- Konu Sahibi merakli_kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 1. fotoğraftaki![]()
Bence 1. si çok kullanışlı ama görüntü olarak 3.sü daha çok hoşuma gitti![]()
3.takıma kartanesi modeli deniyordu sanırım,karaca olmalı ve onun altın yaldızlı olanıda var,bence onada bak ben çok beğenmiştim.Eki Görüntüle 357739
Hatta dayanamayıp kavonozların resmini buldum, 5 boyu var bunların, en küçüğü de senin ilk resimde paylaştığının boyunda :)
Eki Görüntüle 357740
1. takım çok kullanışlı zamanla mutfakta ne kullanırsan üstü hafif kirleniyor yıkaman yada silmen lazım temizlenmemiş baharat kapaklarıda göze hiç hoş gözükmüyor hem yer kapladığı gibi hemde kirlenince göze hitap etmiyor 1. hem pratik hem kullanışlı küçük olması sorun olmasın hergün baharat kullanıp her hafta doldurcak değilsin bunuda düşün =) hem temizliği kolay hem kullanımı![]()
bak canım bu da var :)
Eki Görüntüle 357756
eğer beğenmedim diyorsan böyle bişeyde varayrıca bu mıknatıslı
Eki Görüntüle 357757
evet birinci gösterdiğin beğendiklerim arasında zaten fakat iiknci metal eşyaalrı pek sevmiyorum açıkçası:)
anladım canım :) karar sana kalmış aldığında güle güle kullan diyecek bişey yok açıkcası :)
sağol canım benimmm kendime çok kızıyorum her aldığım şeyde böyle bi kararsızlık hep gözüm diğerlerinde kalıyo keşke hepsinden alabilsem:)
canım ya valla bende ona takılı kaldım ama işte şişeleri biraz küçük geldi:)
aynısından arkadaşım kullanıyor, 1 paketin tamamını alıyor dedi baharatlarda daha dün bana hatta. ve kendisi temizlik titizlik konusunda çok hassas olmasına rağmen çok memnun.. Sanırım Galeri İrfan'dan almış
Karacada da gördüm bunun aynısından 12 Pr. Baharat Seti 851800007 Mutfak Gereleri - Table Art KRC Online Maazas | Karaca & KRC
ben bir de Bernardodan bakmıştım onu da çok beğenmiştim Bernardo Online Alışveriş
alternatif olarak aklıma gelenleri paylaşayım seninle dedim :)