Bahar sendromu

uff öyle uzun soluklu olabiliyo mu aslında abim söyledi demir eksikliği olsa çabuk gideriliyormuş da bu depoların oluşması doldururlması felan daha sıkıntıymış napalım artık şifa Allahtan

işte bendeki sorun o depo dolmuyomuş :) ama sebebinide araştırmıyorlar 6 ayda bir gidip tahlil oluyorum sadece artık zaten ilaç verselerde içmiyorum :)

gerçek insanı bulunca dayanamadım:)))))))))))))bende çok mutlu oldum sizleri tanıdıgıma.

aşk aşk aşk aşk................20 dinlemiyor.........sizde gerçek insanı bekleyin ben de aradım agladım çok dogru insanı rabbime her namazdan sonra yatacagımda gerçek kısmetimi çıkar karşıma ya rabb dedim çok şükür duam kabul oldu:)))bekleyin ve umudunuzu yitirmeyin inanın çıkıyor kaç yaşında olursanız olun.

ay baskalarinda da varmis bi arkadasla bu konuyu konusuyorduk demek sadece bizde degilmis, bende kendime diyordum bu ne hal ne olcak diye baya bi uyusuk oldum ama gecenlerde kan testi yaptirdim demireksikligi ve kaneksikligi varmis hap verdi doktor ama banamisin demiyor hala halsizim basim dönüyor egilip kalktigimda beynimde karincalar dolasiyor sanki, ani terleme oluyor kalbimde carpinti oluyr, oluyor da oluyor...

Bende aynıyım asabi agresif yorgun uykusuz hiç iş yapasım gelmiyor
Çocuklarıma tahammülüm yok ;(
Bunalımdayım yani

kızlar ya hadi neyse yorgunluk bi kenara hayatdan da zevk alamaz oldum herşeyden bıkar mı bi insan.oysa sevdiğim yanımda hayatım yolunda ama tadım yok((((((((((((((((((

kızlar ya hadi neyse yorgunluk bi kenara hayatdan da zevk alamaz oldum herşeyden bıkar mı bi insan.oysa sevdiğim yanımda hayatım yolunda ama tadım yok((((((((((((((((((

zengin insanlar huzurlu mu saniyorsun? sagligi yerinde olanlar huzurlu mu saniyorsun? sevdigi yaninda bile olsa huzurlu oldugunu mu saniyorsun? illaki hep bir ekSIk olacak dogrusunu bulana kadar da huzurlu olmassin inan bana :)

Eşim anlayışlı kızım Maşallah Sübhanallah okulda çok iyi hamd olsun evlatlarımın saglıgı iyi maddi durumu takmıyorum saglıklıyım çöpte toplasam namusluyum karnım doyuyor diyorum ama bu bahara geçiş havaları bizi mahvediyor

geldim kızlar,

az önce dışardayken elim ayağım uyustu resmen başım döndü bi an terleme geldi sonra üşüdüm üstte bi arkadaş demir eksikliğinden bu sikayetleri olduğunu yazmış rahatladım şeker hastası mıyım acaba diye düşünmedim değil bi an. yani doktorun verdiği hapı bile kullanmaya üşenmişim resmen yine başladı.

bi de ben bu ara çok rezene çayı içtim göğüs büyütüyomuş filan o da mı demiri eksiltiyo ne yapıyosa, kaş yapalım derken göz çıkarıcaz.

bugün 1er tane b vitaminimi ve kan hapımı içtim. yarın arkadaşın dediği gibi yemekten 1 2 saat sonra içicem. ne yapıp edip erken cıkıcam o yataktan. bu demir ve b vitamini eksikliği depresyona da sebep oluyormuş, asabiyet yapıyormuş, hepimizde bi mutsuzluk var ve hepimizde de eksik bunlar.

bi topicte bi kız yazmıştı arkadası sürekli ağlama nöbetlerine giriyomuş, doktora gitmiş vucudunda bazı vitaminler bi seyler eksikmiş hemen hapla takviye yapmış doktor ve düzelmiş kız. yani sadece yaşadığımız hayatın zorluklarından kaynaklanmıyor bu mutsuzluk kızlar

ikizler ikizleri çekiyo valla :)) bende şimdilik evlilik nişan yok ama biri var hayatımda o çok istiyo başlarda ben de hevesliydim ama bu ara cidden çok karamsarım ya o yüzden hayırlısı bakalım.

dediğin gibi evde olup sabahın 7sinde kalkabilen kızlar var hayret ediyorum o ne enerji diye. ben iki spor yapayım diorum kan ter içinde kalıyorum çarpıntı yapıyo. araştırmıştım çarpıntı ve ellerde titreme uyusukluk yapıyomuş demir eksikliği

yedide kalkan kızlar mı dediiiin bak işte ben ama kaçta uyudun diye sor 22.50 de uyanın siz de ahaliiii evdeyim ve evde olduğum sürece misafir ağırlıcaz şimdi hazırlıklar başlasıııın

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlğıa taşınmıştır.

7de kalkan kızlara laf atmışım ama ben de kalktığınmda 8e geliyodu dün:) gece de 10da başladım esnemeye. uykusuzluk olmasın da ben razıyım erken uyumaya. bu aradab 3 gündür hiç aksatmadım hapları, daha iyi hissediyorum siz de ihmal etmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:

ben daha yutmadim bugun ama tadi berbat yaa agizda ogrenc bi tat birakiyor. simdi bogaz agrisindan olcem bademciklerim balon gibi sisti :-( :-( :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…