Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba memur eşiyiz,iki kişi gidip öğlene kadar bitiriyoruz,kadınlar kulübünden gittiğimiz dört kişi var bahar temizliğinizi yaparız,mail adresimiz ayse.turan_000@hotmail.com,saygılar...
ben de mayıs ta başlıycam. şu doğalgaz bi kapatılsın.
neye dikkat ederiz, yıkanmamış ve silinmemiş hiçbir şey kalmamasına. ve eski kullanılmayan fazlalıklar atılır. gerekirse yerine yenileri alınır. tadilat gerekiyorsa onlar da yapılır. sil süpür, cifle, domestosla, parlat. olur işte. duvar cam kapı dolaplar balkonlar kıyafetler çarşaflar yorganlar. şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bence önçelik dolap içlerini yapsak sonra diğer işlere geçsek bütün dolapları aşagı indirip içlerimdekini uzun süre yıkanmayanları yıkasak silinecekleri silsek hurçları yıkasak yataklar yıkayıp yastıkları havalandırsak nevresimleri yıkayıp ütülesek danteller yıkanıp kollansa sonra da duvarlar (ben kışın birkere silmiştim ondan kolay olacak)halılar yıkanmaya gidecek zaten kapilar camlar güzel bi ciflenecek pedelerde kışın son yorgunlugunu atırrısak bu iş bittecekde bizede bi temel reyis güçügelse iyi olacak