badem10 meme estetiği ameliyatı

aynen canım aynı sorun bendede var ben bademe birkaç soru soracaktım o mükemmel göğüsleriyle ilgili olarak. ya bende yaptırmak istiyorum ama daha kocama hiç söylemedim bile nasıl ikna ederim diye düşünüyorum. tabi maddi olarakda para lazım biraz. bademcim sen kaça yaptırdın diyecektim.çünkü yaptırırsam kesinlikle senin doktora gidicem. kocişimi ikna edersem tabi.

hepsi gitmiş vallahi bebek fotoğraf yorumları topiğimdeki yorumlar arkadaş listemden bile çıkmışsın yani tekrar ekledim seni forumda bir sorun olduğu kesin canım benim..biz kaldığımız yerden devammm :)

canım bu gün yazıştıklarımız nereye kayboldu hatta bademde arkadaş listemden çıkmış anlamadım gitti... sanırım forumda bir sorun var..

sevgili defnem08 arkadaşımsın tekrardan canım..güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım benim..istediğin her türlü soruyu sorabilirsin yardıma desteğe her daim hazırımmmm, hmmm yaptırmak istiyorsun ve kocişine söylemedin henüz demek.. canım göğüssüzlük kadında gerçekten eksiklik oluşturuyor insan kendisini kadın gibi hissedemiyor bile ben öyleydim yani bu ameliyatı olmadan önce ki evli bile olmadığım halde..dışarda dolgun göğüslü insanları görünce imrenirdim benim niye böyle olmadılar diye..Belki isyan bile ettim istemeden Allah affetsin. Buna gerçekten ihtiyacın olduğunu eşine anlatman lazım birtanem.. Ben her şey dahil 6500 liraya oldum ameliyatımı canım..İsabetli seçim olur

çok sağol canım. umarım ikna ederim. işim biraz zor.

cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline (la edri)

Çok sevdiğim bir söz hanımlaaarr paylaşmak istedim..Aman cehalet zor iş kızlar herkese bol bol kitap okumayı tavsiye ederim

sevgilerrrr ve hayırlı iftarlar hepinize

merhaba burcu,ben de ameliyat olmayı düşünüyorum,daha önce meme estetiği olmak isteyenlerin paylaşım alanında da konuşmuştuk seninle,beni de arkadaşın olarak ekleyebilir misin cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…