- 24 Ocak 2023
- 267
- 178
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kusagaccicekbocek
İnsİns sizde de pozitife vesile olur. Doktorlar sadece araci
Ne güzel ,darısı benim başıma,sağlıkla kucağınıza alın insallahBerfu hanim vesilesiyle ilk transferimde pozitif aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsİns sizde de pozitife vesile olur. Doktorlar sadece araci
Ne güzel ,darısı benim başıma,sağlıkla kucağınıza alın insallahBerfu hanim vesilesiyle ilk transferimde pozitif aldim
Aminn ins. Allah kolayliklar versinİns
Ne güzel ,darısı benim başıma,sağlıkla kucağınıza alın insallah
Selam bende Berfu hocanın hastasıyım ve çok şükür pozıtıfı gördük keseyı bekliyoruz tamamen kısının kendısıne özgü tedavi uyguluyor önce yumurta büyütmek ıcın ıgneler kullanıyorsun bellı aralıklarla gıdıyorsun sonra yumurta toplanıyor esınden alınan spermle bırlestırılıyor ve senı ılk gun üçüncü gün ve kalırsa besıncı gün embrıyoloklar arayıp bılgı verıyorlar benim 10yumurta toplanmıştı 5tane 6.gün embrıyosu donduruldu bır tane transfer edıldı ve çok şükür tuttu sonra sana göre rahım dınlendırme yapabılıyor tamamen kısıye odaklı ne görüyorsa ona göre yapıyor ama bahcecıye ve Berfu hocaya gözü kapalı guvenebılırsın ben çok memnun kaldım umarım keseyı ve kalp atışınıda duymak nasip olurHerkese merhaba,2. Olumsuz denemenin sonucunu aldıktan sonra yazın tekrar denemeye karar verdik,dün Ankara bahçeci berfu demir hoca ile ön görüşme yaptık,temmuz ayında yumurta toplama planladık,2 ay öncesinde adetinin 21. Günü muayeneye gel dedi,4 kilo fazlam var vermem gerektiğini de belirtti,berfu hoca da tedavi gören var da ilk muayeneden sonra süreç nasıl ilerliyor,yardımcı olabilir misiniz?
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız,mesajınız çok iyi geldi bana,hangi iğneleri kullanmıştıniz yumurta toplama öncesi hatırlıyor musunuz?Bir de Ankara'da mi yasiyorsunuz,şehir dışından takibi nasıl yapıyor,acaba bu süreçte orada kalmamızı mi istiyor,görüşmede sormayı unutmuşumSelam bende Berfu hocanın hastasıyım ve çok şükür pozıtıfı gördük keseyı bekliyoruz tamamen kısının kendısıne özgü tedavi uyguluyor önce yumurta büyütmek ıcın ıgneler kullanıyorsun bellı aralıklarla gıdıyorsun sonra yumurta toplanıyor esınden alınan spermle bırlestırılıyor ve senı ılk gun üçüncü gün ve kalırsa besıncı gün embrıyoloklar arayıp bılgı verıyorlar benim 10yumurta toplanmıştı 5tane 6.gün embrıyosu donduruldu bır tane transfer edıldı ve çok şükür tuttu sonra sana göre rahım dınlendırme yapabılıyor tamamen kısıye odaklı ne görüyorsa ona göre yapıyor ama bahcecıye ve Berfu hocaya gözü kapalı guvenebılırsın ben çok memnun kaldım umarım keseyı ve kalp atışınıda duymak nasip olur
Saolun ınsalah hepımız sagsalım kucagımıza alırız evet ben Ankara’da yaşıyorum ıkı güne bır haftada bır çağırdığı ıcın kalmanız bence en mantıklısı bağlı otellerle anlaşma yapmışlar bıraz daha fıyatları uygun diye bılıyorum sıtesıne gırersenız bılgı alabılırsınız ben gonal f kullandım çok fazla yumurta büyütürken ılac kullanmadım sonrasında su an ılac kullanıyorum zaten yumurta toplanana kadar çok bı ağrım olmadı benim sonrakı su an kullandığım ıgneler daha çok göbekte ağrı yapıyor ama ınsan poztıtıfı görmek ıcın değer dıyor ınsalah yarın keseyı görmek nasıp olur bıraz bende teslaslıyım açıkçası bı aksılık çıkarda kaybedersem diye ıİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız,mesajınız çok iyi geldi bana,hangi iğneleri kullanmıştıniz yumurta toplama öncesi hatırlıyor musunuz?Bir de Ankara'da mi yasiyorsunuz,şehir dışından takibi nasıl yapıyor,acaba bu süreçte orada kalmamızı mi istiyor,görüşmede sormayı unutmuşum
