• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

badem10 meme estetiği ameliyatı

kızlar nickimi badem10 olarak değiştirdim..konu adım da badem10 meme estetiği olarak değişecek şuan estetikeditör e mesaj yollayamıyorum burdan görür herhalde yağmurluk duy beniiii sonunda değişti ismim canım sen de konu adımı değiştirirsen süper olacak :))

meraba badem.msj hakkım yok özel msj atamadım siteyede uzun süre girmedim baya değişmiş...bende barış beye ameliyat olucam resimlerini merak etmiştim...kendine iyi bak...

arkadaşlık isteğini kabul ettim canım..fotoğraflarımı görebilirsin. meme fotoğraflarım için albüm var burun için sadece avatar fotom var ;)

meraba badem.msj hakkım yok özel msj atamadım siteyede uzun süre girmedim baya değişmiş...bende barış beye ameliyat olucam resimlerini merak etmiştim...kendine iyi bak...

canım benim çok teşekkür ederimm..hep derim yine diyeyim meme ya da burun herhangi bir estetik ameliyat ben burdayım estetiğim diye bağıran olgular olacaksa eğer hiç olmasın o ameliyat daha iyi yani, barış bey ameliyatlarında doğallıktan ödün vermiyor benim göğüslerime kimse silikon diyemez doktorum video ya çekti en son gittiğimde orda kendisi de biri bu göğüslere silikon desin ben başımı keserim diyor :) o derece doğal güzel oldular yani..buruna gelince burnum önceden de güzeldi kötü bir burnum yoktu sadece birazcıkkk kemerim bir de sağ 45 derecede eğriliğim vardı o ikisi gitti en önemlisi nefes alamıyordum ben o yüzden ameliyat oldum zaten burnumdan biraz da ufak dokunuşlar oldu yani.

şimdiiii çok mutluyum barış çakır sayesinde :)

senin için çok doğru bir seçim olacağına şüphen olmasın yani ;)

çok doğal çok güzel maşallah diyorum başka söze gerek yok...:nazar:

merhaba ben meral. göğüs estetiği olmuşsunuz bende sizin gibi natural olacak biçimde yaptırmayı düşünüyorum. bunun hakkında bilgi almak için arkadaş olarak eklemiştim.Birde nasıl göründüğü ile ilgili yani çokmu abartı duruyor yoksa normal bir biçimde bir görüntüyemi sahip diye bir fikir oluşması açısından eklemiştim.

merhabalar meral hanım..aklınıza ne takılıyorsa sorabilirsiniz..oldukça doğal benim göğüslerim vücudumla orantılı olması gereken büyüklükte :) sorulara açığım. ;)

merhaba ben meral. göğüs estetiği olmuşsunuz bende sizin gibi natural olacak biçimde yaptırmayı düşünüyorum. bunun hakkında bilgi almak için arkadaş olarak eklemiştim.Birde nasıl göründüğü ile ilgili yani çokmu abartı duruyor yoksa normal bir biçimde bir görüntüyemi sahip diye bir fikir oluşması açısından eklemiştim.

çok fazla şekilde yapay durup durmadığını merak ediyorum şahsen. his kaybı oluyor mu hiç, vede iz kalıyor mu.

benim göğüslerimm o kadar doğal ki canım hiç mi hiç bir yapaylık yok, his kaybı daa hiç olmadı..iz konusuna gelince izlerim %90 gitti ama tamamen gitmesi için var daha ;)

çok fazla şekilde yapay durup durmadığını merak ediyorum şahsen. his kaybı oluyor mu hiç, vede iz kalıyor mu.

anladım.. teşekkür ederim canım. görebilme ihtimalim var mı peki. nasıl durdukları hakkında bir fikir edinmem açısından çünkü yazarak çok güzel anlattın fakat görmeden daha net bir düşünceye sahip olamayacağım gibi.

sen gördün zaten bebek bugünkü yorumlara bir şeyler olmuş :)

anladım.. teşekkür ederim canım. görebilme ihtimalim var mı peki. nasıl durdukları hakkında bir fikir edinmem açısından çünkü yazarak çok güzel anlattın fakat görmeden daha net bir düşünceye sahip olamayacağım gibi.

Merhaba
Yaşadığımız teknik bir sorun sonrasında bugün sabah 08:00 ile 20:30 arasında sitede ki tüm yazışmaları(yeni üyelikler, gün içi açılan konular, gün içi yaptığınız yorumlar) malesef kaybetmiş durumdayız.
Yaşanan aksaklık sebebi ile özür dileriz.

canım bu olmuş foruma :(

Back