- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi nesevenezaket
-
Detoksun 2. gününü biraz değiştirdim, çünkü dün öğlen yediğim 2 patates taş gibi mideme oturdu ve şişkinlik yaptı. Aslında sabah 1 bardak yoğurt vardı sadece. Ben de öğlenki 2 patatesin birini sabah yedim, biraz önce de öğle öğünümü yedim, hiç şişkinlik yok, ehehehe, zeka küpüyüm mübarek.
2. Gün:
Kahvaltı:
1 haslama patates 1 bardak yogurt
Öğle:
Aksam:
Aa bahar , sende mi patates yaptın
İlk gün ne kadar gitti
3.Gün:
Kahvaltı:
1 haslama patates
Öğle:
Aksam:
1 bardak yogurt
Ataklarda ben de dikkate alim. 7 gun fiziksel.bagimliliklardan kurtulmayaGelelim patates detoksunun faydalarına; birkaç gün süren binge ataklarından sonra normale dönmek çok zor oluyordu benim için, bozulan beyin kimyasından mütevellit.İlk günler uyuşturucu bağımlıları gibi yoksunluk çekip, mutsuz hissediyordum. Bu sefer öyle olmadı, patateste ne varsa artık bilmiyorum bana çok iyi geldi. En kritik geçen ilk günler, yormadan, bitti şükürler olsun. Bu da tarihe bir not kalsın ve aklımın bir köşesinde olsun.
Şimdi hedefleri hatırlama zamanı;
-7 gün: Fiziksel bağımlılık bitecek
-15 gün: Beyin kimyam düzelecek
-21 gün: Psikolojik bağımlılık bitecek
-30 gün: Can çekmelerim çok çok azalacak
-50 gün: Ataksız geçen en uzun sürem 49 gündü.
Cok iyi dayanmissin ben dayanabilir miydim bilmiyorum
Ataklarda ben de dikkate alim. 7 gun fiziksel.bagimliliklardan kurtulmaya
Nasıl özlemişim seni canımm nasılsın?
Bahar bende 2 kilo verdim
Ama iki gün yaptım
İkinci gün çok zorlandim, baş ağrım çoğaldı regliden dolayı
Ama bugün yedim bisiyker .bu atakları nasıl atlaticam bilmiyorum
Senin ilacın Karatay tarzı beslenme aslında. Çünkü senin ataklar, sadece duygusal açlıktan kaynaklanmıyor. Sende insülin direnci ve pko var, yani fiziksel olarak da bir problemin mevcut. Bunlar da yeme ataklarına yol açıyor. Karatay'la bunları çözebilirsin öncelikle.
Ben senin yerinde olsam, tartıyı evden yollardım ve sadece vücut ölçülerimden verdiğim kiloyu takip ederdim. Tartıda eksi göremediğinde ya da artı gördüğünde de yeme atağı yaşıyorsun. Bence o sabit kaldığın zamanlarda bile küçülmüştün aslında, eğer ölçü takibi yapmış olsan bunu görebilirdin. Tartıyı yolla kayınvalidene, senin eşyalarına meraklı ya nasıl olsa, mutlu olur.
Ölçüyü de iki yerden alsan yeter sana. Sabah aç karnına; belin en ince noktası, kalçanın en çıkıntılı noktası.
Hellöö, bu ne güzel bir gün, çok mutluyum, hoplamak zıplamak istiyorum. Öncelikle binge'siz 11 günü bitirdim . Sonra sabah bir tartıldım ne göreyim, kilom 52,700 . Geçen cuma 54,300'dü. Yani 1,600 kilo vermişim. Bu bir haftada ne yaptım? 2 öğün Karatay yaptım, o iki öğünde de dolu dolu yedim. Dört gün de spor yaptım.
İlk hedefim olan 7 gün bitti, sırada 2. hedefim 15 gün var.
Bugün doktor stresli hayatı olan kişilerin yeme ataklarini daha çok gecirdiklerini ve hayatlarından karbonhidrat i kesmeye çalışınca atağın siddetinin arttığını söyledi. 5 de ara ogunume muz veya 2 mandalina verdi beni mutlu etmesi için ihtiyaç duymazsam yemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?