ilaçdan başka enerji deposu yaptıgınız birşeyler var mı?
canım ben o ilaç setini almanı hiç tavsiye etmiyorum bazı doktorlar anlaşmalı oldukları firmaların ilaçlarını yazıyor cünkü, receteli satılan ilaçlar varken özellikle yazıyorlar bunları, saç dökülmesi de kesinlikle demir eksikliğinden, bahar aylarına denk geirse iki katına çıkabiliyor mevsimsel dökülmeyle birlikte. forumda dökülme için yöntemler var onları uygula, şampuanına çam terabentini sarımsak vs gibi seyler ekliyorsun gerçekten faydasını gördüm ben.
b vitamini eksikliği de gördüyse bu bana takviye olsun diye yazdığı ilaç sana da olur belki. geçmiş olsunyok işte bana tok ya da aç demedi dediyse de hatırlamıyorum ama tok karnına alayım en iyisi bu arada aşırı iştah açıyomuş haberin olsun :)
enerji depolamak için ne yapıyorum hiç bişi yapmıyorum valla :) heralde içimiz geçmiş
abim doktor benim de konuştuk aynısını söyledi kadın verdiği şeye kaşesini basmıştı cünkü sonuçta özel niye kaşe vuruyo ki bakalım inşallah şu demir depolarını doldurmak iyi gelir ve durur dökülme
20 yaş....:)))))))))ne garib oysa ruh halim belki 100
aklın yolu bir işte. sen dediğimi yap şampuanına mutlaka cam terabentin kat. bi de bir cezve sütün içine 4-5 diş sarımsak koy kaynat (bu işlem sarımsak kokusunu yok etmek için, gerçekten kokudan eser kalmıyor) sonra o sarımsakları sütten çıkarıp bi kaç parcaya bölüp terabentin ile şampuanın içine at, cam terabentini 100 damla koyacaksın.
benim saçlarımı yolda durdurup sorarlardı ne kullanıyosun diye şimdi resmen tepem gözüküyo çok azaldı, ama bu terabentin gercekten iyi geldi diplerden minik minik saçların çıktığını görebiliyorum, ilaçlarını da sakın aksatma, aksatmayalım yani :)) birbirimize gaz verelim yattığımız yerden
şimdi desem kesin yatıyoruzdur :) :) genel olarak kastettim canım :)şimdi derken şuanımı kasdettin yoksa genel mi:))))))))))))))))))))))))))))))
aa latika sen de mi ikizlersin? :) ben de haziranda 27 doldurucam. kaç haziran? ben normalde tekstil tasarımcısıyım ama bi süredir çalışmıyorum iyice tembellik yaptı bu bende şimdi de adım atmaya halim yokken çalşmak öyle zor geliyor ki, bi yerden başlasam yürüyüp gidicem de önce bi enerji depolamam lazım:)
glsm kime sordun şimdi mi diye anlamadım ben onu hafızam 897 byte benim balıktan geliyom ben :))
kızlar ben 19 yaşındayım. yaklaşık bi 4 senedir ferro sonol kullanıyorum demir eksikliği için. bana ilk başlarda sen nasıl ders çalışıyosun bukadar demir düşüklülüğüyle diye sormuştu hatta doktor. ilaç veriyolar kullanıyorum sonra bırakınca tekrar düşüyor. Bu ilacın normalde kullanımı ya yemekten 2 saat önce yada yemekten 1 saat sonra yani aç karnına içilmeli. bu ilaç içildkten sonra mesela süt ve süt ürünleri tüketilmemeli en az 1 saat boyunca. yoksa ilacın etkisini azaltıyo.. İnsallah siz bir seferlik kullanırsınız. :)
hatuna bakk 20 yaşında evlenmiş barklanmış maşAllahh. ben evde kaldım ya bu tembellikle kim ne yapsın beni:) benim su 2-3 gündür uyku problemim de var fena halde havalardan dolayı öğlene kadar yattığım için gece 2yi 3ü buluyo kaç gündür. pekmezi de valla burnunu tıka iç hayatım biraz sulandırabilirsin ya da dedğim gibi sütle daha katlanılabilir oluyo:)
kızlar sizle tanıstığıma cok memnun oldum çok tatlısınız, şimdi dışarı cıkmam gerekiyo o yüzden üzülerek ayrılıyorum sohbetten ama burayı boşlamayalım olur mu? ben daha önce kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı topicinde kızlarla birlik olarak istediğim kiloya ulaşmıştım yıllar sonra çok da güzel arkadaşlıklarım olmuştu. bu site bu anlamda çok başarılı birbirimize gaz verip gelişmeleri yazarız.
yine gelicem, öpüyorum sizi şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?