- 2 Mayıs 2012
- 100
- 1
-
- Konu Sahibi bilgezaman
sen gördün zaten bebek bugünkü yorumlara bir şeyler olmuş :)
canım bu gün yazıştıklarımız nereye kayboldu hatta bademde arkadaş listemden çıkmış anlamadım gitti... sanırım forumda bir sorun var..
tekrar kabul edermisin canım
canım bu gün yazıştıklarımız nereye kayboldu hatta bademde arkadaş listemden çıkmış anlamadım gitti... sanırım forumda bir sorun var..
iyi halt etmişler
alemsin :)))))))
arkadaş listeme bakıyorum eksilmiş.. diyorum bir hatammı oldu da beni sildiler, meğer bu iş sistemle alakalıymış.. ALLLAH ALLAH bende ramazan gecesi günah alacaktım
evettt neler olmuş anlamadım
canım forumdan kaynaklı heralde bizdekş yazışmalarda yok
aman bebeğimmmm ben seni siler miyim hiiiiçççççççç
Ahhhh teknik sorunlaaaarrrr..aman olsunnn yavruşlar biz gitmedik ya burdayız yine ederiz aynı muhabbetleri :)
aynen canım aynı sorun bendede var ben bademe birkaç soru soracaktım o mükemmel göğüsleriyle ilgili olarak. ya bende yaptırmak istiyorum ama daha kocama hiç söylemedim bile nasıl ikna ederim diye düşünüyorum. tabi maddi olarakda para lazım biraz. bademcim sen kaça yaptırdın diyecektim.çünkü yaptırırsam kesinlikle senin doktora gidicem. kocişimi ikna edersem tabi.
canımmmmm bu kadar güzel memişler varken bu forumda sistemde kafayı yer tabiiki
gitti güzelim sohbetimiz bacım yaaaa :)
canım üzülmebiz kaldığımız yerden devam ederiz
sevgili defnem08 arkadaşımsın tekrardan canım..güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım benim..istediğin her türlü soruyu sorabilirsin yardıma desteğe her daim hazırımmmm, hmmm yaptırmak istiyorsun ve kocişine söylemedin henüz demek.. canım göğüssüzlük kadında gerçekten eksiklik oluşturuyor insan kendisini kadın gibi hissedemiyor bile ben öyleydim yani bu ameliyatı olmadan önce ki evli bile olmadığım halde..dışarda dolgun göğüslü insanları görünce imrenirdim benim niye böyle olmadılar diye..Belki isyan bile ettim istemeden Allah affetsin. Buna gerçekten ihtiyacın olduğunu eşine anlatman lazım birtanem.. Ben her şey dahil 6500 liraya oldum ameliyatımı canım..İsabetli seçim olur
çok sağol canım. umarım ikna ederim. işim biraz zor.
merhaba burcu,ben de ameliyat olmayı düşünüyorum,daha önce meme estetiği olmak isteyenlerin paylaşım alanında da konuşmuştuk seninle,beni de arkadaşın olarak ekleyebilir misin cnm?