- 19 Kasım 2020
- 21.988
- 48.034
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy manyahsınn hahahahahaha krize girdim çatlak yaaa balim.benimm youtubun kendi alakalı birşey bu bazı videolar böyle yapıyor buyüzden instadan atıyorumki ozaman olmuyo böyleZukkummmm
Ben atayim burdan doğaçlamaydı tabiii yoksa birinsan bukadar yapamaz yanii planlanmamış bile Catlak-kurabiye
Evett yaaaa o niye oyle etti gül işte çekimdeyizmi zannetti utandımı ne eettiYalnız Timur gülüp gülmemek arasında kararsız kalmış gibi baktı herkes gülüyor oda gülmüş zorlama ile sanki
Amann uzun zaman kk ya girmedim dönüşte de Gif ekleyemiyorum video atamıyorum dedim noliyyAyy manyahsınn hahahahahaha krize girdim çatlak yaaa balim.benimm youtubun kendi alakalı birşey bu bazı videolar böyle yapıyor buyüzden instadan atıyorumki ozaman olmuyo böyle
Bazıları öyle yapıyo yutubAmann uzun zaman kk ya girmedim dönüşte de Gif ekleyemiyorum video atamıyorum dedim noliyy
Ay yok kardeş çıkmasınlar yaSon bölümünü dün izledim.
Evrenin ablası yavuzoglu evinde çalışıyormuş azizin sevgilisiymis hamile, ölümüne nevra sebep olmuş.Evren ve Timur arkadasmis küçükken.
Evrenin abla bildiği annesi olabilir mi acaba,parla ile konuşurken anne bildiğin anne. Çıkmaz,baba bildigin baba çıkmaz gibi birşey dedi,belkide ablası bildiği annesi babasida aziz olabilir.
Bilemiyorum evren oyle bir konuşma yapınca acaba mi dedim,birde gözü bahçede bir noktaya takıldı acaba kadını oraya mi gömdüler.Ay yok kardeş çıkmasınlar ya
Hiç dikkat etmedimBilemiyorum evren oyle bir konuşma yapınca acaba mi dedim,birde gözü bahçede bir noktaya takıldı acaba kadını oraya mi gömdüler.
Evett evett bencede oğlu anlaşildıDemek ki dizinin son bölümünde gelen ogluymus orjinalinde de ilk oğlu sonra kızı görüyor diyorlardi