badem10 meme estetiği ameliyatı

canım sen ne kadar zamandır araştırıyorsun bu ameliyatı iki sene önce de düşünüyordun sanırımm, eşin mi istemiyor olmanı yoksa sen mi erteliyorsun

canım bu ameliyatı hep istiyorum bende eşimden sebep erteliyorum işte. biraz maddi yöndende ev falan aldık derken daha yeni toparlandık.

anladım canım..ahh ahhh biz de ev almak istiyoruz ama istanbulda güzel bir almak istersen 200 bin den başlıyor bir iki ev beğendim ben 250 bin civarı ben seneye çalışmaya başlayacağım öğretmenim müstakbel eşim de mühendis aylık ortalama 6.5 bin gelirimiz olacak ama istanbul da bu şartlarda nasıl ev alacağız bilmiyorum offf..kredilerin faizleri de dudak uçuklatan cinsten.
o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum.

canım bu ameliyatı hep istiyorum bende eşimden sebep erteliyorum işte. biraz maddi yöndende ev falan aldık derken daha yeni toparlandık.

burcucugum....kadının yaşı,erkegin maaşı sorulmazmış ayıptır..Ülkemizde asgari ücretle geçinen bir millet var..Sen bu maaşla nasıl geçinecegiz dersen yandık valla....
Allah bereket versin,daha çok kazanç versin ama maaşın yazılmasıda cahillik degilmidir??
bence sen uluorta maaasını yazma canım bereketı kaçar , nazar değer

Istedigin kadar oku, bilgine yakisir sekilde hareket etmezsen cahilsin. John sheffield.

yok canım şükür geçinmek için çok iyi para tabi ki ama istanbul da ev almak için bir 10 yıl birikim yapmak gerekiyor öncesinde on belirtmek için söyledim ben onu defnem e yoksa uluorta herkes görsün baksın diye değil defnemin mesajını alıntı ona cevaben...

kendileri nasıl ev aldı onu merak ederek...

Kim daha kültürlü yarışması mı yapıyorsunuz yoksa estetik ameliyat hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerle tecrübelerinizi mi paylaşıyorsunuz...

amaaannn güzelim gögüs resimleri ve muhabbeti muhabbeti varken konu ekseninden kayıyor sanki... boşverin onu bunu biz mutluluğumuza bakalım

aynennnn bebeğim yoksa birileri oraletin zamanında yaptıkları sonucunda olduğu gibi YİNE forumdan uzaklaştırılmak zorunda kalcaklar :) biz meme muhabbeti yapmaya devammmm

amaaannn güzelim gögüs resimleri ve muhabbeti muhabbeti varken konu ekseninden kayıyor sanki... boşverin onu bunu biz mutluluğumuza bakalım

arkadaşlar, birbirinize olan eleştirilerinizi ya da varsa, öğütlerinizi özel mesajla gönderseniz nasıl olur? konu amacından uzaklaşıyor. ayrıca, çektiğiniz sıkıntıları, yaşadığınız mutlulukları, birbirinize olan desteğinizi unuttuğunuzu hissetmek beni üzüyor açıkçası.
bence de boşverin bunları ve mutluluğunuza bakın... bakın, gerilmekten göğüslerim de taş kesildi. :26: üzmeyin bebeklerimi
herkese iyi paylaşımlar.

Oyy bebeğimm kıyamam ben senin bebeklere hiççç., ben son birkaç gündür evde sütyensiz dolaşma sezonunu açmış bulunmaktayım saldım bebekleri :))

Son düzenleme:
Kim daha kültürlü yarışması mı yapıyorsunuz yoksa estetik ameliyat hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerle tecrübelerinizi mi paylaşıyorsunuz...

Konu sahibinin durduk yere bir söz yazmasına karşılık dogal olarak gelişen olaylar bunlar..Burası laf atışması konusu degil tabi,ama konu sahibi bunu yaptığına göre cevapsızda kalmayacktır..Kişiler kendi fikirlerinide söyleyecektir sanırım Yada herkes susacak konunun içeriğine göre devam edecek... Konuyu değiştiren zaten konu sahibi... Cahillik,maaş falan... Neyse...

Bu arada daha ön eden ceza alanlar falan... Yine bir atışma var,geçmişte yaşanan olayları gerçeğiyle bilseniz beğenmez aksine yapılan terbiyesizliklere utanıpta sesinizi çıkartmazdınız.... Kimse kör sağır degil tabiki...Ama ya susun Yada yazdıklarınızın karşılığınıda bekleyin

Daha saygılı paylaşımlar diliyorum...

teşekkürler mune...iyi ki siz varsınız yani

herkesın kültürü, bılgı bırıkımı kendıne ve bu ılgılendırmez benı
konu sahıbının yazdıgı ıletıye karsılık yazdıgım bır mesajdı.
konu dağılıyosa konuyu dagıtanda ben degılım..
buraya bır sey yazılıyosa alıntı yapıp, yorum yapma hakkım var degılmı?
yaptıgım sadece bır hatırlatmaydı arkadasa bu tur seylerı acık acık yazmamasına dair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…