Bağırsak Tembelliği

eselif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
38
0
son bir haftadır midem dahil olmak üzere karın bölgem çok şiş tuvalete çıkamıyorum ne önerirsiniz form çaylar kompostolar denedim kuru kayısı falan ama nafile

marul salatası içine domates ıkı kasık zeytınyagı(hakıkı)2 corba kasıgı sırke ye ama cok ye bır dene bakalım .

Düzenli yeşil çay ve sabahları 2 kuru kayısı sadece bu ..
Bundan bir süre önce yaklaşık 15 gün tuvalete çıkamadım ama patlayacağım zannediyordum artık.
Arkasından sinemaki ile başladım.
Bir kaç bitki çayı denedim sonrasında ilaç kullandım ve buna rağmen aynıydı.
Artık doktora mı gitsem derken yeşil çayı düzenli kullan dedi birisi ve başladım.
Gün 3 kere kullanmaya artık çok rahatım maşallah ..

marullu domatesli salatayı denerdim yeşil çay ve form çayı hep içiyorum son 1 haftadır bakalım artık hala aynıyım kendimi kilo almış gibi hıssedıyorum rahatsızlık da duymuyorum çıkamadığım için yani bir ağrı ya da bağırsaklarım da basınç yok teşekkür ederim önerileriniz içinnn

yardım edin nolurr ağlıyorum hep yürüyüş yapıyorum zaten diyetteyim sıvılar tüketiyrm her şeyi denedim ama hala aynıııııı çıkamıyorum wcye bu benı cok rahatsız edıyorrr:''(((((

yardım edin nolurr ağlıyorum hep yürüyüş yapıyorum zaten diyetteyim sıvılar tüketiyrm her şeyi denedim ama hala aynıııııı çıkamıyorum wcye bu benı cok rahatsız edıyorrr:''(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…