Bağımlılık Yaratan Kitaplar

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Arkadaşlar bağımlılık yaratan kitapları birbirimizle paylaşalım ki kitaplara daha da bağlanalım :)

Ben başliyim ilk daha bugün bitirdiğim Suzanne Collins - Açlık Oyunları. Gerçekten bırakamadım kitabı. Muhteşemd, tek kelimeyle

ben kitap okumasını hiç sevmem elime aldığım kitabı aylarca süründürürüm ancak "bir yumak mutluluk" adlı kitabı 4 ya da 5 günde bitirdim o kadar güzeldi tavsiye ederim...

Nora Roberts butun kıtapları
Uçurtma avcısı
Paulo Coelho tum kıtapları
Bir muhteeşem güneş
Yeşil kiraz ve daha aklıma gelmeyen bırsuru kıtap benı sürükledi aklıma geldıkce yazarım.

imkansız aşklar evi
ben çok sevdim bu kitabı 400 sayfa olmasına rağman 4 günde bitirdim
şiddetle tavsiye ederim
bide çatı (w.c anrews) die bi kitap vardı onu hala unutamam
bu ikisini okumadıysan kesinlikle oku

Çatıyı da okudum canım okumazmıyım

Bende sana hemen elif şafak fırarperest tavsıye edeyım.iskender ve aşk ta ınanılmaz dı.

kesinlikle acılk oyunları serisi müthiş..
elif şafak aşk.. iskender.. baba ve piç..
canan tan en son yürekler ölür..yüregim seni cok sevdi.. piraye

katre-i matem
açlık oyunları serisi

Ozaman sen kesinlikle susanna Tamaro da okumuşsundur okumadıysan herhangı bır kıtabına girişmelisin.

şu yüreğim seni çok sevdi kitaptaki aslı karakteri çok iticiydi ve okadar sıkıldım ki
huyum gereği yarım bırakmadım

Açlık Oyunlarını merak ettim bende, eşim fantastik şeyleri seviyor, ona da bahsettim ama o e-book okur. Pdfsini aradık ve serinin 3 kitabını da pdf olarak indirdim az önce...

Açlık Oyunlarını merak ettim bende, eşim fantastik şeyleri seviyor, ona da bahsettim ama o e-book okur. Pdfsini aradık ve serinin 3 kitabını da pdf olarak indirdim az önce...

Ya bendede hastalık var ille o kitabı elıme alacagım dokunacagım nebıleyım sankı kitap elime alınca hıssedıyorum okudugumu

Ahh bence buyuk kayıp adresını mesaj at bırtanesini ben sana yollayayım hhediyem olsun canım ama tabıkı kendı evımdekılerden..

Ya bendede hastalık var ille o kitabı elıme alacagım dokunacagım nebıleyım sankı kitap elime alınca hıssedıyorum okudugumu

Aynen bende öyleyim. Elimde tutacağım kitabı matbaa kokusunu ala ala beğendiğim satırların altını çize çize okuyacağım, bende de böyle bir huy var işte. Eşimde telefonundan ve tabletten okumayı seviyor. Öyle sürekli yanında oluyormuş hem.

His meselesi bişey demeye hakkımız yok ama ben verılen emegede saygı duyulması taraftarıyım ve sanırım huyumda var herşeyı son zerresıne kadar keyıfle yapmak isterim.Kitapta bana keyıf verıyor enişteye kıtap hedıye edeceksın maılıne bır pdf dosyası tamamdır.

her konu açıldığında yazıyorum
yine yazacağım
halit ertuğrulun bütün kitapları
neden mi
gerçek hayat hikayeleri
ama nasıl hayatlar
nasıl gizemli dünyalar
okuyunca bu insanlar aramızda mı yaşıyormuş diyeceksiniz
birkaç tanesini yazayım, ısrarla tavsiye ederim:
aysel, düzceli mehmet, kendini arayan adam, ateşte yeşerdim, canan, son umut, kendini arayan kadın....

ayrıca bediüzzaman said nursinin kitaplarını da çok severim
tabii onlar kuran tefsiri
cdlerini hediye etmişti alevi bir arkadaşım bana
bilgisayar başında vakit geçirirken takıp dinliyorum aynı anda
çok faydası oluyor
hayata bakış açısı değişiyor insanın
rahatlatıyor, sıkıntıları artık kafaya takmamayı sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…