Bahçe katı tavsiye lütfen

Babamların evide böyle ve evlendikten sonra ne kadarda güzelmiş diyorum. Canım sıkıldığında bahceye çıkıyordum, yemekleri bahcede yerdik kesinlikle pişman olmazsınız.

Bizim oturduğumuz site de güvenlikli ama 3 kez soygun oldu. Soyulan yerlerden ikisi bahçe katı biri orta kattı.
Benim evim de bahçe dubleksi ama bütün pencerelerimde motorlu panjur var. Gece yatmadan mutlaka kaparız. Bir de alarm taktırdık, markete gitsem kurmadan çıkmam. Soyulan 3 evde de panjur ve alarm yoktu. Benim içim çok rahat açıkçası.

Kullanışlı olur mu soruna da şöyle diyeyim, yazları resmen bahçede yaşanıyor, çok da keyifli oluyor ben kendi adıma tavsiye ederim. Bu arada ne tuvalet taştı ne yağmur bastı. İnşaat firması iyi ise sorun olmaz.

Benim evim de kotta ama giriş kat gibi. Evin her penceresi şehir manzaralı yükseklikten dolayı. Altımda kapıcı oturuyor. Normal bina. Güvenlik yok ama tabii alarm sistemi var, pencereler demirli. Hiçbir sıkıntı olmadı bugüne kadar. 8 yıldır oturuyorum. Alt kattaki dairelerin problemi kanalizasyon kokusudur aslında. Altyapıya müteahhitler pek önem vermez, o yüzden de tüm binanın tuvalet kokusunu siz çekersiniz. Öyle yüksek kira verip de pis kokan bir evde oturmak hoş olmaz. Ama ben olsam yine de o evi kaçırmazdım. Tam hayalimdeki gibi. Lüks bir siteyse zaten yukarıdan kimse bir şey atmaz, çamaşır asmaz, sofra bezi falan silkelemez, rahatça oturursunuz.

Evden direkt çıkılan ve size ait bir bahçeyse harika oluyor. Arkadaşım o tarz bir evde oturuyor ben bayılıyorum.

Son düzenleme:
Bizim evimiz o şekil .
Bahcemiz , terasimiz balkonumuz herşey var.
Gürültü yaptim , gurultu oldu endişesi telasesi olmuyor .
Gece yarisi dahi supurge mutfak robotu acabiliyorsunuz .
Ben su ana kadar bir eksisini gormedim karıncalar disinda

:bicak:

Back
X