Bahar sendromu

glsm4

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
75
0
16
Konya
ya kızlar bu günlerde dogrusu 1-1 buçuk aydır o kadar halsiz ve yorgunum ki anlatamamaslında bahardan olabilir ama çevremdeki insanlar pek bir hareketli.sabah kalkmak,yatagı düzeltmek kahvaltı hazırlamak,iş yapmak ,ders çalışmak hiç canım istemiyor.bütün gün yatakda yatsam kimse bana dokunmasa.olmuyor işte normalde yerimde duramazdım ama artık sıkıntı basıyor.bir iş yapmak istiyorum ders çalışmak yada evi yoplamak fakat gel gelelim beni yerimden kıpırdatabil:)imkansız...siz bu sendromu atlatmak için neler yapıyorsunuz bana da bir çare

havalardandır baksana o kadar kasvetliki ..
çalışmak zorunda olmasam sorumluluklarım olmasa aynen bende ne yataktan kalkasım nede biş yapasım geliyor...
ilk önce sabah bir silkelen şöyle camı aç balkona çık temiz havayı içine çek eline sert bir nescafe al ohhh misler gibi güne keyifli başlıyacağını düşün pozitif olmaya çalış..sabah yürüyüşüne çık yada olmadı takıl bana

2 haftadır ben de aynı durumdayım bi tek bana olmuyormuş demek ki birazcık içime su serpildi desem yalan olmaz :) sabah erken kalkardım dışarı çıkmak için can atardım, hayatımda da biri var 1-2 aydır onunla bile konusasım görüşesim yok, sanki birisi vakumla bütün enerjimi çekmiş gibi. yalnız yaşasam yataktan çıkmam koca gün.

iki gün önce zorladım kendimi 2 bardak kahve içtim spor yaptım biraz açıldım kendime geldim ama 2 gündür hiç elim ermiyor. bir de bu durum bende demir eksikliği ve b vitamini eksilince oluyor sanrım, bi ara saç dökülmesi filan vardı yine yorgundum o ara doktor demir hapıyla bemix c vermişti toparlamıştım. bununla beraber unutkanlık var bu ara bende aşırı sende de oluyor mu ?

Havalara baksana kış gibi resmen bunalıma girdim vallahi birkaç gün güzeldi yaşasın bahar geldi dedik sonra aniden kış gibi hava

sen yine çalışya çalışıyorsun ben de tık yok...mayıs ın 4-5 vizelerim var ama yapamıyorum olmuyor ..her gün yapıyorum canım sabah 9 da bilgisayar kursum var saat 12 e kadar ama gidiyorum fakat oradan geleyim hemen bir kasvat sarıyor insanı..ev önemli degilde sınavlar çok önemli

aynen güzelim ya unutkanlıkla benimde başım belada...salak gibi zannediyorum kendimi:)ayrıca ben de de demir eksikligi var ve en alt seviye de doktor dikkat et yoksa ilaç tedavisi alırsın dedi

zaten üşeniyorum havalar bozunca iyice üşenmeye başladım artık bahar gelllllllllllllllllllllllllll

aha benimde vizelerim var aöf belası
çalışmak işkence resmen bana..yakınmıyız bilmiyorum ama canı sıkılanlar toplanıp enerji depolayabiliriz

çok iyi olur aslında..ayrıca sen derse nasıl çalışıyorsun,nasıl motive ediyorsun biraz bahsedersen bana da ilham kaynagı olur

aynen güzelim ya unutkanlıkla benimde başım belada...salak gibi zannediyorum kendimi:)ayrıca ben de de demir eksikligi var ve en alt seviye de doktor dikkat et yoksa ilaç tedavisi alırsın dedi

daha bugün doktordan geldim evet demir eksikliği belirtileri sendekiler. Bende de bir miskinlik vardı demirlerimi doldurmalıyım :)

canım ferro sanol duodenal 100mg demir hapını yine kullanmaya başladım ben bugün, bana günde 3 tane vermişti şimdilik 1le başladım bi de b viitamini almaya başladım madem demir eksikliğin var o aşırı yorgunluk yapıyor sen de kullan istersen, b vitaminin zaten hiçbir yan etkisi yok. bende düzelme olursa yazarım :)

daha bugün doktordan geldim evet demir eksikliği belirtileri sendekiler. Bende de bir miskinlik vardı demirlerimi doldurmalıyım :)

canım doktor sana ne ilaç verdi? ilaç dışında başka tavsiyesi oldu mu beslenmeyle ilgili? benim doktorun ağzından kerpetenle alıyoduk lafları. bi de saç dökülmesi filan oluyor muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:

ya çok alakasız olacak ama sorayım yine de aynı ilacı verdi bana da ,günde bir tane yutmamı önerdi ama aç mı dedi tok mu dedi hatırlamıyorum internetten de bikaç bişi okudum aç karnına diyolar sana nasıl tavsiye etti doktorun :)

bana tok karnına iç demişti canım. 3 tane vermişti ama hic 3 tane içmedim doktor biraz gıcıktı güvenemedim 2 içiyodum genelde, sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemekten sonra. bana bununla birlikte bemiks c de vermişti enerji ve unutkanlık için

bana ilaç dedi ama ilaç kullanmaktan pek hoşlanmam:)ama yine de faydası olursa yaz eger işe yararsa alırım.çok aşırı yorgunum sanki yaşayan ölüyüm hiçbir faydam yok kimseye

canım doktor sana ne ilaç verdi? ilaç dışında başka tavsiyesi oldu mu beslenmeyle ilgili? benim doktorun ağzından kerpetenle alıyoduk lafları. bi de saç dökülmesi filan oluyor muydu?

canım zaten berbat bi saç dökülmesi şikayetiyle gittim her şeyim normal troid , hormonlar, pco m yok ama yoğun bi saç dökülmesi 300 ü buluyo düşün ben de kepeklenme de varmış şampuan verdi. evet bi de özel bi ilaç verdi devlet karşılamıyor. medobiotin complex k diye kapsül ve şampuanı set sende de mi dökülme çok

sonradan aklıma geliyo b vitamini demir emilimini kolaylaştırıyormuş o yüzden de vermişti bemiks c yi. sana aç karnına iç demişse şu sebepten de olabilir bazı gıdalar var demiri ceken demir eksikliği yaratan mesela cay en basit örneği, bu sebepten aç karnına alıp vucudun daha iyi emeceğini düşündüğündendir. belki senin doktorunun söylediği dogrudur benim doktor biraz tipti gerçekten. bi arkadaşım aç karnına mide bulantısı yapıyor dediği için de tok alıyordum ben

canım ben o ilaç setini almanı hiç tavsiye etmiyorum bazı doktorlar anlaşmalı oldukları firmaların ilaçlarını yazıyor cünkü, receteli satılan ilaçlar varken özellikle yazıyorlar bunları, saç dökülmesi de kesinlikle demir eksikliğinden, bahar aylarına denk geirse iki katına çıkabiliyor mevsimsel dökülmeyle birlikte. forumda dökülme için yöntemler var onları uygula, şampuanına çam terabentini sarımsak vs gibi seyler ekliyorsun gerçekten faydasını gördüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…