• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Badem goz estetigi yaptiran var mi?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Domtor onerisinde bulunabilir misiniz ve nasil oldu memnun musunuz?ne kadar odediniz? Ben saclarimi at kuyrugu yaptirdigimda cok guzel oluyorum ama hep at kuyrugu mu yapacagim yaptirayim dedim.yaptiranlar memnun mu?
Bir de goz ustu dolgusunu da merak ediyorum.yaptiranlar memnun mi

Domtor onerisinde bulunabilir misiniz ve nasil oldu memnun musunuz?ne kadar odediniz? Ben saclarimi at kuyrugu yaptirdigimda cok guzel oluyorum ama hep at kuyrugu mu yapacagim yaptirayim dedim.yaptiranlar memnun mu?
Bir de goz ustu dolgusunu da merak ediyorum.yaptiranlar memnun mi
Merhaba.
Badem göz şakak germe ile aynı şey sayılır. Ben burun ameliyatı ile birlikte olmuştum. Saçlı deriden kesi yapılıyor. Göz kenarına kadar endoskopik giriliyor deri gevşetiliyor ve yukarı doğru çekiliyor. Bu ameliyattan sonra sanki hep at kuyruğu yapmış gibi gözleriniz yukarı doğru çekik oluyor. İlk başlarda çok çekik oluyor zamanla biraz rahatlıyor tabi. Ben Dr Hasan Fındık a ameliyatımı oldum,memnunum. Kombin ameliyatı benim aradan çokta zaman geçti tabi fiyatlar değişmiştir. Görüşmeler ücretsiz,gidin görüşün fikir alın.
Bu arada keşke konuyu bir derdim var bölümüne değil yüz estetiği bölümüne açsaydınız daha Bilgiverici cevaplar alırdınız ;)
Tikkabilla Tikkabilla arkadaşım etiketledigi için gördüm ve cevap yazdım. ❤️

Hanımefendiler, badem göz estetiği gözün hafif yukarı doğru çekilerek gözün daha iri gözükmesini, bakışların daha derin bir ifadeye kavuşmasını sağlayan bir estetik çeşidi imiş. :)

Para varsa yok yok, her şey mümkün. :)
Ne ka cahilmisim aferin bana
İlle estetik yaptiracaksak goze gelene kadar neler neler var yahu.

Merhaba.
Badem göz şakak germe ile aynı şey sayılır. Ben burun ameliyatı ile birlikte olmuştum. Saçlı deriden kesi yapılıyor. Göz kenarına kadar endoskopik giriliyor deri gevşetiliyor ve yukarı doğru çekiliyor. Bu ameliyattan sonra sanki hep at kuyruğu yapmış gibi gözleriniz yukarı doğru çekik oluyor. İlk başlarda çok çekik oluyor zamanla biraz rahatlıyor tabi. Ben Dr Hasan Fındık a ameliyatımı oldum,memnunum. Kombin ameliyatı benim aradan çokta zaman geçti tabi fiyatlar değişmiştir. Görüşmeler ücretsiz,gidin görüşün fikir alın.
Bu arada keşke konuyu bir derdim var bölümüne değil yüz estetiği bölümüne açsaydınız daha Bilgiverici cevaplar alırdınız :KK66:
Tikkabilla Tikkabilla arkadaşım etiketledigi için gördüm ve cevap yazdım. ❤
Tesekkurler

Merhaba.
Bu arada keşke konuyu bir derdim var bölümüne değil yüz estetiği bölümüne açsaydınız daha Bilgiverici cevaplar alırdınız :KK66:
Tikkabilla Tikkabilla arkadaşım etiketledigi için gördüm ve cevap yazdım. ❤️
Merhaba öncesi sonrası halini atmanız mümkün mü? Bende olmak istiyorum

Ben uni.hastaneside oldum.goz kapagim düşüktü.doktorum goz kapağıni alayım badem gozde yapayim dedi cunku goz kenarlarim aşağı dogru baygin baygin bir bakıştı. bugun 3.gunum asyalilar gibiyim cekik ve odemli😂suan bantlı persembe göreceğiz cok uygun fiyata oldum.

Back
X