• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baget yüzüğüm bol oluyor

elifkopp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2023
8
0
1
23
Baget yüzüğüm parmağıma çok büyük kızlar yüzüğümü yeni değiştirdim Zenden diğer yüzük ölçümle aynı ama baget ağır olduğu için sağa sola dönüyor ve ölçü değişimi için 1500₺ istiyorlar yüzüğümü nasıl daraltabişirim fikri olan var mi yada parmağıma alışır mı

Iki elinizde ayni mi? Benim sag parmaklarim daha kalin. Diger elinizde deneyin bence. Islem yaptirmadan daraltamazsiniz

Ay niye değişim için para istiyorlar ne saçma. Benim eşimde bageti 13 almıştı standart sanırım, o zaman 11 numaraydı yüzük ölçüm 12ye daralttı atasay, üstelik taşı düşmüştü kenardaki minicik onu da takıp verdiler. hiç ücret ödemedik. Yine büyüktü ama o dönem sağ elime takarak kullanıyordum hamilelik vs derken kilo aldım şimdi daha rahat oluyor. Fakat çok büyükse normal bir kuyumcuya sorun güvendiğiniz bildiğiniz yer varsa

Ay niye değişim için para istiyorlar ne saçma. Benim eşimde bageti 13 almıştı standart sanırım, o zaman 11 numaraydı yüzük ölçüm 12ye daralttı atasay, üstelik taşı düşmüştü kenardaki minicik onu da takıp verdiler. hiç ücret ödemedik. Yine büyüktü ama o dönem sağ elime takarak kullanıyordum hamilelik vs derken kilo aldım şimdi daha rahat oluyor. Fakat çok büyükse normal bir kuyumcuya sorun güvendiğiniz bildiğiniz yer varsa
Tesekkür ederim sabahları tam oluyor aksam bollaşıyor anlamadım bende parmağımı

Sizinki sağa sola oynuyor muydu

Tesekkür ederim sabahları tam oluyor aksam bollaşıyor anlamadım bende parmağımı
İyi de o zaman daralttırırsanız sabah gelmeyecek yüzüğünüz. Sabah uyandığınızda ödem oluşuyordur vücudunuzda.
Alyansları çok cüzzi fiyata daraltıyorlar. Hatta bazen para bile almıyorlar. Sizden neden o kadar yüksek meblag istemişler ki?

Baget yüzüğüm parmağıma çok büyük kızlar yüzüğümü yeni değiştirdim Zenden diğer yüzük ölçümle aynı ama baget ağır olduğu için sağa sola dönüyor ve ölçü değişimi için 1500₺ istiyorlar yüzüğümü nasıl daraltabişirim fikri olan var mi yada parmağıma alışır mı
Tabi tabii o kullandıkca daralır. Siz sabah akşam 2-3 kere takıp çıkarın.

Back