Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Bisey soracam banyo fayansları silmek icin yaptığınız değişik bisey varmi benimki hep su lekesi var neyse silsem de geçmiyor

market poşetinin üzerine krem cif sür onu gezdir üzerine sürtün sonra durulayın %95 geçer.
yada duşsil var yeni çıktı oda etkili yada viking banyo ürünleri var oda etkili.(içlerinde en ucuzu ve etkilisi bu bence)

sadece yiyip ,az da gezeriz :))
ben de bu gün niyetlendim ayakkabılara girişmeye ama hiç fırsat olmadı hafta sonu insan doğru düzgün iş yapamıyor en azından benimkiler evdeyken olmuyor topuklarım ağrıyor tüm gün ayakta evin için de dolanmaktan bir ütü kaldı onu da az sonra netten güzel bir film bulup açınca yapıcam inşallah:))
kışlıkların kıyafetleri kaldırdım zaten sadece dışarıda gitmelikler duruyor oda burası akşamları soğuk oluyor bir süre daha giyilebilir dursunlar şimdilik:)

able gezeriz gezmez miyiz ayipsın :KK66:
ben çalıştığımiçin ancak haftasonu toparlayabiliyorum hafta içi daha çok gezme ve yatma modunda geçiyor.
bende ütü yapmayı hiç sevmiyorum. bırıktırıp 2ayda bir yapıyorum:KK51::KK51:

gülüm ne yapıyorsun öyle çok deterjan katıştırırsan zehirler benim toyluk dönemlerim de toplam 4 kere kendimi deterjanla zehirlemişliğim var aman ha dikkat
ben banyoyu arada yağ çözücü ile de yıkıyorum duvarlarına iyi oluyor

4 keremi .:olamaz::olamaz:
intikar için daha acısız yöntemler var abla :KK53::KK53:

gülüm ne yapıyorsun öyle çok deterjan katıştırırsan zehirler benim toyluk dönemlerim de toplam 4 kere kendimi deterjanla zehirlemişliğim var aman ha dikkat
ben banyoyu arada yağ çözücü ile de yıkıyorum duvarlarına iyi oluyor
Bende kac defa zehirledim ama kireçle yaptıktan yıkıyorum sonra domestos yapıyorum banyoda su lekesi ve sabun lekesi kalıyor ona çözüm bulamadım

Benim evi tabiri caizse b.k götürüyor 🥺
Şuraya girip hevesleniyorum ama enerjim yok hemen yoruluyorum 🤦🏻‍♀️
Yakında Doğum da var ne olacak halim bilmiyorum 😬 Temizlikçi çağırsam gelen de kaçar diye korkuyorum 😳

2 yerin tül perde yıkasam bu gün çok iyi olur yıkama neyse de merdivene çıkıp onları geri takma kurneşleri ciflemeye kol dayanmıyor bir de yükseklik korkusu olunca merdiven tepesin de kendimi çok kasıyorum o da yoruyor gülüm :-)
ben kalkıp makineye bir odanınkileri atayım barii
neyle yıkacaksın bulaşık makinesi tableti de atıyor musun deterjanla beraber
Yok abla ben 1 tatli kasigi toz seker dokuyorum makinenin icine
ben cam bezle yapmıyorum eski atletle sildim. onla daha temiz oluyor:)
ben önce sampuan döktüm biraz köpükleştim.. sonra fisfis kullandim oh mis gibi..
Ben de oyle siliyorum:KK45:
yavaş yavaş yapmaya başlasam süper olur. Bu akşam annemden eve dönüyorum.

çamaşır yıkayıp asarım. onlar aradan çıksın.
kapıları boyamaya devam ederim belki.
Camasir oldurecek beni:olamaz:dag gibi birikti katlamam gerek
kızlar ben muayeneye geldim sıra bekliyorum
Guzel haberlerle gel canim:KK36:

yanlış yere yazmışım mesajı. .güzel dileklerin için teşekkür ederim. temizlik için kolay gelsin :KK66:

vallaha mıııııııı
sadece 2 odanın camı çerçevesi güneşlik tülünü yıkadım diğer yerler duruyor onları yıkarken deneyeyim ilk defa duydum heyecan yaptım daha mı temiz olacak diye :))

Tesekkurler canim:KK36:olsun madem yazdin soyle bakalim bebis nasilmis:KK33:

çok şükür canım , herşey yolunda. baya minik bir bebek diyordu doktorum ama maşallah her geçen gün yakaladı aradaki açığı. ve ilk kez bugün haftasına göre uyumlu çıktı nerdeyse doğacak fıstığımız, kilosu Vs herşey gayet iyi. razamanda olacak doğum öte görünüyor.
Allah isteyen Bekleyen evlat hasreti çekenlere nasip etsin bu güzel duyguları.

vallaha mıııııııı
sadece 2 odanın camı çerçevesi güneşlik tülünü yıkadım diğer yerler duruyor onları yıkarken deneyeyim ilk defa duydum heyecan yaptım daha mı temiz olacak diye :))
Cok guzel oluyo abla annem de yapdi gecen memnun kaldi o da
çok şükür canım , herşey yolunda. baya minik bir bebek diyordu doktorum ama maşallah her geçen gün yakaladı aradaki açığı. ve ilk kez bugün haftasına göre uyumlu çıktı nerdeyse doğacak fıstığımız, kilosu Vs herşey gayet iyi. razamanda olacak doğum öte görünüyor.
Allah isteyen Bekleyen evlat hasreti çekenlere nasip etsin bu güzel duyguları.
Masallah prensese:nazar:ne guzel zamana denk gelmis dogumu da hayirli evlat olur insallah:KK36:

able gezeriz gezmez miyiz ayipsın :KK66:
ben çalıştığımiçin ancak haftasonu toparlayabiliyorum hafta içi daha çok gezme ve yatma modunda geçiyor.
bende ütü yapmayı hiç sevmiyorum. bırıktırıp 2ayda bir yapıyorum:KK51::KK51:
oğlum lisede eşim memur takım giyiyor nasıl biriktireyimmmm eşim emekli olsun kumaş pantolon giyerse fururummm oniiiiii :rolleyes:

oğlum lisede eşim memur takım giyiyor nasıl biriktireyimmmm eşim emekli olsun kumaş pantolon giyerse fururummm oniiiiii :rolleyes:
🤣🤣Benimki de takım elbise gömlek ile dolaşıyor ama her özel günde gömlek hediye aldım sayısız gömleği oldu 😄 😄 arada mecbur pantolon ütülüyorum

Kolay gelsin kızlar...Temizliginiz bitti mi? Hemen hemen bütün sayfaları okudum ilham geldi ama geldiği gibi gitti :KK61:Allahım bir mucize bekliyorum ..Burayi okuyunca ne hamarat hanimlar var diyorum maşallah.. Bu gün bi gazla mutfağa bir girismeyi düşünüyorum ikizlerden fırsat bulursam oda...Ammannn evde üç çocuk ve bir dağınık eş oldumu yaptığı da belli olmuyor ki insanın acaba yapmasam mı:temizlik::KK30::KK30:

Görüntünün olası içeriği: çiçek ve yazı

X