- 8 Mart 2020
- 5.417
- 26.975
- 498
Kanda gebelik testim transfer günüyle 10.gun24 agustosta olmustu transferim,o günü saymazsak bugün 7. Günüm
Perşembe cuma yaptirabilirsin kan testini inş güzel sonuçlar alirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda gebelik testim transfer günüyle 10.gun24 agustosta olmustu transferim,o günü saymazsak bugün 7. Günüm
İnşallah iki testim daha var yapmayayım ben o zaman iki gün dahaKanda gebelik testim transfer günüyle 10.gun
Perşembe cuma yaptirabilirsin kan testini inş güzel sonuçlar alirsin
Kan testi yaptırdın mi? Canım merak ettim seniİnşallah iki testim daha var yapmayayım ben o zaman iki gün daha
Yok canım cumartesi günü.bugün erken gebelik testı yaptım negatif cıktı modumj düşürdü bu durumKan testi yaptırdın mi? Canım merak ettim seni
Üzme kendini cumartesi Medipolde vereceksin o zaman testi sonuca göre hem dr görüşürsünYok canım cumartesi günü.bugün erken gebelik testı yaptım negatif cıktı modumj düşürdü bu durum
Evet cumartesi gideceğiz bakalım ama umudum yok hiç,pazar regl günüm zaten karın ağrım basladı ufaktanÜzme kendini cumartesi Medipolde vereceksin o zaman testi sonuca göre hem dr görüşürsün
Inş kanda değerin artmış olur
Yaptirdinmi testini merak ettimEvet cumartesi gideceğiz bakalım ama umudum yok hiç,pazar regl günüm zaten karın ağrım basladı ufaktan
Yaptırdım canım negatifYaptirdinmi testini merak ettim
Inş tedaviye gerek kalmadan gelir mucizenYaptırdım canım negatif
Tedavisiz olması mucize olur kadın amh düşüklüğü,erkek sayı problemi.tekrar baslayacagız tedaviye,reglimin 2.günü gideceğim tekrar bakalım nasıl bir yol çizecek doktor.Inş tedaviye gerek kalmadan gelir mucizen
Vitamin takviyesine baslayin eşinizde kullansınTedavisiz olması mucize olur kadın amh düşüklüğü,erkek sayı problemi.tekrar baslayacagız tedaviye,reglimin 2.günü gideceğim tekrar bakalım nasıl bir yol çizecek doktor.
Eşimde morfoloji 0.varikoselden sebep,ama bulmuslardı sayı az olsa da,3.gün embriyosu olmustu,iyi durumdaydı ama kısmet değilmiş.beslenmeme cok dikkat ettim,maksijunoyu uzun zmandır içiyorum 3.kutum. D vit,omega3 vs. Ama nafile olmayınca olmuyor bunu anladım.Vitamin takviyesine baslayin eşinizde kullansın
Doktor söylemiştir zaten sağlıklı beslenin diye
Esimdede sayı harekette sıkıntı var morfoloji %1
Aslında hiç umudum yoktu
Hâlâ sevinemiyorum kese olustumu kalp atışını duyacakmıyiz diye düşünüp duruyorum
Carsamba kese için gideceğiz
Hakkınızda hayırlısı olsun bu sefer rabbim nasıp etsin inşallah
Merhaba ben pazartesi gonca hanımla başlıyorum 2 ay önce nadiye hanımla görüşmüştük covid geçirdim ancak toparlandım fakat kendisi hastaneden ayrılınca gonca hanımla başlama kararı aldık. Pazartesi başlıyoruz sizin son durum nedir başladınız mı?Merhaba,
Bağcılar Medipolde tedavi gören sevgili arkadaşlar hastane ve Gonca hanım hakkında bilgi verir misiniz hastane nasıldı? Gonca Hanım ilgili mi tüm işlemleri kendisi mi yapıyor? Ve tabiki fiyat.. Fiyatlar nasıl?
Şimdiden teşekkürler :)
MerhabaMerhaba,
Bağcılar Medipolde tedavi gören sevgili arkadaşlar hastane ve Gonca hanım hakkında bilgi verir misiniz hastane nasıldı? Gonca Hanım ilgili mi tüm işlemleri kendisi mi yapıyor? Ve tabiki fiyat.. Fiyatlar nasıl?
Şimdiden teşekkürler :)
Pek probleminiz neydi acaba ben 2019 aralık ayında bir kimyasal gebelik geçirdikten sonra bir daha hiç hamile kalamadım eşimde bir problem yok benden hafif pko dışında bir problem yok yinede tutmama ihmali açıkçası çok endişelendiriyorMerhaba
Nadiye hanimla başlamıştık tedaviye hastaneden ayrilinca gonca hanım transferimi yapti gayet ilgili bir Dr...
Calisanlari gerek vezne gerek opuda transfer işlemi esnasinda bulunan hemsiresi embriyologu çok ilgilerdi memnun kaldım tavsiye ederim
5.5 yaşındaki kızımida medipolde tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım simdide çift yumurta ikizlerine hamileyim
İnş sizlerde pozitifi görürsünüz
Esimde sperm azlığı hareketli sayisi cok azdi morfoloji %0 diPek probleminiz neydi acaba ben 2019 aralık ayında bir kimyasal gebelik geçirdikten sonra bir daha hiç hamile kalamadım eşimde bir problem yok benden hafif pko dışında bir problem yok yinede tutmama ihmali açıkçası çok endişelendiriyor
Allah size bağışlasın umarım bizde pozitif sonuç alırız gonca hanım ilk denemede çok fazla umutlanman seni üzebilir ama 2 ve 3. De şansımın daha yüksek olacağını söyledi umarım 2-3 ve devamına gerek kalmaz benim bir negatif aşılamam var gerçekten zor süreçler bunlarEsimde sperm azlığı hareketli sayisi cok azdi morfoloji %0 di
Bende yumurtlamada sıkıntı vardı bende kizimdan önceki tüp bebek tedavimde kimyasal gecirdim 2ay sonra yine tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım kizima