İçinizi ferah tutun,dualarım sizinle,inşallah herşey yolunda gider ve bu yolda çektiğiniz tüm skntilar son bulurBen önceki denemelerimde gonal f,merifofert,progestan iğne vurulmustum, her doktorun prosedürü farklı tabi.cok teşekkür ederim.Saolun ınsalah hepımız sagsalım kucagımıza alırız evet ben Ankara’da yaşıyorum ıkı güne bır haftada bır çağırdığı ıcın kalmanız bence en mantıklısı bağlı otellerle anlaşma yapmışlar bıraz daha fıyatları uygun diye bılıyorum sıtesıne gırersenız bılgı alabılırsınız ben gonal f kullandım çok fazla yumurta büyütürken ılac kullanmadım sonrasında su an ılac kullanıyorum zaten yumurta toplanana kadar çok bı ağrım olmadı benim sonrakı su an kullandığım ıgneler daha çok göbekte ağrı yapıyor ama ınsan poztıtıfı görmek ıcın değer dıyor ınsalah yarın keseyı görmek nasıp olur bıraz bende teslaslıyım açıkçası bı aksılık çıkarda kaybedersem diye
Rıca ederim her doktor vede her hastaya uyguladığı farklı oluyor umarım sızınde hersey ıstedgnx gbı olur ve pozıtıfı görürsünüzİçinizi ferah tutun,dualarım sizinle,inşallah herşey yolunda gider ve bu yolda çektiğiniz tüm skntilar son bulurBen önceki denemelerimde gonal f,merifofert,progestan iğne vurulmustum, her doktorun prosedürü farklı tabi.cok teşekkür ederim.
Aminn inşallahRıca ederim her doktor vede her hastaya uyguladığı farklı oluyor umarım sızınde hersey ıstedgnx gbı olur ve pozıtıfı görürsünüz
Bende uzaktan geldim 28 şubatta görüşmeye ve benm yumurtalarım iyi olduğundan ve uzakta olduğum için adet zamanı geleceksin tedaviyi başlatıcaz sonra muayeneye 5gün sonra gelirsin dedi ondan sonraki gelişinde de 1 hafta kalırsın yumurta toplarız dedi sonra transferi konusuruz o zaman dedi. Ama işte dediği gibi herkesin yumjrtası ve tahmine göre değişiyorİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız,mesajınız çok iyi geldi bana,hangi iğneleri kullanmıştıniz yumurta toplama öncesi hatırlıyor musunuz?Bir de Ankara'da mi yasiyorsunuz,şehir dışından takibi nasıl yapıyor,acaba bu süreçte orada kalmamızı mi istiyor,görüşmede sormayı unutmuşum
Merhaba bende berfu hocanın hastasıyım transfer sürecindeyim şuan sormal istediğ
merhaba transfer i aynı ayda yapmıyor mu berfu hanım banaMerhaba bende berfu hocanın hastasıyım transfer sürecindeyim şuan sormal istediğin bişey varsa sorabilirsi
Merhaba transferi aynı ayda yapmıyor mu berfu hanım bana yumurta toplamadan sonra transferi konusuruz dedi. Bir de sizin tüp bebeğinizin sebebi özel olmayacaksa erkek faktörlü mü kadın faktörlü mü? Bizimki erkek, o yüzden beni muayne etti testler herseye baktı bende sıkıntı yokmuş o yüzden cok ilaç kullandırmicam dedi yine de rahim dinlendirme yapar mı insan bir an önce transfer yapmak istiyorbu arafa ilk denememrhaba Merhaba bende berfu hocanın hastasıyım transfer sürecindeyim şuan sormal istediğin bişey varsa sorabilirsin
Merhaba bende rahim dinlendirme uyguladı yumurta toplama sonrası ilk adette değil iki ci adette gittim transfer için ilaçları başlattı.. çok heyecanlanıyoruz herşey bianda olsun bitsin istiyoruz ama önemli olan sağlıkla olması hiç strese girmeyin.. siz ne zaman başladınız tedaviyeMerhaba transferi aynı ayda yapmıyor mu berfu hanım bana yumurta toplamadan sonra transferi konusuruz dedi. Bir de sizin tüp bebeğinizin sebebi özel olmayacaksa erkek faktörlü mü kadın faktörlü mü? Bizimki erkek, o yüzden beni muayne etti testler herseye baktı bende sıkıntı yokmuş o yüzden cok ilaç kullandırmicam dedi yine de rahim dinlendirme yapar mı insan bir an önce transfer yapmak istiyorbu arafa ilk denemem
Merhaba. Bende berfu hocanın hastasıyım 3 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyorum ve yarın transfer öncesi son muayene için gideceğim Perşembe de transferim olacak Allah'ın izniyle. Bana her seferinde kliniğe gelmemi söyledi başka doktorun muayenesini kabul etmiyor ve yarın 12. Gidişim. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu zor günleri bizlerde atlatirizHerkese merhaba,2. Olumsuz denemenin sonucunu aldıktan sonra yazın tekrar denemeye karar verdik,dün Ankara bahçeci berfu demir hoca ile ön görüşme yaptık,temmuz ayında yumurta toplama planladık,2 ay öncesinde adetinin 21. Günü muayeneye gel dedi,4 kilo fazlam var vermem gerektiğini de belirtti,berfu hoca da tedavi gören var da ilk muayeneden sonra süreç nasıl ilerliyor,yardımcı olabilir misiniz?
