- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Ellerine sağlık nekadar tatlı onlar öyle
Teşekkür ederim Bana benzemisler galiba [/QUOTE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık nekadar tatlı onlar öyle
Eline sağlık canım, ne güzel havayla birlikte sen de yarışmaya isinmissin Yarismada bol şanslar
Rica ederim canim ❤Sohbete de katil fırsat buldukça,bir zaman sonra alışkanlık yapıyorTeşekkürler canım ❤ Aynen öyle oldu iyi geldi banada bir değişiklik oldu ya onmli olan benim için kazanmak değil eğlenmek
Rica ederim canim ♥❤Sohbete de katil fırsat buldukça,bir zaman sonra alışkanlık yapıyor
Arada sitede de sorun olabiliyor. Her zaman bekleriz :)Aslında katılmak isterim de telefonum su günlerde çok yavaş değişmesi gerkiyor ' zor giriyor sayfaya
Arada sitede de sorun olabiliyor. Her zaman bekleriz :)
5 senelik mi ?Bende en fazla 3 sene yaşıyorlarOlabilir telefonumda 5 senelik falan iyi dayandı bize gittiği yere kadar idare edicekler artık
5 senelik mi ?Bende en fazla 3 sene yaşıyorlar
Ben de istemem ama 3 senede ölüyorlar. Belki ben hoyrat kullanıyorumdurBen bozulsun istemem zaten bu bana yetiyor
Ben de istemem ama 3 senede ölüyorlar. Belki ben hoyrat kullanıyorumdur
Ben yine iyiyim demek kiOlabilir eşime 1 senelik bile dayanmıyor
Degisik bi tarif denessin bence cok guzel olmus, ilk katilman sanirim basarilar dilerim canim
Evet ,kesinlikleAynen demekki sukretmemiz gerekiyor
yok yok guzel yapmissinSaol canım . Ikinci bu geçen haftada yapmıştım o daha da kötüydü