Bahçe katı tavsiye lütfen

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar merhaba kiralık bi eve çıkıcaz kaç gündür bakıyoruz bulamadık en son bi ev bulduk bahçe dubleks çok güzel geniş verandası olan bi ev içime sindi ama ne bilim hiç yerle bir bi evde oturmadım rahatsız olur muyum korkar mıyım kullanışlı olur mu tereddütüm var bu arada site güvenlikli havuzlu bi site var mı böle bi evde oturan memnun musunuz avantajı dezavantajı nedir

Evet önünde tahta bi platform var masa konuşacak yaniben de ole düşündüm güvenlik nasıl olur ki acaba alışır mıyım
Esiniz sadece gündüz çalışıyorsa alisirsiniz .Ben 4.katta gece yalniz kalamiyorum.Sizin durumunuza bağlı.

Yukarıdakilerin camları muhtemelen sizin verandaya bakıyordur. Öyleyse çer çöpten geçilmiyor söyleyeyim. Bir şeyler silkeleyenler, halı çırpanlar, çamaşır düşürenler, sigara atanlar.. Say say sonu gelmez.

Benim evim dediginiz gibi site içinde apartman da bekarken de hiç kalmadığım için ben korku falan yasamiyorum ama o biraz sizinle alakali. Eğer begendiyseniz bence kaçırmayın ben çok mutluyum evimden

Bu ülkede bahçekatı apartman dairesi mi?
Allah yardımcısı olsun nerede varsa..

Kv ters dubleks evde oturuyor. Ama onun evden direk çıkılmadığı için evle bağlantısı yok. Apartmanın ortak bahçesi.

Ama sizin evden düz ayak veranda diyorsunuz.
Silkeleme çöp atma yoksa olur ancak..

Bu ülkede bahçekatı apartman dairesi mi?
Allah yardımcısı olsun nerede varsa..

Kv ters dubleks evde oturuyor. Ama onun evden direk çıkılmadığı için evle bağlantısı yok. Apartmanın ortak bahçesi.

Ama sizin evden düz ayak veranda diyorsunuz.
Silkeleme çöp atma yoksa olur ancak..
Hiç böle düşünmedim çok lüks bi site aslında ama bilemiyorum tabi kararsızım tavsiyeleri dinlicem

Ben uzun seneler zemin katta yaşadım ama aparrman dairesi
Böceğinden gecilmezdi,apartmanda afedersin klozet taşardı bizim eve
Yagmur yağmıştı sel oldu Allahtan eve girecekken kapıcı gelip suları kovalarla çıkarmıştı
Cok sıcak oluyor
Ben guvenlikle yerdeydim demirde vardi evde ama zemin kat sıkıntı
Balkon yikar sana damlar
Yukardan biseyler döker
Yan komsu kavgalik olmuştu üst katla
Dubleks desen suanki evim dubleks
Temizligini anlatmama gerek varmi bilmem ama,
Is hic bitmez merdivenden in çık in çık yorucu merdiven surekli toz olur,evde birbirinize seslenirsiniz duymaz aşağıya inmek zorunda kalırsınız.
Sizin bahsettiginiz villa vari sanirim bir site herkesin evi ayri ayri apartman değil bahcesi var ama o daha da zor
Bahceye kışın baska yerlerden binbir pislik gelcek
Site ise guvenliklidir sorun olmaz guvenlik gorevlisi kamera vardir. Site bakimlidir havuzu falan temizleniyordur bence o konudw sorun yasamazsınız guvenlik acisindan
Ama cok zor dubleks asla tavsiye etmem

