• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de sevinc hanima gittim dondurulmuşlarim vardı 2 adet transfer oldu maalesef sonuc negatif. Dondurulmusum da kalmadı. Devam edip etmemekte kararsizim.
2 embriyo transferi nasıl oldunuz acaba . İlk önce 1 tane transfer yapılıyor diye biliyorum . 3. Denemiz mi birde yaşınız nedir acaba 💖

2 embriyo transferi nasıl oldunuz acaba . İlk önce 1 tane transfer yapılıyor diye biliyorum . 3. Denemiz mi birde yaşınız nedir acaba 💖
Benim bir oglum var cok sukur o da tüp bebek yontemi ile oldu onda da 2 adet transfer yapilmisti biri tuttu. O zaman da yasal degildi ama özel kurumlar yapiyor bunu. Şu an yaş 35, 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm toplamda 2 si normal 1 i dondurulmuş.

Merhaba başladınız mı tedavinize acaba ? Ben de Nadiye Köroğlu ile ön görüşme yaptım . Bu ay içerisinde tedaviye başlamayı planlıyoruz .
hastanedeki personelin ilgisi alakası ,doktorun açıklayıcılığı, ortamın temizliği benim için çok önemliydi . Gidip görünce burda tedavi olabilirim dedim , bana güven verdiler.
sonuç ne olur bilemem tabi ☺️
Nadiye köroğlundan memnun kaldınız mı bende yarın gitçem ilk kez yorumlarını okudum kötü bişey yoktu ama genede size sormak istedim

Arkadaşlar merhaba bende cuma günü şans eseri Medipol megada Gonca hanım İle tanıştım ve biranda kararımızı verdik.2019 da Ayşe hanımda tedaviye başlamıştık 2 embriyo oluştu biri transfer biri donduruldu sonuç (-) oldu tamamen Ayşe hanımın hatasından ben bu kadar kendini begenmis hastaları İle alaycı konuşan bir Dr tanımadım kendimi toparlayıp dondurulmuştu denemeye karar verdik ve hastaneye raporlarımı almaya gittik orada tanıştım Gonca hanım İle mükemmeldi ilk izlenimim hatta biz medipol esenlerde Burcu hanıma gidecektik ama daha önce tam 5 kez randevumuzu erteledi ondada bi negatiflik olmustu içimde cumada Gonca hanımla tanışınca tamam dedim.hatta yine de görüşelim Burcu hanımla diye gittik cuma günü ama almadı bizi hanfendi yine resmen bizi Gonca hanıma itti kader öyle diyorum eşime.benimde tüp bebek tedavisi ile 7 yaşında bir oğlum var sonrasında bir dondurulmuş bir taze daha denedik (-) sonuç aldık bu son şansımız artık insallah haziranda ki reglim ile gideceğiz Dr Gonca hanıma

bende pazartesiye randevu aldım gonca hnımdan .bu ay başlayacağız ınşallah rabbım hepımıze pozıtıf sonuc gormeyı nasıp etsın .

Merhaba başladınız mı tedavinize acaba ? Ben de Nadiye Köroğlu ile ön görüşme yaptım . Bu ay içerisinde tedaviye başlamayı planlıyoruz .
hastanedeki personelin ilgisi alakası ,doktorun açıklayıcılığı, ortamın temizliği benim için çok önemliydi . Gidip görünce burda tedavi olabilirim dedim , bana güven verdiler.
sonuç ne olur bilemem tabi ☺️
Nadiye hanımla bende tedaviye başlamayı düşünüyorum sonucunuz ne oldu acaba

Merhaba kızlar
Bende nadiye hanımla tüp bebek tedavisine başlıyorum yarın kısmet olursa
Baska tedaviye başlayan varmı ağustos ayinda

Merhaba ben gonca yetkin Yıldırım ile başladım, şuan iğnelerimi oluyorum. Bende kendisine tavsiye üzerine gittim ama çok memnunum. Detaylı bilgilendirme yapıyor ve güven sağlıyor. Çok doğal biri ... Sonuç ne olur bilemem ama hayırlısı.suan için hastaneden ve doktorumdan memnunum
Merhabalar sanirim hamilesiniz 😇 ben de gonca hanim’da tedavi görüyorum, iki gün önce transferim yapildi, umutla bekliyorum 🙏🏻

Merhaba kızlar
Benimde transferim cumartesi yapıldı nadiye hanımla baslamistik opumu yapti sonra hastaneden ayrılmış transferimi gonca hanim yapti 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi pazartesi kanda gebelik testim var

Merhaba kızlar
Benimde transferim cumartesi yapıldı nadiye hanımla baslamistik opumu yapti sonra hastaneden ayrılmış transferimi gonca hanim yapti 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi pazartesi kanda gebelik testim var
Maşallah çok güzel,insallah tutunurlar.5. Gün embriyosu olması da ayrıca güzel,şansınız yüksek.benım 3. Gün ve tek embriyo :(

Maşallah çok güzel,insallah tutunurlar.5. Gün embriyosu olması da ayrıca güzel,şansınız yüksek.benım 3. Gün ve tek embriyo :KK43:
Âmin canım
Can veren rabbim ol der ve olur
Sizinkide tutar morelinizi bozmayın lütfen bakin transfer isleminde sonda takılmıştı enfeksiyon kapmışım atesle dün akşam acildeydim gonca hanim acil dr görüşüp ilaçları yazdırdı benimde canım sıkıldı antibiyotik kullanacagim tutunmada inş sorun olmaz kanda ve idrarda enfeksiyon var

Âmin canım
Can veren rabbim ol der ve olur
Sizinkide tutar morelinizi bozmayın lütfen bakin transfer isleminde sonda takılmıştı enfeksiyon kapmışım atesle dün akşam acildeydim gonca hanim acil dr görüşüp ilaçları yazdırdı benimde canım sıkıldı antibiyotik kullanacagim tutunmada inş sorun olmaz kanda ve idrarda enfeksiyon var
Aynen öyle,şans işi tamamen,çok düşünmemeye calısıyorum.okuduklarımdan şansımın az oldugunu düşünüyorum.Allah bilir tabiki,tevekkül etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.Benım doktorum da Gonca hanım bu arada.hakkımızda hayırlısı

Maşallah çok güzel,insallah tutunurlar.5. Gün embriyosu olması da ayrıca güzel,şansınız yüksek.benım 3. Gün ve tek embriyo :KK43:
Benim de 3.gün ve tek embriyo, ama ben umutluyum. Hatta tek yumurtam çıktı ve dollendi. Embriyom tek başina kendisine güvenmiş o aşamalara gelmiş ben ona güveniyorum 🙏🏻🧿 bence hepimizin şansı aynı. Bu aşamaya gelen herkesin şansı Allah’tan 🙏🏻

Belki yan odamdaki bayan sizdiniz :) benim de tek yumurta transferi :) İnsallah tutunur bebişler 🙏🏻🙏🏻🧿🧿😇
Muhtemelen öyledir :))

Benim de 3.gün ve tek embriyo, ama ben umutluyum. Hatta tek yumurtam çıktı ve dollendi. Embriyom tek başina kendisine güvenmiş o aşamalara gelmiş ben ona güveniyorum 🙏🏻🧿 bence hepimizin şansı aynı. Bu aşamaya gelen herkesin şansı Allah’tan 🙏🏻
Bende cok umutluyum,hayattakı en büyük şansımızı burda kullanıyoruzdur belki kim bilir :) herseyımız aynıymıs,bugün bende hafif kasık agrısı ve akıntı var.sende de oldu mu? Yasın kaçtı bu arada

Back