Evet propolis sprey kullanıyorum ayrıca ben de. Unutmuşum. Çocuğum doğdu doğalı hastalık, yüksek ateş korkulu rüyam oldu.Geçmiş olsun öncelikle, doğal probiyotikler ve propolis alabilirsiniz.
Sıvı olanı suyla karıştırıp, sakız gibi olup çiğnenen de varmışEvet propolis sprey kullanıyorum ayrıca ben de. Unutmuşum. Çocuğum doğdu doğalı hastalık, yüksek ateş korkulu rüyam oldu.Siz propolisin hangi çeşitini kullanıyorsunuz?
Cok cok tesekkurbederim.Geçen gün haberlerde gördüm lahana turşusu çok güçlü bir probiyotikmiş. Bir de yoğurdu evde mi mayalıyorsunuz? Yıllanmış bir maya da sağlam bakteri barındırır.
“strath” diye bağışıklık güçlendirici bir gıda takviyesi var. Doktora sorun dilerseniz. Ben kapsülünü kullanıyorum, çocuklar için şurup versiyonu var. Oğlum 11 aylık kullanamıyor henüz. Yaşından sonra düşünüyorum. Biraz pahalı ama kullananlar memnun.
Benim oğlum da 2 gün önce atlattı hastalığı, en düşük ateşi 38 buçuklardaydı bizim de. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun öncelikle, doğal probiyotikler ve propolis alabilirsiniz.
Evet propolis sprey kullanıyorum ayrıca ben de. Unutmuşum. Çocuğum doğdu doğalı hastalık, yüksek ateş korkulu rüyam oldu.Siz propolisin hangi çeşitini kullanıyorsunuz?
Cok tesekkurler.Yoğurtlar için özel probiyotikler var eczanelerde falan satılıyormuş. Onlardan alıp yoğurt mayalayabilirsiniz? Geçmiş olsun bu arada.
Ben eczaneden almıştım doktor yaZmıştı, %100 doğal olduğunu biliyorum, 11 aylık oğlumla bana yazmıştı. Şimdi mutfağa gidemem çocuk uyuyor, gürültü yapmaktan korkuyorum. Yarın söylerim üretici firmayı. Ama türk firması değildi sanırım.Propolis derken dogal karisim olanlardan bahsediyorsunuz degil mi? Ari sutu bal polen propolis falan arif oglunun var, ondan mi almayim? Yoksa onereceginiz daha iyisi mi var kizlar?
Tamam canim mutlaka bekliyorum istersen ozelden yazarsin, reklam falan sanmasinlar.Ben eczaneden almıştım doktor yaZmıştı, %100 doğal olduğunu biliyorum, 11 aylık oğlumla bana yazmıştı. Şimdi mutfağa gidemem çocuk uyuyor, gürültü yapmaktan korkuyorum. Yarın söylerim üretici firmayı. Ama türk firması değildi sanırım.
Tesekkur ediyorum.Karamürver çinko içerir şuruplar var
Onlar da iyi geliyor soğuk algınlığına vs
Hazir aliyor canim. Kendim yapamam herhalde, bilemiyorum hic denemedim yalan yok..Kefiri hazır mi alıyorsunuz? Kendiniz mi mayaliyorsunuz?
Canim. Alllah bagislasin.Esim ve oglum (18 aylik) kisin cok sık hasta olurdu ve ikisininde inatci atesini 40tan asagi dusuremezdim. Gecen senemiz hastaliklarla bogusmakla gecti.
Bu sene tanidigimiz bir aricidan ( eger istersen ozelden bilgilerini verebilirim) ari sutu-bal-propolis aldik. Her birmiz icin ayri kurler. Her sabah hepimiz birer kasik ac karnina iciyoruz ve bu sene oglum ve esim hasta olmadilar hic. Ben hafif bir soguk alginligi atlattim. Bize cok iyi geldi.
Bunun disinda, her gun bir kase ev yogurdu yediririm ogluma mutlaka. Bir de mutlaka tahin pekmez kahvalti sonrasinda.
Bunlar disinda ozel birsey yapmiyorum.
Ben kendim mayalamak istiyorum. Ziraat fakültelerinde üretilen kefir tohumu var bi araştırın en iyisi en faydalisi o tohumla mayalanan kefir diye biliyorum.Hazir aliyor canim. Kendim yapamam herhalde, bilemiyorum hic denemedim yalan yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?