• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci,berfu demir

Merhabalar 2 defa aşılama denedik olmadı bende pcos var eşimde morfoloji düşüklüğü bu hafta berfu hoca ile görüşme olacak inşallah yakın zamanda yaptırıp fiyat bilgisi verebilecek olan varsa çok sevinirim kızlar

Merhabalar 2 defa aşılama denedik olmadı bende pcos var eşimde morfoloji düşüklüğü bu hafta berfu hoca ile görüşme olacak inşallah yakın zamanda yaptırıp fiyat bilgisi verebilecek olan varsa çok sevinirim kızlar
Merhaba canım. Doktor muayenesi 2 bin civarı. Bir kez ödüyorsun tüp bebek sürecinde geçerli oluyor tekrar ödemiyorsunuz. Bahçecinin son tüp bebek fiyatı 37.900 civarı olması lazım. Yumurta toplamada kullanılan ilaçlar yaklaşık 10-15 bin tutuyor ilaç dozuna göre değişiyor. Transfer öncesi kullanılan ilaçlara haftalık 1700 ödedim. Transfer sonrası pozitif olursa 10 hafta kullan dedi doktorum yani yaklaşık 20 bin de 10. Haftaya kadar kullanılan ilaçlar tutuyor

Ayrıca eşinizin de üroloji doktoruna görunmesinde fayda var. Bülent Erol muayene ücreti yine 2 bin civarı

Merhaba canım. Doktor muayenesi 2 bin civarı. Bir kez ödüyorsun tüp bebek sürecinde geçerli oluyor tekrar ödemiyorsunuz. Bahçecinin son tüp bebek fiyatı 37.900 civarı olması lazım. Yumurta toplamada kullanılan ilaçlar yaklaşık 10-15 bin tutuyor ilaç dozuna göre değişiyor. Transfer öncesi kullanılan ilaçlara haftalık 1700 ödedim. Transfer sonrası pozitif olursa 10 hafta kullan dedi doktorum yani yaklaşık 20 bin de 10. Haftaya kadar kullanılan ilaçlar tutuyor
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için 😊salı günü gidicez hem ben hem eşim için randevumuz var inşallah hayırlı sonuçlanır

Merhaba rahim dinlendirmede vs ekstra ücret ödeniyor mu bilginiz var mı acaba

Merhaba kızlar Berfu hocanın hastasıyım 19mayis gibi regl olacağım ve transfer sürecimiz başlayacak insallah 18gun tedavi süreci dendi bu tedavide neler kullaniyo acaba biliyomusunuz

Merhaba,bugün berfu hocaya muayene oldum 4 tane yumurta gördü,çok az yumurta sayın dedi,estrofem verdi hergun iki tane iç dedi,10 gün sonra adetimle tekrar çağırdı,tedavi protokolünü belirleyeceğiz dedi,aynı süreçten geçen var mı?

Kızlar berfu hanım alttan muayene ederken nasıl davranıyor? Ben hiçbir şeyden korkmuyorum o koltuktan korktuğum kadar :(

Kızlar berfu hanım alttan muayene ederken nasıl davranıyor? Ben hiçbir şeyden korkmuyorum o koltuktan korktuğum kadar :KK43:
Gayet kibar birisi korkmanıza gerek yok hiç acı dahi hissetmiyorsunuz. Koltuklar zaten öyle rahatsız edici bir açıda değil. Kendinizi bunun için strese sokmayın 🍀

Back