- 24 Ocak 2023
- 267
- 178
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kusagaccicekbocek
-
Merhaba bende berfu hocanın hastasıyım transfer sürecindeyim şuan sormal istediğin bişey varsa sorabilirsinHerkese merhaba,2. Olumsuz denemenin sonucunu aldıktan sonra yazın tekrar denemeye karar verdik,dün Ankara bahçeci berfu demir hoca ile ön görüşme yaptık,temmuz ayında yumurta toplama planladık,2 ay öncesinde adetinin 21. Günü muayeneye gel dedi,4 kilo fazlam var vermem gerektiğini de belirtti,berfu hoca da tedavi gören var da ilk muayeneden sonra süreç nasıl ilerliyor,yardımcı olabilir misiniz?
Şehir dışından ankaraya geldim adetin ikinci günü kanlarımı verdim bi sorun çıkmayınca tedaviye başladı.. hergün göbekten iğne vurdum 1 gun durup 1 gün berfu hocaya kontrole gittim iğnelerim sonucunda gelişme tamamlanınca opu oldum 4 yumurtam 5. Güne ulaştı ve donduruldu.. opu zor değildi anestezi verildi odada uyandım hafif kasık agrıları oldu 5 gün sonra adet oldum geçti herşey.. 2 adet dönemi rahim dinlendirildi şimdi transfer hazrlığındayım iğne ve ilaç kullanıyorum haftaya transferim olacak hayrlısıyla.. korkulacak bi durum yaşanmıyo emin olun :)Süreciniz nasıl başladı,yumurta takibini orda mi yapıyorsunuz yoksa şehir dışındami?Bir de bana omepa Q10 ve omepa1500 verdi,başından itibaren süreciniz ve hocanın tavrı nasıldı?
İğne sürecinde Ankara'da kalmanızı mi istedi?ben antalyadayim da,uzaktan olmuştu önceki yumurta takiplerim.Şehir dışından ankaraya geldim adetin ikinci günü kanlarımı verdim bi sorun çıkmayınca tedaviye başladı.. hergün göbekten iğne vurdum 1 gun durup 1 gün berfu hocaya kontrole gittim iğnelerim sonucunda gelişme tamamlanınca opu oldum 4 yumurtam 5. Güne ulaştı ve donduruldu.. opu zor değildi anestezi verildi odada uyandım hafif kasık agrıları oldu 5 gün sonra adet oldum geçti herşey.. 2 adet dönemi rahim dinlendirildi şimdi transfer hazrlığındayım iğne ve ilaç kullanıyorum haftaya transferim olacak hayrlısıyla.. korkulacak bi durum yaşanmıyo emin olun :)
Bana kal veya kalma demedi bende biley sormadım açıkcası ankarada akrabam vardı orda kalırım diye sorma gereksinimi hissetmedim siz sorar ona göre başlarsınız cünkü iğnede kontrol edilıyo kan alınıyo ona göre ilaçları düşürüp yükseltiyo doktr kendisine sormal lazım kabl edermi diyeİğne sürecinde Ankara'da kalmanızı mi istedi?ben antalyadayim da,uzaktan olmuştu önceki yumurta takiplerim.
