• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baharat takmımı seçmemde yardımcı olun

canım ben de alıcam baharatlık ben mümkün olduğunca düzlere bakıyorum çünkü o tırtıkların arasına dolucak baharatlar ister istemez çok kötü bir görüntü olur öyle düz olanlar pratik bence ve 1. attığın da gayet şık :)

.webp

Ben de bunu aldım çeyimize o kadar da küçük durmuyor alır yani bir paket baharatı rahat. Hem dökmek içinde bir tarafı daha ince bir tarafı daha çok açılıyor yemek pişiriken daha çok dökmek için.

Eki Görüntüle 357990

Ben de bunu aldım çeyimize o kadar da küçük durmuyor alır yani bir paket baharatı rahat. Hem dökmek içinde bir tarafı daha ince bir tarafı daha çok açılıyor yemek pişiriken daha çok dökmek için.

Canım güle güle kullan bu da karacanın bi modeliymiş yeni öğrendim. Peki tuzu da bunun içine mi koyacaksın yoksa başka bişeye mi malum yemeklere çok kullanılıyor tuz.

Canım güle güle kullan bu da karacanın bi modeliymiş yeni öğrendim. Peki tuzu da bunun içine mi koyacaksın yoksa başka bişeye mi malum yemeklere çok kullanılıyor tuz.

Zaten 12'li bir tanesine tuz koyarım hem alıp sofraya da götürürüm tek tek diye düşündüm. Bunun dışında 3 lü daha büyük bir set aldım onun iiçne tuz ,karabiber ,pul biber koyacağım kaşıkla almak için.

Zaten 12'li bir tanesine tuz koyarım hem alıp sofraya da götürürüm tek tek diye düşündüm. Bunun dışında 3 lü daha büyük bir set aldım onun iiçne tuz ,karabiber ,pul biber koyacağım kaşıkla almak için.

Canım zahmet olmazsa o aldığın üçlü setinde resmini koyabilir misin? merak ettim nasıl bi uyum yaptın...

canım çok güzel güle güle kullan :nazar:
çok beğendim benimde aklımda olsun bu baharatlık :10:

Bence ikinci takım en güzeli zaten standlı istediğin yere yerleştir yer açısından sıkıntı yaşamazsın ve hepsi daha hoş durur standa ben ikinciyi beğendim canım

Bence ikincisini hiç düşünme. Her yerde görüyorum ve ben bıktım yani.. İlk sıradaki güzel ben onu beğendim canım.

baharatlarinin taze kalmasi hava almamasi gerek o yüzden kapagini cevirerek kapabilecegin yada vakumlu kapagi olan birsey sec

Back
X