Gerçekten mi, benim nasıl olacak bilmiyorum,8 saatlik yoldayım ve öğretmenim öyle her seferinde gidemeyecegim,bakalım nasıl olacakhayırlısı olsun hepimiz içinMerhaba. Bende berfu hocanın hastasıyım 3 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyorum ve yarın transfer öncesi son muayene için gideceğim Perşembe de transferim olacak Allah'ın izniyle. Bana her seferinde kliniğe gelmemi söyledi başka doktorun muayenesini kabul etmiyor ve yarın 12. Gidişim. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu zor günleri bizlerde atlatiriz
Hayrlı haberler alıraın İnşAllah canım transfer için hangi ilaçları kullandın senMerhaba. Bende berfu hocanın hastasıyım 3 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyorum ve yarın transfer öncesi son muayene için gideceğim Perşembe de transferim olacak Allah'ın izniyle. Bana her seferinde kliniğe gelmemi söyledi başka doktorun muayenesini kabul etmiyor ve yarın 12. Gidişim. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu zor günleri bizlerde atlatiriz
Ben 15inde adet olunca başlayacağız insallah, 28inde muayene oldum geldim. Adetimi bekliyorum bu arada kandiliniz mübarek olsunMerhaba bende rahim dinlendirme uyguladı yumurta toplama sonrası ilk adette değil iki ci adette gittim transfer için ilaçları başlattı.. çok heyecanlanıyoruz herşey bianda olsun bitsin istiyoruz ama önemli olan sağlıkla olması hiç strese girmeyin.. siz ne zaman başladınız tedaviye
Bende 4-5 saatlik yoldayım nası olacak diyr sordum bi kere gidecez sonra 5gün sonra gidecez sonra da 1 hafta kadar ankarada kalmamızı söyledi izin alın diye söyleyecem dedi çünkü sürekli bakması gerekiyomusGerçekten mi, benim nasıl olacak bilmiyorum,8 saatlik yoldayım ve öğretmenim öyle her seferinde gidemeyecegim,bakalım nasıl olacakhayırlısı olsun hepimiz için
Baya gidip gelmişsiniz genel olarak klinikte ve yumurta toplaması sonrasında verceğiniz tavsiye var mı benim gibi ilk defa yasayacak olanlara anestezi veriliyomus yumurta toplamada nasıl oluyor biraz endiseliyim bu konuda sonrasında falan nasıl oldu :) hoca sürekli yanınıza gelitor geliyormu yani iyi hissettiniz mi doğru yerdeym dediniz mi bu konuda bazı endislerim oldu berfu hoca biz odada muayenedeyken ben konusurken telefonda oynadı sürekli hatta eliyle bi dk işareti yapıp beni susturdu uzun süre telefon oynamasını bşeyi okumasını bekledik esimle birbirimize baktık hatta bozuldum acıkcasıMerhaba. Bende berfu hocanın hastasıyım 3 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyorum ve yarın transfer öncesi son muayene için gideceğim Perşembe de transferim olacak Allah'ın izniyle. Bana her seferinde kliniğe gelmemi söyledi başka doktorun muayenesini kabul etmiyor ve yarın 12. Gidişim. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu zor günleri bizlerde atlatiriz
Valla herşeyin kontrolü altında olması güzel hataya yer vermek istemiyor belli ki,ama uzaktan gelenler için sknti ,Allahım tüm emeklerimizi boşa cikarmasinBende 4-5 saatlik yoldayım nası olacak diyr sordum bi kere gidecez sonra 5gün sonra gidecez sonra da 1 hafta kadar ankarada kalmamızı söyledi izin alın diye söyleyecem dedi çünkü sürekli bakması gerekiyomu
amin hepimizin emeklerini bosa çıkarmasın :)Valla herşeyin kontrolü altında olması güzel hataya yer vermek istemiyor belli ki,ama uzaktan gelenler için sknti ,Allahım tüm emeklerimizi boşa cikarmasin