Ben uzun seneler zemin katta yaşadım ama aparrman dairesi
Böceğinden gecilmezdi,apartmanda afedersin klozet taşardı bizim eve
Yagmur yağmıştı sel oldu Allahtan eve girecekken kapıcı gelip suları kovalarla çıkarmıştı
Cok sıcak oluyor
Ben guvenlikle yerdeydim demirde vardi evde ama zemin kat sıkıntı
Balkon yikar sana damlar
Yukardan biseyler döker
Yan komsu kavgalik olmuştu üst katla
Dubleks desen suanki evim dubleks
Temizligini anlatmama gerek varmi bilmem ama,
Is hic bitmez merdivenden in çık in çık yorucu merdiven surekli toz olur,evde birbirinize seslenirsiniz duymaz aşağıya inmek zorunda kalırsınız.
Sizin bahsettiginiz villa vari sanirim bir site herkesin evi ayri ayri apartman değil bahcesi var ama o daha da zor
Bahceye kışın baska yerlerden binbir pislik gelcek
Site ise guvenliklidir sorun olmaz guvenlik gorevlisi kamera vardir. Site bakimlidir havuzu falan temizleniyordur bence o konudw sorun yasamazsınız guvenlik acisindan
Ama cok zor dubleks asla tavsiye etmem
Başka da ev bulamıyorum canım ya ay ne bilim çok kararsızım

Sitenin yönetimine göre değişir. Mesela bizim sitenin bahçe katına hayranım. Peyzaj site yönetimine ait ışıklandırma çok güzel gece muazzam oluyor. Disiplinle yönetilen bi site her şikayeti dikkate alıyorlar kimse çöp izmarit atmıyor. Kirası üst katlara göre çok daha yüksek. O yüzden tutamadık

Sitenin yönetimine göre değişir. Mesela bizim sitenin bahçe katına hayranım. Peyzaj site yönetimine ait ışıklandırma çok güzel gece muazzam oluyor. Disiplinle yönetilen bi site her şikayeti dikkate alıyorlar kimse çöp izmarit atmıyor. Kirası üst katlara göre çok daha yüksek. O yüzden tutamadık
Evet kirası yüksek 4500 tl işte kararsızım

Başka da ev bulamıyorum canım ya ay ne bilim çok kararsızım
Canim yeni yapilan evlere bak 0
Apartman dairesi ama mesela 3 katlı madem 4500 vercek bütçeniz var oha ama cok pahalıymış bahcelievler demi bu villa ordaki evler süper ama :)))))

Kızlar merhaba kiralık bi eve çıkıcaz kaç gündür bakıyoruz bulamadık en son bi ev bulduk bahçe dubleks çok güzel geniş verandası olan bi ev içime sindi ama ne bilim hiç yerle bir bi evde oturmadım rahatsız olur muyum korkar mıyım kullanışlı olur mu tereddütüm var bu arada site güvenlikli havuzlu bi site var mı böle bi evde oturan memnun musunuz avantajı dezavantajı nedir

Eğer hırsızlık vs.icinse korkunuz bence bahçe katı ya da giris katlar üst katlardan daha guvenli. Üst katlara bir tek o katta yaşayanlar çıkıyorken, girişten herkes geçmek zorunda .Yanı en azından aleni hırsızlık daha zor . Annem bahçe katından yaşıyor bilerek böyle bir ev satın aldı çok memnun her akşam sabah bahçede yaşıyor resmen . Ama size tek tavsiyem binanın giderinde çekvalf denen alet var mı yok mu kontrol ettirin . Şu basmasına karşı bi alet maksimum 50 lira . Müteahhit 50 liradan kaçmak için annemin binasına takmamış, çok yağmurlu bir günde rögardan geri tepen su eve doldu , bileklere kadar . Tüm parkeler eşyalar komple yenilenmek zorunda kaldı bu olay 2 kez oldu hemde . En sonunda o aletin olmadığını tesadüfen sigorta şirketi çalışanının sormasıyla farkettik . Hemen satın aldık, allaha çok şükür ne yağmurlar gördü hiç bir sorun yaşamadı. Tedbirinizi alın , bence en güzeli bahçe katı;)

Dubleks degil ama giris katta oturuyorum, balkonum yerden 1,5 metre yukseklikte. HEr yerimiz agac ve cim. Guvenlik yok ama alarm ve kamera sistemi var, cok memnunum

Back
X