- 14 Şubat 2021
- 390
- 273
- 23
- 26
Bunu hiç duymamıştıımen sevdiğim koridor. her şeye gidiyor . tavsiyem mercimek yemeğinin üstüne döküp deneyin muazzam bir tat .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu hiç duymamıştıımen sevdiğim koridor. her şeye gidiyor . tavsiyem mercimek yemeğinin üstüne döküp deneyin muazzam bir tat .
Kimyonu neye yakıştırıyorsunuz en çokKimyon ve karabiber olmazsa olmazim![]()
Bilmediğim baharatlar var görmek hoşuma gitti doğru meraklandım teşekkür ederimKöridense garam masalaciyim.
Kimyon, sumak ve hardal severim.
Ama mercankosk, safran, beyaz biber, aspir, tarhun her seyi kullanirim, ne yemek yaptigima bagli :))
Mesela patates puresinde muskat ve beyaz biber ❤
Taze bahar da cok kullanirim, siniklav ve feslegen![]()
Yaa ölçüsünü tutturmak da bir marifet ama o da sizin becerinizDolmalara da dolma baharatı var aktarlarda o çok yakışıyor osmanlı baharatı ile birlikte. Eşim tanıdığım en iyi aşçı sensin diyor. Bu baharatlar sağ olsun![]()
Estağfirullah gayet bol kullanıyorumYaa ölçüsünü tutturmak da bir marifet ama o da sizin beceriniz![]()
En çok biber dolması ve köfte'yeKimyonu neye yakıştırıyorsunuz en çok
Fellah köftesineKimyonu neye yakıştırıyorsunuz en çok
Harikasınız enfes lezzetlerBen klasik baharatların yanında muskatı seviyorum. Başemal sosa, yeşil yapraklı sebzelerle yapılan yemeklere çok yakıştırıyorum. Ispanağa, pazıya...Özellikle börek içine de
Ayrıca hoşaf yaparken içine defne, tane kimyon,tane rezene, tane anason, tane karabiber, çubuk tarçın, zencefil, kuşburnu vs koyarım.
Lavantayla çay vs yaparım.
Geçen makarna yaparken taze zencefil rendeledim içine. Çok değil. O da hoş bir aroma kattı. Baskın tad olduğundan çok da rendelemedim.
Kimyonu neye yakıştırıyorsunuz en çok
Evvet bende mercimek köftesi ve kuru fasulye de bayılıyorum kimyoncugaFellah köftesine![]()
kimyon tavuk yemeklerine ,mercimek çorbası ve köftesine ,felah köftesine , mangaltal yapacakken ete veye tavuğa ,çiger soteye ooooooo çok yer var kullanmak için hele ciğere harika oluyorKimyonu neye yakıştırıyorsunuz en çok