Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kayıt altina alindigi icin öğrenilir.Arkadaşlar eşimin bi bağımlılığı var ve tedavi olması lazım. Fakat kendisi astsubay . Bi hastanede psikoloğa gitse bu öğrenilir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
anladım teşekkür ederim..Evet kayıt altina alindigi icin öğrenilir.
Özele gitsekte öğrenilir mi ki?Öğrenilir.
Sistem gözükür galibaÖzele gitsekte öğrenilir mi ki?
Teşekkür ederim . Ben psikolog olucam demek ki mecburen eşime olabildiğim kadarSistem gözükür galiba
Ama özel psikolog da falan çıkmaz galiba yada bir doktorun özel muhanesinden gizli görüşme yapsanız. Bence iyice araştırın vardır öyle gizli olanlar.Teşekkür ederim . Ben psikolog olucam demek ki mecburen eşime olabildiğim kadar
Tatlım kendi adına online bir terapi ayarlayıp eşin alsa? Malum süreç sebebiyle çoğu psikolog online çalışıyor belki biraz tuzlu olur ama ise yararsa ifşa olmadan halletmiş olursunuzArkadaşlar eşimin bi bağımlılığı var ve tedavi olması lazım. Fakat kendisi astsubay . Bi hastanede psikoloğa gitse bu öğrenilir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Şuan etkilemiyor ama öğrenilirse büyük oranda etkiler işinden olabilir.Bu bağımlılık işini etkiliyor mu?
Evet aslında bu aklıma gelmemişti hiç . Açıkçası şuan 1 lira dahi harcayabilecek durumda değiliz ama mecburuz bi şekilde bulup buluştururuz . Araştırayım ben bi fikriniz için çok sağolunTatlım kendi adına online bir terapi ayarlayıp eşin alsa? Malum süreç sebebiyle çoğu psikolog online çalışıyor belki biraz tuzlu olur ama ise yararsa ifşa olmadan halletmiş olursunuz
Lakin iyi araştırın psikoloğu da, artık diplomasi farklı alanda olsa bile y.lisans yapıp psikologum diyebiliyorlar