ya kızlar bu günlerde dogrusu 1-1 buçuk aydır o kadar halsiz ve yorgunum ki anlatamamaslında bahardan olabilir ama çevremdeki insanlar pek bir hareketli.sabah kalkmak,yatagı düzeltmek kahvaltı hazırlamak,iş yapmak ,ders çalışmak hiç canım istemiyor.bütün gün yatakda yatsam kimse bana dokunmasa.olmuyor işte normalde yerimde duramazdım ama artık sıkıntı basıyor.bir iş yapmak istiyorum ders çalışmak yada evi yoplamak fakat gel gelelim beni yerimden kıpırdatabil :)imkansız...siz bu sendromu atlatmak için neler yapıyorsunuz bana da bir çare
sen yine çalışya çalışıyorsun ben de tık yok...mayıs ın 4-5 vizelerim var ama yapamıyorum olmuyor ..her gün yapıyorum canım sabah 9 da bilgisayar kursum var saat 12 e kadar ama gidiyorum fakat oradan geleyim hemen bir kasvat sarıyor insanı..ev önemli degilde sınavlar çok önemli
aynen güzelim ya unutkanlıkla benimde başım belada...salak gibi zannediyorum kendimi:)ayrıca ben de de demir eksikligi var ve en alt seviye de doktor dikkat et yoksa ilaç tedavisi alırsın dedi
daha bugün doktordan geldim evet demir eksikliği belirtileri sendekiler. Bende de bir miskinlik vardı demirlerimi doldurmalıyım :)
canım ferro sanol duodenal 100mg demir hapını yine kullanmaya başladım ben bugün, bana günde 3 tane vermişti şimdilik 1le başladım bi de b viitamini almaya başladım madem demir eksikliğin var o aşırı yorgunluk yapıyor sen de kullan istersen, b vitaminin zaten hiçbir yan etkisi yok. bende düzelme olursa yazarım :)
canım doktor sana ne ilaç verdi? ilaç dışında başka tavsiyesi oldu mu beslenmeyle ilgili? benim doktorun ağzından kerpetenle alıyoduk lafları. bi de saç dökülmesi filan oluyor muydu?
canım zaten berbat bi saç dökülmesi şikayetiyle gittimher şeyim normal troid , hormonlar, pco m yok ama yoğun bi saç dökülmesi 300 ü buluyo düşün ben de kepeklenme de varmış şampuan verdi. evet bi de özel bi ilaç verdi devlet karşılamıyor. medobiotin complex k diye kapsül ve şampuanı set sende de mi dökülme çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?