baharat takmımı seçmemde yardımcı olun

merakli_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
111
0
46
Ankara
$Adsız.webpBu bernardodan kendi etrafında dönüyor;

ikincisi klasik heryerde var ;
$Adsbız.webp
buda karaca;
$Adsbbız.webp

3.takıma kartanesi modeli deniyordu sanırım,karaca olmalı ve onun altın yaldızlı olanıda var,bence onada bak ben çok beğenmiştim.$kartanesi_baharat_tkm__47287_zoom.webp

Evet çok haklısın, sana bir alternatif daha sunayım istersen. Eğer cam düşünüyorsan Paşabahçede cam minik kavanozlar var, kavanozların kapığıda kulplu yani yüzük şeklinde halka duruyor.. Aslında görmüşsündür ama tarifi çok zor. Ben öyle bir şey alıp, o kulp kısmına ya da kavanozun ağız kısmına da mutfağımda ki renk ne ise o renk kurdele takmayı düşünüyorum. Örneğin pembe kurdele geçirebilirim, Böylece hem içinde hangi baharatın olduğunu ve ne kadar kaldığını görebileceğim hemde inanılmaz şık ve mutfağımla uyumlu bir baharat takımı elde etmiş olacağım :)
Bu fikir de yer kaplıyor ama sana bir fikir olsun, yani sen böyle bir kombin de yapabilirsin :49:

1. takım çok kullanışlı zamanla mutfakta ne kullanırsan üstü hafif kirleniyor yıkaman yada silmen lazım temizlenmemiş baharat kapaklarıda göze hiç hoş gözükmüyor hem yer kapladığı gibi hemde kirlenince göze hitap etmiyor 1. hem pratik hem kullanışlı küçük olması sorun olmasın hergün baharat kullanıp her hafta doldurcak değilsin bunuda düşün =) hem temizliği kolay hem kullanımı :ssz:

1. takım çok kullanışlı zamanla mutfakta ne kullanırsan üstü hafif kirleniyor yıkaman yada silmen lazım temizlenmemiş baharat kapaklarıda göze hiç hoş gözükmüyor hem yer kapladığı gibi hemde kirlenince göze hitap etmiyor 1. hem pratik hem kullanışlı küçük olması sorun olmasın hergün baharat kullanıp her hafta doldurcak değilsin bunuda düşün =) hem temizliği kolay hem kullanımı :ssz:

evet aslında işin bide temizlik yönü var şimdi tek dış görünüşe takılıyorum birazda pratikliği ve temizliği düşünmek lazım:)

bak canım bu da var :)

$Porselen-7-Parca-Baharat-Takimi-Kargosuz__49956889_0.webp

eğer beğenmedim diyorsan böyle bişeyde var :D ayrıca bu mıknatıslı

$baharatlık.webp

Son düzenleme:
sağol canım benimmm kendime çok kızıyorum her aldığım şeyde böyle bi kararsızlık hep gözüm diğerlerinde kalıyo keşke hepsinden alabilsem:)

canım sonuçta çeyiz bu sen kullanacaksın bence kararsız kalmakla sonuna kadar haklısın :) ama tabii birini seçmek lazım hoşuna gideni al evlendiğinde durumunuz olursa beğendiklerini de alırsın tabi abartmamak lazm :)

canım ya valla bende ona takılı kaldım ama işte şişeleri biraz küçük geldi:)

aynısından arkadaşım kullanıyor, 1 paketin tamamını alıyor dedi baharatlarda daha dün bana hatta. ve kendisi temizlik titizlik konusunda çok hassas olmasına rağmen çok memnun.. Sanırım Galeri İrfan'dan almış
Karacada da gördüm bunun aynısından 12 Pr. Baharat Seti 851800007 Mutfak Gereleri - Table Art KRC Online Maazas | Karaca & KRC
ben bir de Bernardodan bakmıştım onu da çok beğenmiştim Bernardo Online Alışveriş
alternatif olarak aklıma gelenleri paylaşayım seninle dedim :)

Son düzenleme:
aynısından arkadaşım kullanıyor, 1 paketin tamamını alıyor dedi baharatlarda daha dün bana hatta. ve kendisi temizlik titizlik konusunda çok hassas olmasına rağmen çok memnun.. Sanırım Galeri İrfan'dan almış
Karacada da gördüm bunun aynısından 12 Pr. Baharat Seti 851800007 Mutfak Gereleri - Table Art KRC Online Maazas | Karaca & KRC
ben bir de Bernardodan bakmıştım onu da çok beğenmiştim Bernardo Online Alışveriş
alternatif olarak aklıma gelenleri paylaşayım seninle dedim :)

sağol canım benimkaracanınkide çok hoş duruyor gerçekten...

Back
X