- 11 Mart 2008
- 726
- 117
-
- Konu Sahibi bilgezaman
canım sen ne kadar zamandır araştırıyorsun bu ameliyatı iki sene önce de düşünüyordun sanırımm, eşin mi istemiyor olmanı yoksa sen mi erteliyorsun
canım bu ameliyatı hep istiyorum bende eşimden sebep erteliyorum işte. biraz maddi yöndende ev falan aldık derken daha yeni toparlandık.
anladım canım..ahh ahhh biz de ev almak istiyoruz ama istanbulda güzel bir almak istersen 200 bin den başlıyor bir iki ev beğendim ben 250 bin civarıben seneye çalışmaya başlayacağım öğretmenim müstakbel eşim de mühendis aylık ortalama 6.5 bin gelirimiz olacak ama istanbul da bu şartlarda nasıl ev alacağız bilmiyorum offf..kredilerin faizleri de dudak uçuklatan cinsten.
o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum.
cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline (la edri)
Çok sevdiğim bir söz hanımlaaarr paylaşmak istedim..Aman cehalet zor iş kızlar herkese bol bol kitap okumayı tavsiye ederim
sevgilerrrr ve hayırlı iftarlar hepinize
burcucugum....kadının yaşı,erkegin maaşı sorulmazmış ayıptır..Ülkemizde asgari ücretle geçinen bir millet var..Sen bu maaşla nasıl geçinecegiz dersen yandık valla....
Allah bereket versin,daha çok kazanç versin ama maaşın yazılmasıda cahillik degilmidir??
bence sen uluorta maaasını yazma canım bereketı kaçar , nazar değer
Kim daha kültürlü yarışması mı yapıyorsunuz yoksa estetik ameliyat hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerle tecrübelerinizi mi paylaşıyorsunuz...
amaaannn güzelim gögüs resimleri ve muhabbeti muhabbeti varken konu ekseninden kayıyor sanki... boşverin onu bunu biz mutluluğumuza bakalım
amaaannn güzelim gögüs resimleri ve muhabbeti muhabbeti varken konu ekseninden kayıyor sanki... boşverin onu bunu biz mutluluğumuza bakalım
arkadaşlar, birbirinize olan eleştirilerinizi ya da varsa, öğütlerinizi özel mesajla gönderseniz nasıl olur? konu amacından uzaklaşıyor. ayrıca, çektiğiniz sıkıntıları, yaşadığınız mutlulukları, birbirinize olan desteğinizi unuttuğunuzu hissetmek beni üzüyor açıkçası.
bence de boşverin bunları ve mutluluğunuza bakın... bakın, gerilmekten göğüslerim de taş kesildi. :26: üzmeyin bebeklerimi
herkese iyi paylaşımlar.
Oyy bebeğimm kıyamam ben senin bebeklere hiççç., ben son birkaç gündür evde sütyensiz dolaşma sezonunu açmış bulunmaktayım saldım bebekleri :))
Kim daha kültürlü yarışması mı yapıyorsunuz yoksa estetik ameliyat hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerle tecrübelerinizi mi paylaşıyorsunuz...
benimkiler kundakta henüz. bakıma muhtaçlar.emekleme döneminde salarım ancak
Bu kadar hızlı bir iyileşme evresi geçiren memişler için yakındır bacımmm
teşekkürler mune...iyi ki siz varsınız yani
badem sen beni silmişsin sanırım .s
badem sen beni silmişsin sanırım .s