Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bağcılar Medipol Mega Hastanesinde Tüp Bebek
- Konu Sahibi M i h r a
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Çok sevindim sizin adınıza gonca hanım olsun hemşiler olsun hepsi çok ilgililer gerçekten bugün kontrolüm vardı benimde perşembe günü yumurta toplamam olacak kısmetse bizim raporlu değil doktorum 6 ay daha beklersek 3 yıllık evlilik doluyor rapor çıkacağını söyledi ama inan artık beklemeye psikolojim dayanmadı benimde 1 olumsuz aşılamam var hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba..
Gonca hanım ile ön görüşme yaptık. Gayet olumluydu ilgisini sevdik tedavi sürecinde en önemli kriterimden biri doktor. ilgili bilgi alabileceğim soru sormaktan çekinmeyeceğim bir doktor olsun istemiştim şimdilik bir sorun yok bir kaç defa yazdım hemen cevap verdi sağ olsun. tedaviye bu ayın sonunda başlayacağız raporu ve adeti bekliyoruz. Bizim herhangi bir problemimiz yok açıklanamayan infertilite dendi iki olumsuz aşılama deneyimimiz var. Heyecanla bekliyoruz siz başladınız mı nasıl gidiyor süreç :) inşallah çok güzel geçer hayırlı olumlu sonuçlar alırsınızhepimiz
- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Bildiğim kadarıyla 2022 fiyat listesine geçmişler bile ama bastırırsanız 2021 fiyatından yardımcı olduklarını gözümle gördüm benim raporsuz 10.500 tüp bebek 4.500₺ Embriyo dondurma 800₺ de kameralı embriyo toplama falan diye son dk bir fiyat çıkarıldı yumurta toplamaya kadar da ilaçlara ödediğim işlem toplamda 3.425₺ bir ay ara verip transfer olacak bana o zaman ne gibi ilaçlar kullanırım bilemiyorum yumurta toplamaya kadar tahliller muayene ücretleri covid testi hepsi paket fiyatına dahil umarım yardımcı olabilmişimdirMerhabalar, bend e Gonca yada Sevinç hanımla görüşmek istiyorum. 2021 fiyatları için bilgi verir misiniz?
Çok yardımcı oldu. Teşekkürler:)Bildiğim kadarıyla 2022 fiyat listesine geçmişler bile ama bastırırsanız 2021 fiyatından yardımcı olduklarını gözümle gördüm benim raporsuz 10.500 tüp bebek 4.500₺ Embriyo dondurma 800₺ de kameralı embriyo toplama falan diye son dk bir fiyat çıkarıldı yumurta toplamaya kadar da ilaçlara ödediğim işlem toplamda 3.425₺ bir ay ara verip transfer olacak bana o zaman ne gibi ilaçlar kullanırım bilemiyorum yumurta toplamaya kadar tahliller muayene ücretleri covid testi hepsi paket fiyatına dahil umarım yardımcı olabilmişimdir
- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Bir de eczanelerde olabildiğince ısrarcı olursanız güzel indirim yapıyor biz ilk iğneleri alırken acemiliğe geldi 900₺ Dediği iğneyi ikinciye 650₺ aldık düşünün kime hangi fiyattan satarlarsa herkes insafsız olmuş maalesef tek eczaneyle konuşun tüm tüp bebek ilaçlarını sizden alıcaz diyin ve olabildiğince indirim yapın inanın söyledikleri fiyatın bayaa bayaa aşağısına satıyorlarÇok yardımcı oldu. Teşekkürler:)
Peki Medipol kendilerinde tüp bebek yapılırsa rapor çıkartabiliyor mu? 3 yıllık evlilik,SGK vs var. Ama daha önce bir aşılama tedavisi olmadı. Yine de Medipol rapor çıkartabiliyor mu peki?Bir de eczanelerde olabildiğince ısrarcı olursanız güzel indirim yapıyor biz ilk iğneleri alırken acemiliğe geldi 900₺ Dediği iğneyi ikinciye 650₺ aldık düşünün kime hangi fiyattan satarlarsa herkes insafsız olmuş maalesef tek eczaneyle konuşun tüm tüp bebek ilaçlarını sizden alıcaz diyin ve olabildiğince indirim yapın inanın söyledikleri fiyatın bayaa bayaa aşağısına satıyorlar
- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Yani ben bir aşılama yaptırdığım için şartı var mı bilmiyorum ama doktorum keşke 6 ay bekleseydik 3.yılım dolsaydı rapor çıkarsaydık hem tedavide hem ilaçlarda ciddi indirim oluyor dedi fakat benim 6 ay daha beklemeye psikolojim yetmedi inanın değil 6 ay 6 gün bile bekleyemedim maliyet çok adım atıyoruz para çok çok zor aşamalar allah herkesin yardımcısı olsun ve yüzünü güldürsünPeki Medipol kendilerinde tüp bebek yapılırsa rapor çıkartabiliyor mu? 3 yıllık evlilik,SGK vs var. Ama daha önce bir aşılama tedavisi olmadı. Yine de Medipol rapor çıkartabiliyor mu peki?
- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Bu arada asıl soruya cevap vermemişim şartları karşıladığınız taktirde evet medipol rapor işini kendisi hallediyorPeki Medipol kendilerinde tüp bebek yapılırsa rapor çıkartabiliyor mu? 3 yıllık evlilik,SGK vs var. Ama daha önce bir aşılama tedavisi olmadı. Yine de Medipol rapor çıkartabiliyor mu peki
- 30 Ağustos 2021
- 13
- 4
- 1
merhaba merak ettim yumurta toplamanız oldu mu inşallah sorunsuz geçmiştir :)Çok sevindim sizin adınıza gonca hanım olsun hemşiler olsun hepsi çok ilgililer gerçekten bugün kontrolüm vardı benimde perşembe günü yumurta toplamam olacak kısmetse bizim raporlu değil doktorum 6 ay daha beklersek 3 yıllık evlilik doluyor rapor çıkacağını söyledi ama inan artık beklemeye psikolojim dayanmadı benimde 1 olumsuz aşılamam var hakkımızda hayırlısı olsun
- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Merhabalar perşembe günü yumurta toplamam oldu dün kontrolüm vardı gittiğimde doktorum şoklardaydı bütün tüp bebek bölümü benimle doktorumu konuşuyormuş meğerse 28 yumurta toplandı 28 ide dolu çıkmış doktorum yumurta toplama işinde bence çok çok iyi kendisi benim pozitif oluşumdan inanıp güvenmemden sakince günleri ilerleyişimden olduğunu söyledi ama kesinlikle bu onun başarısı velhasıl tümü de döllenmiş hücre bölünmesi normal dün öğleden sonra dondurulmuş aradılar 12 tane dondurmuşlar en kalitelileri tek orta kalitelileri de ikili üçlü grup yapıp dondurmuşlar toplamda 6 grup dondurulmuşum oldu kısmetse önümüzdeki ay ilk transferim olacak inşallah ilk olur doğuma kadar gidermerhaba merak ettim yumurta toplamanız oldu mu inşallah sorunsuz geçmiştir :)
- 30 Ağustos 2021
- 13
- 4
- 1
Ya maşallah 28 yumurtanın da dolu olması çok iyi Allahım inşallah hayırlı bir evlat nasip ederMerhabalar perşembe günü yumurta toplamam oldu dün kontrolüm vardı gittiğimde doktorum şoklardaydı bütün tüp bebek bölümü benimle doktorumu konuşuyormuş meğerse 28 yumurta toplandı 28 ide dolu çıkmış doktorum yumurta toplama işinde bence çok çok iyi kendisi benim pozitif oluşumdan inanıp güvenmemden sakince günleri ilerleyişimden olduğunu söyledi ama kesinlikle bu onun başarısı velhasıl tümü de döllenmiş hücre bölünmesi normal dün öğleden sonra dondurulmuş aradılar 12 tane dondurmuşlar en kalitelileri tek orta kalitelileri de ikili üçlü grup yapıp dondurmuşlar toplamda 6 grup dondurulmuşum oldu kısmetse önümüzdeki ay ilk transferim olacak inşallah ilk olur doğuma kadar gider
- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Amin inşallah cümlemize sizde son durum nedir?Ya maşallah 28 yumurtanın da dolu olması çok iyi Allahım inşallah hayırlı bir evlat nasip eder
- 30 Ağustos 2021
- 13
- 4
- 1
Ben de salı günü tedaviye başladım bugün kontrolüm var ilaçları kullanıyorum henüz çok başındayım heyecanlıyımAmin inşallah cümlemize sizde son durum nedir?
- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Gelişmelerden beni de haberdar et olur mu merakla bekliyorum inşallah herşey çok güzel ilerlerBen de salı günü tedaviye başladım bugün kontrolüm var ilaçları kullanıyorum henüz çok başındayım heyecanlıyım
- 30 Ağustos 2021
- 13
- 4
- 1
Hepimiz için konuşalım yine ben de merak ederimGelişmelerden beni de haberdar et olur mu merakla bekliyorum inşallah herşey çok güzel ilerler
- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 38
- 30
Merhaba son durumunuz nedir acaba merak ettimHepimiz için konuşalım yine ben de merak ederim
- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35
Merhaba hanımlar en son mesajın üzerinden baya geçmiş ama ben de medipolde tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh değeri 1den küçük olursa direkt tüp bebek raporu çıkıyormuş benimki 0.89 ama doktorum bana böyle birşey söylemedi..çıkar mı acaba bana bu durumda ya..Dolarda aldı başını gidiyo en son aradığımda14.500 dediler şimdi kaç olmuştur kim bilir
- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35