesinde fayda var. Bülent Erol muayene ücreti yine 2 bin civarıMerhabalar 2 defa aşılama denedik olmadı bende pcos var eşimde morfoloji düşüklüğü bu hafta berfu hoca ile görüşme olacak inşallah yakın zamanda yaptırıp fiyat bilgisi verebilecek olan varsa çok sevinirim kızlar
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi içinMerhaba canım. Doktor muayenesi 2 bin civarı. Bir kez ödüyorsun tüp bebek sürecinde geçerli oluyor tekrar ödemiyorsunuz. Bahçecinin son tüp bebek fiyatı 37.900 civarı olması lazım. Yumurta toplamada kullanılan ilaçlar yaklaşık 10-15 bin tutuyor ilaç dozuna göre değişiyor. Transfer öncesi kullanılan ilaçlara haftalık 1700 ödedim. Transfer sonrası pozitif olursa 10 hafta kullan dedi doktorum yani yaklaşık 20 bin de 10. Haftaya kadar kullanılan ilaçlar tutuyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bahçecinin laboratuvarı çok iyi, embriyologlari çok iyi.Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi içinsalı günü gidicez hem ben hem eşim için randevumuz var inşallah hayırlı sonuçlanır
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bahçecinin laboratuvarı çok iyi, embriyologlari çok iyi.
Merhaba rahim dinlendirmede vs ekstra ücret ödeniyor mu bilginiz var mı acabaMerhaba canım. Doktor muayenesi 2 bin civarı. Bir kez ödüyorsun tüp bebek sürecinde geçerli oluyor tekrar ödemiyorsunuz. Bahçecinin son tüp bebek fiyatı 37.900 civarı olması lazım. Yumurta toplamada kullanılan ilaçlar yaklaşık 10-15 bin tutuyor ilaç dozuna göre değişiyor. Transfer öncesi kullanılan ilaçlara haftalık 1700 ödedim. Transfer sonrası pozitif olursa 10 hafta kullan dedi doktorum yani yaklaşık 20 bin de 10. Haftaya kadar kullanılan ilaçlar tutuyor
Evet rahim dinlendirme 7 bin civarı. Ben Ocak ayından önce yapmıştım o zaman 4200düMerhaba rahim dinlendirmede vs ekstra ücret ödeniyor mu bilginiz var mı acaba
Gayet kibar birisi korkmanıza gerek yok hiç acı dahi hissetmiyorsunuz. Koltuklar zaten öyle rahatsız edici bir açıda değil. Kendinizi bunun için strese sokmayınKızlar berfu hanım alttan muayene ederken nasıl davranıyor? Ben hiçbir şeyden korkmuyorum o koltuktan korktuğum kadar
Gayet kibar birisi korkmanıza gerek yok hiç acı dahi hissetmiyorsunuz. Koltuklar zaten öyle rahatsız edici bir açıda değil. Kendinizi bunun için strese sokmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?