• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

badem10 meme estetiği ameliyatı

fizikdaşım avatarında foto ve bana attığın fotolara baktım süper gidiyor.cok doğal olmuş önden yandan ve git gide bu burun dahada güzel olacak ben cok begendim bebik:) nazar değmesin :nazar:

teşekkür ederim bebeğimmmmmmmm aman nazar değmesin bana da sana da fizikdaşımmm :)

fizikdaşım avatarında foto ve bana attığın fotolara baktım süper gidiyor.cok doğal olmuş önden yandan ve git gide bu burun dahada güzel olacak ben cok begendim bebik:) nazar değmesin :nazar:

Canım sen burun ameliyatından bahsediyorsun sanırım yoksa meme mi??

meme ameliyatını soruyorsan bir haftada turp gibi oluyorsun hiçbir sıkıntın kalmaz bir hafta sonrasında hiç kimse de anlamaz ameliyat olduuğunu sadece ilk 5 gün yatıp kalkarken destek şart yani bana arkadaşım destek olmuştu sağolsun :) memede hiç morarma olmuyor zaten.

burun ameliyatını soruyorsan onu milletin anlamamasi imkansız yani şişliklerin inmesi en az 1 ay la başlıyor zaten tampon denilen şey burun içine konan uzun silikon şeyler onlar ameliyatın 6. günü çıkıyor benim doktor ben de 6. gün çıkardı yani..burun alçısı da 10. gün çıkıyor..burnumun etrafı da hiç morarmadı benim ama dün görüşmeye gittiğimde diğer ameliyat olan kız morarmıştı bu da yapılan işleme ve kişiden kişiye değişiyor sanırım ben hiç morarmadım ama şişti yüzüm bugün itibariyle de yüzümün şişliği%90 geçti burnum hala çok şiş ama.

yani sonuç olarak memede morarma yok bir hafta sonra süpersin kimsecikler anlamaz...ama burun ameliyatını herkes anlar..ben meme ameliyatı olalı 9 ay oldu..burun ameliyatı olalı da henüz 7. günümdeyim daha :) ne merak edersen sor canım

çok teşekkürler cvplar için...ben burun için yazmıştım ama belirtmeyi unutmuşum...sen kurtardın darısı benim başıma...

Ben de ikisi için de bilgi vereyim dedim canım..merak ettiğin ne varsa sorabilriisn ;) elimden geldiğinde yardımcı olmak için burdayımm :)

çok teşekkürler cvplar için...ben burun için yazmıştım ama belirtmeyi unutmuşum...sen kurtardın darısı benim başıma...

Bugün benim doğumgünümmmmmm 22 oldum artık yaşlanıyorum :)
Doğumgünün kutlu olsun bebeğim geç oldu ama şimdi gördüm tatlım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara bebeğim:16:Ne yaşlanması kız en güzel yaşlarındasın ya biz napalım benimkide ağustosta 31 olacak şimdiden yaşlılık sendromuna girmeye başladım bile yaşlanmak istemiyoruuuuummmm:50: yıllara meydan okumak istiyoruuummmm.

Doğumgünün kutlu olsun bebeğim geç oldu ama şimdi gördüm tatlım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara bebeğim:16:Ne yaşlanması kız en güzel yaşlarındasın ya biz napalım benimkide ağustosta 31 olacak şimdiden yaşlılık sendromuna girmeye başladım bile yaşlanmak istemiyoruuuuummmm:50: yıllara meydan okumak istiyoruuummmm.

canım benım her yaşın ayrı güzelliği vardır:16:

yavruşummm teşekkür ediyorum doğumgünüm bugün zaten 19 u geç olmadı yani ;) bu yaşların tadını çıkarayım iyice dimiii, ama kesinlikle her yaşın ayrı bir güzelliği var..sen bu yaşta da taş gibi hatunsun maşallaaahhhhhh ;)

Bugün benim doğumgünümmmmmm 22 oldum artık yaşlanıyorum :)

mutlu yıllarrrr sağlıklı huzurlu nice seneler seninle olsunn burcucummm:7:
ne yaşlanması yaa çıtırcıksın e bide yenilendinn ohh missss,,yeni ve güzel bir yaş seni bekliyor canım,,,,
bu arada yarında benim doğumgünüm sende bende sulugözlü yengeciz demekki:1:bende 27 oluyorum canım asıl ben yaşlanıyorummmmmm:33::33:

Anammmm bebeğimm yarın mı senin doğumgünün de aynen bebeğim vallahi 22 oldum diye yaşlanıyorum diye takılıyorum ama zaman su gibi geçiyor valla :D şu zamanların tadını çıkarayım ben iyice miss gibi göğüslerim ve yeni burnuşumlaa :):) evveeeett sulu gözlü yengecim ama mutluyummm :)

mutlu yıllarrrr sağlıklı huzurlu nice seneler seninle olsunn burcucummm:7:
ne yaşlanması yaa çıtırcıksın e bide yenilendinn ohh missss,,yeni ve güzel bir yaş seni bekliyor canım,,,,
bu arada yarında benim doğumgünüm sende bende sulugözlü yengeciz demekki:1:bende 27 oluyorum canım asıl ben yaşlanıyorummmmmm:33::33:

yavruşummm teşekkür ediyorum doğumgünüm bugün zaten 19 u geç olmadı yani ;) bu yaşların tadını çıkarayım iyice dimiii, ama kesinlikle her yaşın ayrı bir güzelliği var..sen bu yaşta da taş gibi hatunsun maşallaaahhhhhh ;)
hııım tamam o zaman bendende doğum günü hediyesi kocaman bir öpücük gelsin o zaman:54::71: Çıkar tabi cnm sonra çoluk çocuk koca vs derken birde bakmışsın ki yaşın geçmiş benim gibi.Aynen cnm her yaşın ayrı bir güzelliği var.Şımardım bak şimdi teşekkür ederim tatlım:23: eh bizde şimdiden önlemimizi alıyoruz yaşlanmamak için.:12::108:

Anammmm bebeğimm yarın mı senin doğumgünün de aynen bebeğim vallahi 22 oldum diye yaşlanıyorum diye takılıyorum ama zaman su gibi geçiyor valla :D şu zamanların tadını çıkarayım ben iyice miss gibi göğüslerim ve yeni burnuşumlaa :):) evveeeett sulu gözlü yengecim ama mutluyummm :)

EN GÜZEL YAŞLARIMIZ BENCEE değerini bilmemiz gerekir bende yeni yaşımda yeni göğüslerimle yaşlanacam inşş:10:
aynen en duygusal en samimi burç işte gülerken ağlar,ölümüne sever:46: hep mutlu ol canım sende hepimizde inş aminnnn:34:

bu bana harika bir doğumgünü hediyesi oldu şekerimmm teşekkür ederim ben de seni mucukksss..valla gerçekleri söyledim ben yavrucum ben şimdi 22 im de taş gibiyim ama bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak bu durummm :)

hııım tamam o zaman bendende doğum günü hediyesi kocaman bir öpücük gelsin o zaman:54::71: Çıkar tabi cnm sonra çoluk çocuk koca vs derken birde bakmışsın ki yaşın geçmiş benim gibi.Aynen cnm her yaşın ayrı bir güzelliği var.Şımardım bak şimdi teşekkür ederim tatlım:23: eh bizde şimdiden önlemimizi alıyoruz yaşlanmamak için.:12::108:

Back