Bağışıklık için Probest

lilalum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
28
24
33
Hanımlaaar çevremizde virüsler bakteriler kol geziyor. Kendimizi korumamız gerek. Ben bunun için probest defense kullanıyorum. Bağışıklık sistemi çok önemli bu aralar sağlığa dikkkat!!

Son düzenleme:
Merhabaa hanımlaaar :KK54:son zamanlarda virüs bakteri korkusu beni de sardıı :KK12:Malum çevremizde virüsler bakteriler kol geziyor. Kendimizi korumamız gerek.. Tedirgin olmayın ama bence önlem almalı herkes bende yakın arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım, size de söylemek istedim, faydası olacağını düşünüyorum. Ben bunun için probest defense kullanıyorum. Bağışıklık sistemi çok önemli bu aralar sağlığa dikkkat!! Elleri sık sık yıkamak da aşırı önemli, Bilginize canlarımm :KK25:
Korona virüsü türkiyeye girmiş açıklama yapmışlar😥 rabbim yardımcımız olsun inşaallah 🤲

Bununla ilgili anket vardı anketı doldurana ucretsız deneme amaclı gonderım. Gonderılen oldu mu?

Canım ben de kullanıyorum probest gerçekten çok mucizvi vücut direncimİ rayına soktu diyebilirim. şiddetle tavsiye ederim bende herkeze

Sıze Kadınlar kulubu anketı ıle mı gonderıçdu?

Probest defense iyi ya gerçekten. Benim eltim kullanıyor ondan gördüm ben de başladım. Çok iyi geldi bana herkes kullanmalı…

Anlasıldı reklam yapılıyor.. elti kullanır anne kullanır komsu kullanır ama soruya cvp yoktur

Hanımlaaar çevremizde virüsler bakteriler kol geziyor. Kendimizi korumamız gerek. Ben bunun için probest defense kullanıyorum. Bağışıklık sistemi çok önemli bu aralar sağlığa dikkkat!!
Yaaa şu virüs olaylarından sonra kesinlikle kullanmak gerekir diye düşünmeye başladım bende. Yoksa eldiven maske kullanmakla falan olmaz bu işler. Hemen alıcam

Bana da anket geldi burdan ama kişisel bilgiler isteniyor telefon numarası vs, o yüzden güvenemedim. İçeriğini de bilmiyorum Sağlıklı mi ona da güvenemedim

Ben doldurdum bılgılerı ne bir mesaj var ne ıletısım

Yaaa şu virüs olaylarından sonra kesinlikle kullanmak gerekir diye düşünmeye başladım bende. Yoksa eldiven maske kullanmakla falan olmaz bu işler. Hemen alıcam
Günümün büyük bir kısmı metroda marmarayda geçiyor desem yeridir ya. Kesinlikle kullanılması gereken bir ürün probest defense! Zaten virüsler bakterilerde bağışıklık sistemi düşük olan vücutlara çok daha fazla etki ediyor. Genel olarak vücut sağlığı için de birebir.

bana anket felan gelmedi. Gelsede sanırım özel bilgi için doldurmazdım. Ama ürünü bu başlıktan öğrendim coronaya karşı ne yapılabilir bağışıklık güçlendirme vs derken denk geldim merak edip baktım. Dezenfektan, sabun, wc kağıdı derken hooop buda eklendi şimdi listeye. Off deli korkuyorum hasta olmaktan

Bana anket ile gönderildi. Tadı çok iyi onu söyleyebilirim şuan sadece. Kullandığım en lezzetli çiğneme tableti net. İçerikte de hem bağırsak florası düzenleyici yoğurt bakterilerinin hem normalde düzenli aldığım d, c gibi bazı vitaminlerin olmasını sevdim.

X