• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

hayırlısı olsun bulutefe senın gebelik ıcın test yapıcaklardı demı ılk testınde oran negatıf cıkmıstı

kızlar kotu haberlerle geldım hastaneye gıdecegım vakıt pembemsı kahve rengı lekelenmem oldu halada var doktor karnımda ultrasonla baktı nur topu gıbı 3 4 santım kıstım olmus adet olmam ıcın pogestoron verdı 5 gun kullancam hakkımızda hayırlısı tedavıden felan sogudum tam tedavıye baslıcagım ay basıma gelenlere bak kısmet hersey:43::43::43::43::43::43:

kızlar slmar henüz bebek müjdesi gelmemiş sanırım kimseden bu arada puff böreği hiç giremiyor...
ayşeçimmm bu gün hastanen vardı nasıl geçti bilgilendir bizi seni merak ettim.
benimde biliyorsun son ıkı gunum kaldı bu gün nasılım diye sorarsan hala aynı adet belirtileri gibi hassasiyetlerim var sadece ıkı gundur dıkkatımı ceken bır değişiklikten bahsedeyim bu dermatolojik bişeyde olabilir belki ama benım dıkkatımı cektı kasıklarım acayıp tatlı tatlı kaşınıyor özelliklede hafıf sol tarafı. sık sık... dediğim gibi sıcaklarla alakalı degılsede eğer acayıp uyku tulumu oldum cunku gecelerı Antalya neminden uyunmuyor. bu arada gozlerım benım hıc sısmezdı ya da cok nadır sıserdı sımdı her sabah balık gıbı sıs gözlerle kalkıyorum bu duruma sınır oluyorum. ıkı gun sonrada sayet kırmızılar gelmesse bu kes en az 5 gun bekleyecegım hıc bırsey yapmadan....

İlginç değişiklikler canım.Hayırlısı bakalım ;) Ben de gittim doktora.Ultrasonla baktı.Olumsuz bişey yokmuş.Hormon testi için kan alındı.Pazartesi sonucu alacağım.Çok heyecanlıyım senin için.Ayy,güzel haberi sen verirsin belki.Topikte herkes mutsuz yine bu ay :( En yakın bulutefe ile sen varsın. Hadi bakalım :)))

kızlar kotu haberlerle geldım hastaneye gıdecegım vakıt pembemsı kahve rengı lekelenmem oldu halada var doktor karnımda ultrasonla baktı nur topu gıbı 3 4 santım kıstım olmus adet olmam ıcın pogestoron verdı 5 gun kullancam hakkımızda hayırlısı tedavıden felan sogudum tam tedavıye baslıcagım ay basıma gelenlere bak kısmet hersey:43::43::43::43::43::43:

Ay ben yazarken sen sonucu yazmışsın canım benim.Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda kurtulursun kistten.Hayırlısı :((

kızceler ben 27 engec 28 gunde bat olurum 24 olmadım 25 asırı adet sancısı cektım ama olmadım ve ogunden berı akıntım var ve adet belırtılerım yok sadece kasıgımda batma oluyor dun olurum dıye bekledım olmadım gıttım kan testıyaptırdım 0.19 negatıf doktora gostermedım znt 6 da cıkıyor doktor sunuc 6 bucukta cıktı ne adet belırtım var ne gebelık kendımı bıldım bılelı duzensızlık yasamadım pıroklatın ıcın ılac ıcıyordum onunlada alakalı degıl gecıkmem offffffffffffffffffffffffffff:43::43::43::43::43::43:

Slm seninle şuan aynı sorunları yaşıyoruz ;((( bende bugün test yaptırdım negatif adet belirtisi yok prolaktin için hangi ilacı kullanıyorsun prolaktin yüksek olması geciktiriyormu bilgin varmı

Slm seninle şuan aynı sorunları yaşıyoruz ;((( bende bugün test yaptırdım negatif adet belirtisi yok prolaktin için hangi ilacı kullanıyorsun prolaktin yüksek olması geciktiriyormu bilgin varmı

canım benım pıroklatın 38.32 olması lazım dostinex kullandım pazartesı gunu bıttı ılac evet duzensızlık yapıyormus pr yukseklıgı ama benım dustu sanırım cunku adete 15 gun kala goguslerım agrımaya baslardı adet gunune kadar ama sukurler olsun bu ay oagrıyı cekmedım hıc

canım benım pıroklatın 38.32 olması lazım dostinex kullandım pazartesı gunu bıttı ılac evet duzensızlık yapıyormus pr yukseklıgı ama benım dustu sanırım cunku adete 15 gun kala goguslerım agrımaya baslardı adet gunune kadar ama sukurler olsun bu ay oagrıyı cekmedım hıc

Benim prolaktin 64 bu ay tüp bebek yaptıracaktım ama adet olamıyorum ki tedaviye başlayayım gün geçince ümitlendimde baya sonuç negatif çıkınca ağla ağla... Uff

prolaktin Benim 64 bu ay tüp bebek yaptıracaktım ama adet olamıyorum ki tedaviye başlayayım gün geçince ümitlendimde baya sonuç negatif çıkınca ağla ağla... Uff

üzüldüm canım uzulme aglama dıcam ama kendımde yapamıyorum ınsanın elınde degıl uzulmemek ama hersey kısmet elbet bı zamanı vardır rabbım tez zamanda kucagını doldursun sogan kuru dene olursun belkı hemen bıde ılac kullanıyomusun prolaktin için

üzüldüm canım uzulme aglama dıcam ama kendımde yapamıyorum ınsanın elınde degıl uzulmemek ama hersey kısmet elbet bı zamanı vardır rabbım tez zamanda kucagını doldursun sogan kuru dene olursun belkı hemen bıde ılac kullanıyomusun prolaktin için