Anladım,hadi hayırlı olsun tedaviniz inşallah olumlu sonuçları alırsınız,sizin ilk denemenizmi berfu hocada?omepa Q10 ve omepa 1500 verdi yumurta toplamadan birkaç ay önce kullanmaya başla dedi.Bakalim hayırlısı insBana kal veya kalma demedi bende biley sormadım açıkcası ankarada akrabam vardı orda kalırım diye sorma gereksinimi hissetmedim siz sorar ona göre başlarsınız cünkü iğnede kontrol edilıyo kan alınıyo ona göre ilaçları düşürüp yükseltiyo doktr kendisine sormal lazım kabl edermi diye
İlk denemem bana kan ilacıyla d vitamini vermişti ilk adetle başlamıştım ben drek.. rabbim hayrlı haberler aldrsın inşallahAnladım,hadi hayırlı olsun tedaviniz inşallah olumlu sonuçları alırsınız,sizin ilk denemenizmi berfu hocada?omepa Q10 ve omepa 1500 verdi yumurta toplamadan birkaç ay önce kullanmaya başla dedi.Bakalim hayırlısı ins
İnşallahİlk denemem bana kan ilacıyla d vitamini vermişti ilk adetle başlamıştım ben drek.. rabbim hayrlı haberler aldrsın inşallah
Çok sevindim hayrlı olsun.. rabbim kucağınıxa almayı nasip etsnİşinin ehli bir doktor. Ben onun hastasiyim. Pozitifi aldim. Asla tek bir prosedür kullanmiyor. Keskin hatlari olan bi dr. Kesin ve net konuşur. Kendisine müteşekkirim
Mutlaka paylaşırım canımİnşallahsürecinizi burada paylaşırsanız transfer sonrasında çok sevinirim
Transfer en kolayı önceki denemelerime dayanarak söylüyorum,idrara sıkışık olarak gidiyorsunuz ağrı acı hissetmeden 5 dakika içinde iislem bitiyor,sonra bazıları yarım saat yatırıyor bazıları direkt çıkış veriyor ,bu kadar hiç korkmana gerek yokÇok sevindim hayrlı olsun.. rabbim kucağınıxa almayı nasip etsnBende transfer ileminden korkuyorum acılı bi işlemmiydi acaba kaç dk sürdü nasıl ilerleri transfer
Ne güzel,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,darısı bizlerin başına,bende araştırdığım kadarıyla bu özelliklerine güvendim,boşa umut verip sıradan tedavi uygulayan doktorlardan bıktım cunkuİşinin ehli bir doktor. Ben onun hastasiyim. Pozitifi aldim. Asla tek bir prosedür kullanmiyor. Keskin hatlari olan bi dr. Kesin ve net konuşur. Kendisine müteşekkirim
Ne toplama ne transfer işlemi genel olarak asla acı ağrı veren işlemler degil. Hele transfer. Ama bunlari genel olarak söylüyorum. En güzel an transfer işlemi. Yavrunla kavuşuyorsun daha ne olsun..Çok sevindim hayrlı olsun.. rabbim kucağınıxa almayı nasip etsnBende transfer ileminden korkuyorum acılı bi işlemmiydi acaba kaç dk sürdü nasıl ilerleri transfer
İns sizde de pozitife vesile olur. Doktorlar sadece araciNe güzel,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,darısı bizlerin başına,bende araştırdığım kadarıyla bu özelliklerine güvendim,boşa umut verip sıradan tedavi uygulayan doktorlardan bıktım cunku
Yaa çok teşekkür ederim çoğu kişi öyle diyor ama işte insan içten içe korkuyr yinedeTransfer en kolayı önceki denemelerime dayanarak söylüyorum,idrara sıkışık olarak gidiyorsunuz ağrı acı hissetmeden 5 dakika içinde iislem bitiyor,sonra bazıları yarım saat yatırıyor bazıları direkt çıkış veriyor ,bu kadar hiç korkmana gerek yok
Teşekkür ederim verdiğinz blgiler için İnşAllah sağ salim kolaylkla olur hepimizde sonunda pozitifi görürüzNe toplama ne transfer işlemi genel olarak asla acı ağrı veren işlemler degil. Hele transfer. Ama bunlari genel olarak söylüyorum. En güzel an transfer işlemi. Yavrunla kavuşuyorsun daha ne olsun..
Spekulum yardimiyla rahim ağzi işleme uygun hale getiriliyor, sonrasinda da kateter yardimiyla işlem gerceklestiriliyor. Benim 4.tranferimdi. hic birinde agri acı duymadim. Rahatlatin kendinizi o anin tadini cikarin
4. Transferim demişsiniz,berfu hocada negatifiniz oldu mu hiç?benim de 3. Denemem olacak.Ne toplama ne transfer işlemi genel olarak asla acı ağrı veren işlemler degil. Hele transfer. Ama bunlari genel olarak söylüyorum. En güzel an transfer işlemi. Yavrunla kavuşuyorsun daha ne olsun..
Spekulum yardimiyla rahim ağzi işleme uygun hale getiriliyor, sonrasinda da kateter yardimiyla işlem gerceklestiriliyor. Benim 4.tranferimdi. hic birinde agri acı duymadim. Rahatlatin kendinizi o anin tadini cikarin
Berfu hanim vesilesiyle ilk transferimde pozitif aldim4. Transferim demişsiniz,berfu hocada negatifiniz oldu mu hiç?benim de 3. Denemem olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?