Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağol ablası ama artık bebişliği geçti 2. sınıfa gidiyor.Top top et konusuna gelince şimdiden döbüşü bile varÇok kilolu gözükmüyor ama yaşıtlarına göre büyük gösteriyor.
MaaşallahKocaman olmuş,ben de bebek yaptım çocuğuAma bu yaşta hala sütü severek içmesi çok güzel bence.O bahsettiğin döbüş son neslin çoğunda var canım.Önemli olan sağlıklı olması.Kemikleri iriyse yapısal bakımdan yaşıtlarından büyük gösteriyordur.Büyüdükçe boya gidecek,boya gittikçe de kiloyu atacaktır bünye büyük ihtimalle.
Pazartesiye kadar yemek yemem yasaktı ama bugün kızarmış tavuk yedim öğleyin bişey olmaz inşallah
Bugün 13.günüm çünkü, ve artık bıktım sıvı şeylerden.. çoğu kişi ilk haftadan sonra başlarken ben 2 hafta oldu bişey yemiyorum
Tavuukkk.....Hemi de kızarmıışşşşşşşş.....Heh hehhh....Şaka şaka,panik yapma sakın.Birşey olmaz canım artık,sanmıyorum.Aşırı hassaslığı kalmamıştır artık o ameliyat bölgesinin,neredeyse 15 gün olacak.
Tavuukkk.....Hemi de kızarmıışşşşşşşş.....Heh hehhh....Şaka şaka,panik yapma sakın.Birşey olmaz canım artık,sanmıyorum.Aşırı hassaslığı kalmamıştır artık o ameliyat bölgesinin,neredeyse 15 gün olacak.
Kurtulsan şu eziyetten,kendim iyileşmiş gibi sevineceğim vallahi.Yine iyiyki oldun,baksana zorlu geçti ameliyatında,iyileşme sürecinde.Daha ileriki yaşlarda olsaydın kimbilir nasıl olacaktı?Bu kış faydasını,rahatlığını görürsün ama canım.