Aminın canım Rabbim bütün isteyenlere versin dostinex kullanıyorum soğan kürü nasıl yapılıyor

Aminın canım Rabbim bütün isteyenlere versin dostinex kullanıyorum soğan kürü nasıl yapılıyor

adetın bıtımınden ıkı gun sonra baslanıyor ama sen olmadıgın ıcın eger emınsen bebısolmadıgına belkı gec dollenme felanda olabılır bunuda gozardı etme bence 15 gun boyunca yemeklık kahve rengıkabuklu soganı sabah aksam kılorsuz bır bucuk bardak kaynayan suyun ıcıne atıp bes dakka daha agzı kapalı kaynatıp ılıkyanı sıcakken yudum yudum ıcıyorsun adetı duzenlıyor rahmız temızlıyor ıntabı gıderıyor hormonları duzene sokuyor baya faydalı yarın bende 3 küre baslıcam ibrahım saraçoglunun sıtesınden arastır ıstersen
İbrahim Saraçoğlu Adet Düzensizliği İçin Bitkisel Çözüm-Soğan Kürü - YouTube

mrb pcos var bende ve suan 28 yasındayım BOYUM 1,73 KİLOM 62 bekarım , ilaçsız adet olamıyorum ve 13 yıl diane 35 kullandım bırakalı 4 ay oldu adet söktürücülerle adet oluyorum simdide. dogum kontrol ilacıda kullanmak istemiyorum. Kan Degerlerim:

LH: 18,17
FSH: 6.21
ESTRADİOL: 28.21
TSH: 4,56
GLUKOZ:102,3

CIKTI VE DOKTORUM LUTENYL VE ECOPİRİN VERDİ. EVLENENE DEK KULLAN DEDİ. ULTRASONDAN BAKTI VE 2 TANE YUMURTAM OLUSMUSTU. DAHİLİYE DOKTORUDA EUTHYROX 25MG VERDİ Bİ AY KULLANIP KONTROLE GİDECEGİM DAHİLİYEYE. YANLIZ PROLAKTİN DEGERİME BAKTIRMADIM DOKTORDA BAKMADI BAKTIRMAM GEREKLİMİYDİ CÜNKÜ DEGERİ HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK İLERDE HAMİLE KALMAKTA ZORLANMAK İSTEMİYORUM. SOGAN KÜRÜNEDE BU AY BASLADIM.AYRICA GLİFOR GİBİ İLAC KULLANMAM GEREKLİMİ BÜTÜN PCOS HASTALARI KULLANIYOR AMA BEN HİÇ KULLANMADIM.yardımcı olursanız sevinirim

günaydın arkadaşlar.uzun zamandır yazmıyodum kendimi hatırlatayım ben ocak ayında 29 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.Allahıma çok şükür inşallah herşey yolunda giderse hamileyim ama daha çok yeni cumartesi değerim 430 du inşallah yükselir.düşük tehlikem var rabbim korusun inşallah tamamına erdirir isteyen herkesede nasip eder

merhaba arkadaşlarrr
kırmızılar geldi bu ay da olmadı hala zamanı gelmedi bebeğin sanrıım :( ayşe benden olumlu haber beklediğini biliyordum ama maalesef son ana kadar bende ümitliydim... yalnız bu ay tam gününde oldu saçma sapan bır gecıkme olmadı yanı.
hayırlısı diyorum.
sat: 30 haziran
bat: 28 temmuz
deneme: 5

günaydın arkadaşlar.uzun zamandır yazmıyodum kendimi hatırlatayım ben ocak ayında 29 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.Allahıma çok şükür inşallah herşey yolunda giderse hamileyim ama daha çok yeni cumartesi değerim 430 du inşallah yükselir.düşük tehlikem var rabbim korusun inşallah tamamına erdirir isteyen herkesede nasip eder

canım insalalhhamilesindir moralini yüksek tut ben burda hamile kalanları gördükce moralim düzeliyor umudunu yitirme

niye böyle oluyo kızlar nie herşeyi belirti olarak görüyorum niye üzüyorum kendimi moralim çok bozuk takmicam diyorum Allah ol demeden olmaz diyorum ama ister istemez üzülüyorum bişey söyleyin.. söyleyinde takmayım kafaya bu ay çok iyi çalıştık hiç boş geçirmedik niye bu kadar ümit? üzülüyorumda sonra ya adet olursam diye.. herşeyi belirti sayıyorum mide bulantısı, ayaklarda yanma, aşırı gaz....sonra kızıyorum kendime vakit saat gelince engel olamazsın vakti değil demekki diyorum... of kızlar na yapıcam ben akıl verin bana sizide sıktım :(

aynılarını bende yaşıyorum canım yalnız değilsin ve anlamadığım nokta korunana bile hamile kalabliorken biz okdar yumurtlama günlerimizi takip etsekde kaç aydır kırmızıları göüryoruz buda dmeek oluyorki henüz vakti saati gelmemeiş tek duamız eşimle inşallah tüm isteyenlere en kısa zamanda versin yüce rabbim çok bekletmesin hayırlsıyla sağlıcakla kucaklarımıza alalım kaç yıllık ewlisinz canım buarada ?

merhaba arkadaşlarrr
kırmızılar geldi bu ay da olmadı hala zamanı gelmedi bebeğin sanrıım :( ayşe benden olumlu haber beklediğini biliyordum ama maalesef son ana kadar bende ümitliydim... yalnız bu ay tam gününde oldu saçma sapan bır gecıkme olmadı yanı.
hayırlısı diyorum.
sat: 30 haziran
bat: 28 temmuz
deneme: 5
canım hayırlısı olsun kaç yıllık ewlisinz ümidimiz yitrmeyelim banada dua edin

Back