Tedavisiz olması mucize olur kadın amh düşüklüğü,erkek sayı problemi.tekrar baslayacagız tedaviye,reglimin 2.günü gideceğim tekrar bakalım nasıl bir yol çizecek doktor.
Vitamin takviyesine baslayin eşinizde kullansın
Doktor söylemiştir zaten sağlıklı beslenin diye
Esimdede sayı harekette sıkıntı var morfoloji %1
Aslında hiç umudum yoktu
Hâlâ sevinemiyorum kese olustumu kalp atışını duyacakmıyiz diye düşünüp duruyorum
Carsamba kese için gideceğiz

Hakkınızda hayırlısı olsun bu sefer rabbim nasıp etsin inşallah

Eşimde morfoloji 0.varikoselden sebep,ama bulmuslardı sayı az olsa da,3.gün embriyosu olmustu,iyi durumdaydı ama kısmet değilmiş.beslenmeme cok dikkat ettim,maksijunoyu uzun zmandır içiyorum 3.kutum. D vit,omega3 vs. Ama nafile olmayınca olmuyor bunu anladım.
Sizin için de hersey cok güzel olur insallah,içinizi ferah tutun güzel haberi almışsınız devamı gelecek eminim.

Merhaba,

Bağcılar Medipolde tedavi gören sevgili arkadaşlar hastane ve Gonca hanım hakkında bilgi verir misiniz hastane nasıldı? Gonca Hanım ilgili mi tüm işlemleri kendisi mi yapıyor? Ve tabiki fiyat.. Fiyatlar nasıl?

Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba ben pazartesi gonca hanımla başlıyorum 2 ay önce nadiye hanımla görüşmüştük covid geçirdim ancak toparlandım fakat kendisi hastaneden ayrılınca gonca hanımla başlama kararı aldık. Pazartesi başlıyoruz sizin son durum nedir başladınız mı?

Merhaba
Nadiye hanimla başlamıştık tedaviye hastaneden ayrilinca gonca hanım transferimi yapti gayet ilgili bir Dr...
Calisanlari gerek vezne gerek opuda transfer işlemi esnasinda bulunan hemsiresi embriyologu çok ilgilerdi memnun kaldım tavsiye ederim
5.5 yaşındaki kızımida medipolde tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım simdide çift yumurta ikizlerine hamileyim
İnş sizlerde pozitifi görürsünüz

Pek probleminiz neydi acaba ben 2019 aralık ayında bir kimyasal gebelik geçirdikten sonra bir daha hiç hamile kalamadım eşimde bir problem yok benden hafif pko dışında bir problem yok yinede tutmama ihmali açıkçası çok endişelendiriyor

Esimde sperm azlığı hareketli sayisi cok azdi morfoloji %0 di
Bende yumurtlamada sıkıntı vardı bende kizimdan önceki tüp bebek tedavimde kimyasal gecirdim 2ay sonra yine tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım kizima

Esimde sperm azlığı hareketli sayisi cok azdi morfoloji %0 di
Bende yumurtlamada sıkıntı vardı bende kizimdan önceki tüp bebek tedavimde kimyasal gecirdim 2ay sonra yine tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım kizima
Allah size bağışlasın umarım bizde pozitif sonuç alırız gonca hanım ilk denemede çok fazla umutlanman seni üzebilir ama 2 ve 3. De şansımın daha yüksek olacağını söyledi umarım 2-3 ve devamına gerek kalmaz benim bir negatif aşılamam var gerçekten zor süreçler bunlar

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize birgün rabbim anne olmayı nasip etsin inşallah .bende gonca hanımla tedavi oluyorum.rezerv azligim var .ilk denemem malesef olumsuz oldu.ikinciye donmus embriyo transferi yapılacak .donmuş transfer olup pozitif gören arkadaşlar varmı acaba.

Merhaba..
Gonca hanım ile ön görüşme yaptık. Gayet olumluydu ilgisini sevdik tedavi sürecinde en önemli kriterimden biri doktor. ilgili bilgi alabileceğim soru sormaktan çekinmeyeceğim bir doktor olsun istemiştim şimdilik bir sorun yok bir kaç defa yazdım hemen cevap verdi sağ olsun. tedaviye bu ayın sonunda başlayacağız raporu ve adeti bekliyoruz. Bizim herhangi bir problemimiz yok açıklanamayan infertilite dendi iki olumsuz aşılama deneyimimiz var. Heyecanla bekliyoruz siz başladınız mı nasıl gidiyor süreç :) inşallah çok güzel geçer hayırlı olumlu sonuçlar alırsınızhepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…