• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılık

Aydioz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
122
98
48
Arkadaşlar eşimin bi bağımlılığı var ve tedavi olması lazım. Fakat kendisi astsubay . Bi hastanede psikoloğa gitse bu öğrenilir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar eşimin bi bağımlılığı var ve tedavi olması lazım. Fakat kendisi astsubay . Bi hastanede psikoloğa gitse bu öğrenilir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Evet kayıt altina alindigi icin öğrenilir.

Teşekkür ederim . Ben psikolog olucam demek ki mecburen eşime olabildiğim kadar
Ama özel psikolog da falan çıkmaz galiba yada bir doktorun özel muhanesinden gizli görüşme yapsanız. Bence iyice araştırın vardır öyle gizli olanlar.

Bende belki hastane değil ama özel muayenehanesi olan bi doktora gidersem sorun olmaz belki diye düşünüyorum arayıp sorsam Bilgi verirler heralde

Tatlım kendi adına online bir terapi ayarlayıp eşin alsa? Malum süreç sebebiyle çoğu psikolog online çalışıyor belki biraz tuzlu olur ama ise yararsa ifşa olmadan halletmiş olursunuz😉
Lakin iyi araştırın psikoloğu da, artık diplomasi farklı alanda olsa bile y.lisans yapıp psikologum diyebiliyorlar

Tatlım kendi adına online bir terapi ayarlayıp eşin alsa? Malum süreç sebebiyle çoğu psikolog online çalışıyor belki biraz tuzlu olur ama ise yararsa ifşa olmadan halletmiş olursunuz😉
Lakin iyi araştırın psikoloğu da, artık diplomasi farklı alanda olsa bile y.lisans yapıp psikologum diyebiliyorlar
Evet aslında bu aklıma gelmemişti hiç . Açıkçası şuan 1 lira dahi harcayabilecek durumda değiliz ama mecburuz bi şekilde bulup buluştururuz . Araştırayım ben bi fikriniz için çok sağolun

Back
X