kızlar bu ay da kırmızılar geldi ((( sat 27 haziran bat 23 temmuz
ooyyy üzülme canımmm hep hayırlısıı demiyomuyuzz allahım istediği zman oluyoo napalımm yılmıcaz.seninde hepimizinde hayırlı zamanda olsunn inşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu ay da kırmızılar geldi ((( sat 27 haziran bat 23 temmuz
kızceler aklıma gelmısken sızede soylım dopınk aıcaktım aslında herkez bılsın dıye nasılve hangı konuda acacagımı bılıyom neyse kızlar ben gamzeyı cok severım sızde severmısınız bılmem teyzemın ıkı bebeyınede yaptırdım her ıkısındede oldu allah bızede evlat nasıp eder ınsallah bebeyın dogdugu gun besmele cekıp ıkı parmaganızı bebısın yanagına basıtırın hafıfce bekleyın bıraz sonra gamzelı olsun bebıslerınız ınsallah:)
aaa canımcımmmmmm çok saol valla ilk defa duydum bende çoookkk sverim gamzeyii
çok saol canım inş allahım nasip etsin hepimizearkasaşının sorun u neymiş canım inş olur inşş hatta aynı zamands müjdemizi versekk çok ne güze olur
:44: arkadaşlar Dr danmeyin geldim moralim sıfır eşimde fıtık vardı ve fıtıkta çok etki ediyormuş sperm keselerine baskı fln yapıyormuş sizin olur bebeğiniz ama ameliyat olması gerek dedi ondan sonra baslicakmış tedaviye eşim ameliyata hiç sıcak bakmıyor ve işlerinin yoğunluğundan olamam korkuyorum diyor bende ne yapıcımı bilemiyorum inananın ((( aşılamaya başlayalım dedim olur diyor ameliyat fln olacağı yok eşimin aşılama nasıl nerde yapılıyor en ufak bilgim yok kızlarr bana yardımcı olun ne yapmam gerek ne zaman hangi bölüme gitmem gerek aşılama için yardımmmmm(((((((5:
:44: arkadaşlar Dr danmeyin geldim moralim sıfır eşimde fıtık vardı ve fıtıkta çok etki ediyormuş sperm keselerine baskı fln yapıyormuş sizin olur bebeğiniz ama ameliyat olması gerek dedi ondan sonra baslicakmış tedaviye eşim ameliyata hiç sıcak bakmıyor ve işlerinin yoğunluğundan olamam korkuyorum diyor bende ne yapıcımı bilemiyorum inananın ((( aşılamaya başlayalım dedim olur diyor ameliyat fln olacağı yok eşimin aşılama nasıl nerde yapılıyor en ufak bilgim yok kızlarr bana yardımcı olun ne yapmam gerek ne zaman hangi bölüme gitmem gerek aşılama için yardımmmmm(((((((5:
merhaba kızlar
bende anne olmak istiyorum :) ocak ayından beri korunmuyoruz öncesinde doktora gitmiştim ultrasonda baktı 5 kuruş kadar yaran var ama sorun teşkil etmez dedi smear alalım dedi. kan tahlili falan istedi. testlerim normal. yara dışında başka sorun yok. yara içinde ona doğumda bakılır şimidilik tedaviye gerek yok demişti. 1 kutu folik asit de bitirdim. ama hala hamile kalamadım 1 temmuzda adet olmam gerek bu ay tutcak sanırım diye umutlanırken adet sancıları başladı. benim birkaç gün öncesinden başlar ve çok şiddetli ağrı çekerim. bir zamanı var ama ne zaman Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. amin
Amin canım.Başta hayırlısı diyoruz hep.İlk bebeğin galiba.Rabbim nasip etsin inş.Yaraya doğumda bakılmasını anlayamadım.Niye şimdi kurutulmuyor.Saçma geldi bana.Çok şükür tahliller temiz çıkmış.Bence ilk iş yarayı kurutmak olmalı.%100 garanti veriyor mu,şu anda onun sana olumsuz etki etmeyeceğine!Dur bakalım!Temmuza 2 gün daha var.Umutlar devam etsin ))
kızceler aklıma gelmısken sızede soylım dopınk aıcaktım aslında herkez bılsın dıye nasılve hangı konuda acacagımı bılıyom neyse kızlar ben gamzeyı cok severım sızde severmısınız bılmem teyzemın ıkı bebeyınede yaptırdım her ıkısındede oldu allah bızede evlat nasıp eder ınsallah bebeyın dogdugu gun besmele cekıp ıkı parmaganızı bebısın yanagına basıtırın hafıfce bekleyın bıraz sonra gamzelı olsun bebıslerınız ınsallah:)
inş canım kendi evladına da yaparsın sen unutabilirsin mutlaka birilerine söyle en azından bende öyle yaparım.zaten olurda hamile kalırsam doğum korkum var aklıma bile gelmez :)
canımm çok geçmiş olsunn alahım şifa versin aşılama her tüp bebek merkezlerinde yapılması gerekiyoo sen nerde oturuyodun acabaa netten bakarsın burdan topicler de varr arastırırızz:44::44:
Ya niye ameliyatı kabul etmiyor ki!Annesi veya çok yakın arkadaşından yardım al ve ameliyat olsun bence.Fıtıktan kurtulunca bebiş şansı da yarıdan fazla artar!Aşılamayı tüp bebek merkezleri yapar canım.Çok geçmiş olsun.Acil şifalar.
kızceler doktorumu aradım hastası vardı durumu anlattım hostesı dedı testın 2 gunde tekrarlanması lazım bugun gelın muyaneye hayırlısı hakkımızda heycan bastı saat 4 gıbı felan gıtcam duva edın bana lutfen