Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korona virüsü türkiyeye girmiş açıklama yapmışlar rabbim yardımcımız olsun inşaallahMerhabaa hanımlaaar son zamanlarda virüs bakteri korkusu beni de sardıı Malum çevremizde virüsler bakteriler kol geziyor. Kendimizi korumamız gerek.. Tedirgin olmayın ama bence önlem almalı herkes bende yakın arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım, size de söylemek istedim, faydası olacağını düşünüyorum. Ben bunun için probest defense kullanıyorum. Bağışıklık sistemi çok önemli bu aralar sağlığa dikkkat!! Elleri sık sık yıkamak da aşırı önemli, Bilginize canlarımm
ayy Allah herkesi korusun özellikle savunmasız minik yavrularımızıKorona virüsü türkiyeye girmiş açıklama yapmışlar rabbim yardımcımız olsun inşaallah
Amin inşaallahayy Allah herkesi korusun özellikle savunmasız minik yavrularımızı
Size buradaki anket ıle mi gönderıldı?Canım ben de kullanıyorum probest gerçekten çok mucizvi vücut direncimİ rayına soktu diyebilirim. şiddetle tavsiye ederim bende herkeze
Yaaa şu virüs olaylarından sonra kesinlikle kullanmak gerekir diye düşünmeye başladım bende. Yoksa eldiven maske kullanmakla falan olmaz bu işler. Hemen alıcamHanımlaaar çevremizde virüsler bakteriler kol geziyor. Kendimizi korumamız gerek. Ben bunun için probest defense kullanıyorum. Bağışıklık sistemi çok önemli bu aralar sağlığa dikkkat!!
Günümün büyük bir kısmı metroda marmarayda geçiyor desem yeridir ya. Kesinlikle kullanılması gereken bir ürün probest defense! Zaten virüsler bakterilerde bağışıklık sistemi düşük olan vücutlara çok daha fazla etki ediyor. Genel olarak vücut sağlığı için de birebir.Yaaa şu virüs olaylarından sonra kesinlikle kullanmak gerekir diye düşünmeye başladım bende. Yoksa eldiven maske kullanmakla falan olmaz bu işler. Hemen alıcam