Bacakta klcal damarlar :(

kesinlikle genetik benim 14 15 yaşlarımdayken bile vardı hamilelikte biraz arttı gibi

Devlet hastanesinde olması iyiymiş ,benim bir seansta yüzde elliden fazla geçti,ikinciyi yaptırsam sıfırlanırdı sanırım ama acılı ve pahalı olduğu için gitmedim,
devlet hastanelerinde yapılıyor ben Bağcılar eğitim e gitmiştim kalp damar cerrahı yapıyor ama 6 seans falan gitmek lazım ben iki seans gittim bi daha da gidemedim bi görüşün isterseniz

Devlet hastanesinde olması iyiymiş ,benim bir seansta yüzde elliden fazla geçti,ikinciyi yaptırsam sıfırlanırdı sanırım ama acılı ve pahalı olduğu için gitmedim,
ne kadar ödedin ben öyle aman aman bi faydasını görmedim cünkü bi türlü ayarlaşamadılar biraz acemilik vardı Dr da

ben bununla ilgili doktora gittiğimde doktorum bana kansızlıktan kaynaklandığını özellikle siyah üzüm ve pekmez tüketmenin bu sorunu azaltacağını ama tamamen ortadan kalkmayacağını söyledi. hakikaten öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…