Bağımlı kişilik

arrow5561

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
105
6
Psikologa gitmeye başladım ve bana bağımlı bir kişiliğim olduğunu söyledi. Evet eğer bir sevgilim yoksa kendimi mutsuz hissediyorum, en yakın arkadaşım olmadan markete bile zor gidiyorum. Ve bu bağlandığım kişileri çılgınca kıskanıyorum Ama benim merak ettiğim bu çözüle bilir bir şey mi ? Yani bana da bu söylenmişti ve bunu aştım diyen var mı ?

Bu durumunuzu psıkologunuzla bırlıkte aşabılırsınız; Bağımlı olmanızın altında acaba manevı anlamda eksıklık veya aşırı ilgisizlik olabılır mı aılenızle boyle durumlarınız oluyor mu?

annemin babamı, babamın annemi aldattığı 6-7 yaşlarında bunlara şahit olmam var doktorda bunları konuşacağımızı söyledi ama işte bu durumdan kurtulabilir miyim onu merak ediiyorum

annemin babamı, babamın annemi aldattığı 6-7 yaşlarında bunlara şahit olmam var doktorda bunları konuşacağımızı söyledi ama işte bu durumdan kurtulabilir miyim onu merak ediiyorum
Bende psıkologum ;Yaşadıklarınıza üzüldüm , seni çok ıyı anlıyorum bu zamanlarda anne ve babanıza baglı olmanız gerekırdı fakat yasadıklarınızdan dolayı baglılık duygusunu baska ınsanlarda arıyorsunuz çunku ıcınıze kaybetme duygusu ışlemiş bile , ama tüm bunları aşabilirsiniz bence yeter ki isteyin...

istiyorum çok istiyorum. Daha yeni başladım ama diğer randevum 1 ay sonra böyle ayda 1 giderek bundan kurtulabilir miyim ? konuşarak çözülebilir mi bu sorun ? Artık bu halimden bende yoruldum..

istiyorum çok istiyorum. Daha yeni başladım ama diğer randevum 1 ay sonra böyle ayda 1 giderek bundan kurtulabilir miyim ? konuşarak çözülebilir mi bu sorun ? Artık bu halimden bende yoruldum..
Özel psıkolog değil sanırım gıttığın yer oyle değilmi ? Aslında sen kendının Psıkologu olmalısın oncelıkle güzel şeyler düşünmeye çalış hatta sana bır kıtap tavsiye edecegım psıkoloji ve manevıyat duygularını gelıştşrecek bır kıtap,UĞUR KOŞAR''ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK'bu kıtabı okumanı tavsıye edıyorum ınsanlara bagımlı olmak zorunda değilsin çünü bugun varız yarın yokuz sen Ebedı ve Sonsuz olanla ılgılen ona yönel ve dua et''...Sana bilimsel terımlerı barındıran şeyler söylemıyorum bak farkındaysan... Bu kıtabu muhakkak oku sonra yıne konuşuruz zaten olur mu ? Kendını sev , başaracagına ınan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…