Alloooha, ben geldiiimmm
. Hoş geldim, sefalar getirdim
.
Canım günlüğüm, benim sadık yarim, özlemişim seni be
. Nasılsın iyi misin? Biraz sararmış gördüm seni sanki, sandık sarısı mı oldun sen beni beklerken? Gel bir çamaşır suyuna yatırayım seni
. Beni soracak olursan, bomba gibiyim rabbime bin şükürler olsun
.
Hemen güncel kilomu yazayım
49,000 kiloyum. Evet dümdüz 49 kiloyum.
Sabah 05:45'teki kilom. Yani 2 aydır kilomu koruyorum, hem de ne fırtınalar, boranlar atlatmışken. Binge atağı olmadan, kilomda abuk subuk dalgalanmalar olmadan geçirilen 2 ay. Bedenim, ruhum, beynim hepsi doydu sanki, yine yeniden bin şükürler olsun
. Her bulduğum yere nazar boncuğu sıkıştırıyorum ama adettendir, kem gözlerin nazarı değmesin
.
3 tane fırtına atlattım;
- Uzun, bol bol gezmeli, totomun yer görmediği bir tatil
- Kurban bayramı
- Evlilik yıldönümü
Ancak, her zamanki gibi madalyonun bir de öteki yüzü var. Bahar korkuyor sonbahardan. Bahar, bahardan korkar mı? Korkuyor işte
. Son birkaç senedir sonbahar aylarında annem rahatsızlanıyor. Hastanede geçirilen uzun süreler, annemi kaybetme korkusu bütün dengemi şaşırtıyor. Sinsi sinsi bekleyen binge atakları geri geliyor tabii bu durumda. İnşallah bu bahar güzel şeyler olacak, olacak değil mi?
Bu yüzden her cuma kilomu buraya yazmayı düşünüyorum, en azından ilkbahara kadar.
Veeee, en güzeli, spor yasağımın bitmesine 1,5 aydan az bir süre kaldı, yaşasın
. Balık avlama yasağı bile bitti, benim spor yasağım bitmedi yahu
. Aylardır sadece yürü, yürü çok sıkıldım, postacılara döndüm vallahi, hoplamayı zıplamayı çok özledim
. 6. ay kontrolümde doktor "Her şey serbest" derse, çıldırıp eve kanguru gibi zıplaya zıplaya dönmekten korkuyorum
.
Neyse, sana doyum olmaz, see you next friday, Bahar yürüsün biraz.