uff öyle uzun soluklu olabiliyo muaslında abim söyledi demir eksikliği olsa çabuk gideriliyormuş da bu depoların oluşması doldururlması felan daha sıkıntıymış napalım artık şifa Allahtan
ya kızlar bu günlerde dogrusu 1-1 buçuk aydır o kadar halsiz ve yorgunum ki anlatamamaslında bahardan olabilir ama çevremdeki insanlar pek bir hareketli.sabah kalkmak,yatagı düzeltmek kahvaltı hazırlamak,iş yapmak ,ders çalışmak hiç canım istemiyor.bütün gün yatakda yatsam kimse bana dokunmasa.olmuyor işte normalde yerimde duramazdım ama artık sıkıntı basıyor.bir iş yapmak istiyorum ders çalışmak yada evi yoplamak fakat gel gelelim beni yerimden kıpırdatabil :)imkansız...siz bu sendromu atlatmak için neler yapıyorsunuz bana da bir çare
kızlar ya hadi neyse yorgunluk bi kenara hayatdan da zevk alamaz oldum herşeyden bıkar mı bi insan.oysa sevdiğim yanımda hayatım yolunda ama tadım yok((((((((((((((((((
anamm evet ikizlerim :) aslında hissetmiştim klasik sıkılgan ikizler kadını ruh hali :) :) ya mesele iş meselesi değil evde olup nasıl hareketli kızlar var da işte diyorum ya bizim içimiz geçmiş anacımnişan söz durumları var mı :)
ikizler ikizleri çekiyo valla :)) bende şimdilik evlilik nişan yok ama biri var hayatımda o çok istiyo başlarda ben de hevesliydim ama bu ara cidden çok karamsarım ya o yüzden hayırlısı bakalım.
dediğin gibi evde olup sabahın 7sinde kalkabilen kızlar var hayret ediyorum o ne enerji diye. ben iki spor yapayım diorum kan ter içinde kalıyorum çarpıntı yapıyo. araştırmıştım çarpıntı ve ellerde titreme uyusukluk yapıyomuş demir eksikliği
7de kalkan kızlara laf atmışım ama ben de kalktığınmda 8e geliyodu dün:) gece de 10da başladım esnemeye. uykusuzluk olmasın da ben razıyım erken uyumaya. bu aradab 3 gündür hiç aksatmadım hapları, daha iyi hissediyorum siz de ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?