eee yani?ee yani?
hahahah neyseeee yani?
8 yıl bekleyip de olmayınca, 2. için de bir 8 sene lazım herhalde diye düşünürken hamile kalmışım.evet evlatlar herşeye değer o konuda birşey demedim ama siz ve çocuklarınızın psikolojisi için çok yanlış bir seçim oda kesin kaza ile olmuştur
türkler kadar hayatı çocuk görenler yok bizde ben şuna inanırım mutlu anne=mutlu çocuk adam asgari ücreli kendi karnının zor doyuruyor 3 tane çocuk sonra kadın çocuklarına dayanamıyor 3 tane çocuk biri yazdmış kafasını sıkıştırdı 2. hamile deiye yazık o çocuklara8 yıl bekleyip de olmayınca, 2. için de bir 8 sene lazım herhalde diye düşünürken hamile kalmışım.
sizinle tamamen farklı düşünüyorum ama yeri olmadığı için konuyu uzatmak istemiyorum.türkler kadar hayatı çocuk görenler yok bizde ben şuna inanırım mutlu anne=mutlu çocuk adam asgari ücreli kendi karnının zor doyuruyor 3 tane çocuk sonra kadın çocuklarına dayanamıyor 3 tane çocuk biri yazdmış kafasını sıkıştırdı 2. hamile deiye yazık o çocuklara
valla zor hamile kalan anlar ancak seni.. doktor doktor gezdirmesin Rabbim kimseleri..o 8 sene kim bilir nasil zor gecmistiki hamile kalmak anne olmak hayal saniyordunuz...eminim hic pisman olmadiniz 2. cocuk icinde...suan biraz daraltsada bu gunler gececek insaAllah.sizinle tamamen farklı düşünüyorum ama yeri olmadığı için konuyu uzatmak istemiyorum.
elbette pişman değilim.valla zor hamile kalan anlar ancak seni.. doktor doktor gezdirmesin Rabbim kimseleri..o 8 sene kim bilir nasil zor gecmistiki hamile kalmak anne olmak hayal saniyordunuz...eminim hic pisman olmadiniz 2. cocuk icinde...suan biraz daraltsada bu gunler gececek insaAllah.
elbette pişman değilim.
Rabbim 3. 4. yü verse de başım gözüm üstüne derim.
Herkes anlayamaz bizi.
sağolun.Allah bebeklerinize hastalık vermesin geçer elbet bu günler annesi üzülme sağlıklı olsunlarda bak ne güzel büyüyünce arkadaş gibi olacaklar ..ayrıca sizin burda ben bebeklerime zaman zaman bağırıyorum diyip üzülmnenizz bunu sıkıntı yapmanız bile iyi bir anne olduğunuzu gösterir evet yanlışlar yapıyorsunuz ama hiçbirimiz mükemmel anne değiliz şuan gerçekten işiniz hiç kolay değil ama silkinip toparlanın bir kere hem evim mükemmel temiz olsun hem çeşit çeşit yemeğim olsun hemde bebeklerim uslu otursun mantığı varsa hemen vazgeçin ..varsın ev temizlenmeyiversin gerekirse kahvaltılıklarla idare edin çocuklarınızın size en bağlı olduğu dönem bu dönem size bağlılık oluşturuyor bu en kıymetli zamanı onlarla mümkün mertebe oynayarak geçirin vs
Çoğu böyle olsa da hepsi değil.Offf icimden birses tiklama basliga okuma dedi ama tutamadim kendimi okudum. Icim daraldi. Suan o kadar cok planlar yapiyorum ki gunluk rutinimi bile ayarladim bebegim geldiktwn sonrasi icin. Ama bu tarz seyler okuyunca. Kalbim sikisiyor biz de mi boyle olacagiz diyorum. Esim simdilik cok hevesli bebek icin. Surekli konusuyor oksuyor gobegimi. Cevremizdeki yakin arkadaslarimiz yeni dogum yaptilar. Hasaneye eve ziyarete gittigimizde falan benden daha ilili bebeklerle surekli sorular soruyor ama hep okdugum konulrda eskiden boyle degildi so radan oldu diyenleri gordukce daha da korkuyorum.
Mutsuz değil uykusuzum ben. eşim de anlamamakta ısrar ediyor.benim bi tane kızım var ama bende bağırıyorum bazen....bence mutsuz olduğumuzdan ...benim eşim de hep yorgun ve uykusuz
işte uykusuzluk da mutsuz yapıyor insanı...anlamazlar kendileri yaşamadıkça...Mutsuz değil uykusuzum ben. eşim de anlamamakta ısrar ediyor.