• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bademcik ameliyatı sonrası geçmeyen ağrı

ozge2629

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
58
3
286
Merhaba herkese. Kızım 16 gün önce bademcik ameliyatı oldu 6. günde yemek yerken boğaz ve boyun ağrısı başladı ve hala geçmedi doktora sürekli soruyorum ama çene deformasyonu dur vs diyor mantıklı bir cevap veremiyor. Çene cerrahı gördü hiçbir sıkıntı yok dedi. Yemek yerken, birşeyler içerken ağrıyor bırakınca 5 dk içinde geciyor. Çocuğu ameliyat olup da ağrısı bu kadar uzun süren var mı?

2 hafta ağrı devam eder ama, bir süre daha hassas yiyip içmeye devam etsin

Cevap için teşekkür ederim 🤗 Hala makarna mantı yoğurt vs yiyor ama ayran içerken bile ağrısı oluyor. Yemeyi bırakınca 5dk içinde geciyor. Doktor olabilir şu zamana kadar vs dese içim rahatlayacak o da çenede zedelenme olmuştur diyor başka birşey demiyor

Benim kardeşim de oldu bu ameliyatı, ama biraz nazlı huysuz bir tiptir 😂 1 ay kadar çay çorba içmişti.

Benim kardeşim de oldu bu ameliyatı, ama biraz nazlı huysuz bir tiptir 😂 1 ay kadar çay çorba içmişti.
Ya benim kızım da nazlidir ama ısrarla yemek istediği şeyleri yerken bile ağrısı olunca tedirgin oldum. Hatta doğru mu söylüyor diye TV karşısında ben yedirdim istediği yemeği yine ağrısı oldu 😢

Kardeşin ağrısı olduğundan mi sıvı beslenmisti canım bir de kaç yasindaydi

Kardeşin ağrısı olduğundan mi sıvı beslenmisti canım bir de kaç yasindaydi
7 yaşında oldu, çorba, mantı makarna, ekşili köfte gibi sıvı ağırlıklı şeyler yedi evet. Katı yemek tavsiye edilmemişti dokuları iyileşsin diye. Siz biraz daha bekleyin olmadı başka doktora götürün

Merhaba bende çocukken bademciklerimi aldırmıştım çok şişiyordu. İyileşmesi baya zaman alıyor 2-3 hafta kadar 3 haftanın sonunda anca boğaz ağrısı geçiyor. Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama dondurma verin arada bir yesin boğazına iyi gelir , mümkünse buz parmak tarzı buzlu dondurmalar daha iyi olur sütlü yicekler balgam yapar rahatsız olur .. bol püreli corbalı yicekler verin hep ilik olsun bol su yada papatya çayı da boğaza çok iyi gelir çok geçmiş olsun💐🙏🏼🧿

Merhaba bende çocukken bademciklerimi aldırmıştım çok şişiyordu. İyileşmesi baya zaman alıyor 2-3 hafta kadar 3 haftanın sonunda anca boğaz ağrısı geçiyor. Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama dondurma verin arada bir yesin boğazına iyi gelir , mümkünse buz parmak tarzı buzlu dondurmalar daha iyi olur sütlü yicekler balgam yapar rahatsız olur .. bol püreli corbalı yicekler verin hep ilik olsun bol su yada papatya çayı da boğaza çok iyi gelir çok geçmiş olsun💐🙏🏼🧿
Merhaba cevap için çok teşekkür ederim. Kızım 5,5 yaşında, boğaz ağrım yok diyor sadece sağ kulağı ve boynunu gösteriyor, belki de ağrı oraya vuruyordur. Sadece sağ tarafta olduğu ve uzun sürdüğü için tedirgin oluyorum. 3 hafta sonunda da geçmezse başka bir doktora götüreceğim sanırım.

Merhaba cevap için çok teşekkür ederim. Kızım 5,5 yaşında, boğaz ağrım yok diyor sadece sağ kulağı ve boynunu gösteriyor, belki de ağrı oraya vuruyordur. Sadece sağ tarafta olduğu ve uzun sürdüğü için tedirgin oluyorum. 3 hafta sonunda da geçmezse başka bir doktora götüreceğim sanırım.
Anladım canım geçmiş olsun olmadı kulak burun boğaza direk götürün ilaç verirler belki .. umarım hızlıca düzelir kuzucuk☺️💐

Benim oğlumda 8 Martta bademcik geniz eti ve kulak ameliyatı oldu bugün 10. Gün fakat 10 gündür doğru düzgün beslenmiyor uyku uyumuyor su içmeye bile korkuyor kaç gün sürecek ne zaman ağrıları bitecek buna cevap arıyorum gece bir öksürükle uyanıyor ağlama krizi 2 saat en fazla uykusu ilk günler daha uzun uyuyordu ilaç bile içmek istemiyor ailecek çok yorulduk ve 3 buçuk yaşında çaresiz kalıyorum boyun ve kulak ağrısı oluyor sürekli acıdı ağıdı diye ağlıyor doktor kontrolünde herşey yolunda görünüyor biran önce günler geçsin sağlığına kavuşsun diye dua ediyorum

Merhaba, kızımın ağrısı 18. Günde azalmaya başladı 25. Günde tamamen geçti. Ben de çok endişelendim ama merak etmeyin geçiyor

Back