- Konu Sahibi merakli_kiz
canım ben de alıcam baharatlık ben mümkün olduğunca düzlere bakıyorum çünkü o tırtıkların arasına dolucak baharatlar ister istemez çok kötü bir görüntü olur öyle düz olanlar pratik bence ve 1. attığın da gayet şık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 357990
Ben de bunu aldım çeyimize o kadar da küçük durmuyor alır yani bir paket baharatı rahat. Hem dökmek içinde bir tarafı daha ince bir tarafı daha çok açılıyor yemek pişiriken daha çok dökmek için.
canım ben de alıcam baharatlık ben mümkün olduğunca düzlere bakıyorum çünkü o tırtıkların arasına dolucak baharatlar ister istemez çok kötü bir görüntü olur öyle düz olanlar pratik bence ve 1. attığın da gayet şık :)
Canım güle güle kullan bu da karacanın bi modeliymiş yeni öğrendim. Peki tuzu da bunun içine mi koyacaksın yoksa başka bişeye mi malum yemeklere çok kullanılıyor tuz.
Zaten 12'li bir tanesine tuz koyarım hem alıp sofraya da götürürüm tek tek diye düşündüm. Bunun dışında 3 lü daha büyük bir set aldım onun iiçne tuz ,karabiber ,pul biber koyacağım kaşıkla almak için.
haklısın canım dertsiz başıma dert almayım bide:)
Canım zahmet olmazsa o aldığın üçlü setinde resmini koyabilir misin? merak ettim nasıl bi uyum yaptın...
Bence ikincisini hiç düşünme. Her yerde görüyorum ve ben bıktım yani.. İlk sıradaki güzel ben onu beğendim canım.