- 25 Şubat 2011
- 6.297
- 7.148
İbs ilacı ne yazdı cnm.Bendede oldu boynumdaki damarlar geriliyor kopacak gibi boğazımda agri ama öyle grip oldugundaki gibi değil acile gittim doktor beni korkuttu lenf bezin şişmiş mutlaka kbb ye git dedi sabahı zor ettim kabuslar gördüm kafamda yazdım da yazdım ertesi gün hemen araştırdım özelde en iyi kbb bulup gittim kadın bi güzel muayene etti sonra bunun icinmi böyle panikle geldin der gibi baktı hiç biseyin yok lenf bezin falanda sismemis sadece gerildigin için boğaz kasların sertleşmiş dedi kas gevşetici yazdı gönderdi onunlada yetinmeyip kbb den çıkıp aynı hastanede dahiliye ye gittim oda kan ve idrar istedi temiz dedi stres yapma relaks olmaya çalış dedi endeskopi kolonoskopi istedim bana ibs ilacı yazdı biraz bunu kullan rahatlamazsan yapariz dedi bence gerek yok dedi artık eşimde yoruldu bu durumdan 3 ayda 4 defa dahiliye gittim 3 defa kadın doğuma gittim gastroentolojiye genel cerraha kbb nefes alamiyorum diye gogus hastalıklarına gidip film çektirdim urolojiye stresten ürtiker olmuşum cildiyeye gittim artık çok yoruldum
Bi arkadasıma mutluluk hapı vermişti o kız resmen degıstı, bagırsak problemi vardı, şuan hayata karsı bakışı değişti.
Senin yasadıgını bnde yasadım, bölüm bölüm doktor gezıyordum hersey temiz cıkıyordu, ilaç kullanmayı reddettım, kafada ve psikolojıde bitiyor bazı seyler buna ınanmaya basladım, mutluysam hıcbıseyım yok mesela