- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
işimize yarayacak bilgiler buldum, spor yapmanın zararlı olcacağını sanmıyorum benim de bacağımda yeşil damarlar var kan dolaşımı hareketiyle ilgili sanırım, küçük kılcallar azıtmaz umarım peki kese yapılması kötü mü gelir sizce ben masaj yapan türlerinden de almıştım liflerden
bende de kılcal damar çatlaması ve varis var. ve bendeki irsi anneannemde teyzelerimde ve annemde hepimizde varis sorunu var malesefki. yaşım şuan 29 ve bende de kılcal damarı ilk olarak lise yıllarında farkettim. 15 -16 yaşlarında.hatta orta okulda bile ayak bileklerimde tek tük vardı. anneme gösterdiğimde yok bunlar damar diyordu ama şuan anlayabiliyorumki şu varislerin kılcal damarların belli bi yaşı yok. kilolu olanlarda olur diyorlar alakası yok. 1.64 boyunda ve 49 kiloyum yani zayıfım ama varislerim var. lazer tedavisi yaptırdım bi kaç yıl önce ve memnun kaldım tedavi yapılan yerler gitti ama başka yerlerde yeniden çıkıyor. tekrar lazerle tedaviye başlayacağım. sonbaharda. yazın doktorlar yapmıyor çünkü.kılcal damarlar çıktıkça bu yönteme başvurmaya devam edeceğim.ya ben 17 yasında olmama rağmen hormon bozukluğu için 7 ay kullandım bacaklarımda da var kalp doktoruna gittim anlamadı adam varis değil dedi . cildiciyeye gittim bi nemlendirici verdi . çokta varlar napıcam bilmiyorum? ilk önce bacaklarımın üstünde basladı şimdi dizlerimin arkasında varneler yaptnz söyleseniz
bende de var bir kaç seans skloterapi iğne tedavisi gördüm ama pahalı bir tedavi bıraktım araştırmaktayım
bende de kılcal damar çatlaması ve varis var. ve bendeki irsi anneannemde teyzelerimde ve annemde hepimizde varis sorunu var malesefki. yaşım şuan 29 ve bende de kılcal damarı ilk olarak lise yıllarında farkettim. 15 -16 yaşlarında.hatta orta okulda bile ayak bileklerimde tek tük vardı. anneme gösterdiğimde yok bunlar damar diyordu ama şuan anlayabiliyorumki şu varislerin kılcal damarların belli bi yaşı yok. kilolu olanlarda olur diyorlar alakası yok. 1.64 boyunda ve 49 kiloyum yani zayıfım ama varislerim var. lazer tedavisi yaptırdım bi kaç yıl önce ve memnun kaldım tedavi yapılan yerler gitti ama başka yerlerde yeniden çıkıyor. tekrar lazerle tedaviye başlayacağım. sonbaharda. yazın doktorlar yapmıyor çünkü.kılcal damarlar çıktıkça bu yönteme başvurmaya devam edeceğim.
Östrojenin etkisi çok büyük canım kılcal damarlarda,adet dönemlerinde artıyor mu?Bendede kilcal damar catlamsi var sanirim üsüdügüm zaman vucüdüm bulanik olu or kirmizi bi sürü cizgi oluusyor cok moralim bozuluyr ya((ama ben sunu fark ettim ne zaman yaz gelse sicak olunca o bulaniklik gidiyor düz bi ten rengi geliyor sicak suyla dus yapincda öyle oluyor ama havalar sogumaya baslasin bende renk degistiriyoruum offfff
Ya ben baktimda internetten benimki kilcal damarda degilmis bendeki seyler ne yaaaÖstrojenin etkisi çok büyük canım kılcal damarlarda,adet dönemlerinde artıyor mu?
Ben küçük bir bölge için 400 $ ödedim canım epey pahalı yaniBenim çok yaygın kılcal damar varislerim var. Hatta artık geniş damarlar bile varis olmaya başladı.
Lazer'in pahalı olduğunu yazmışsınız? Ne kadar tutuyor? Ve yaptırıp da memnun kalan birinden tavsiye rica edebilir miyim?
Genetik yatkınlık varsa doğum gibi hormonel değişimlerde ortaya çıkıyor mutlaka.Bacağını soguk suyla yika sürekli varisi ilerletmiyor varis olmasını engelliyor. Bacağıni havaya kaldirarak uzan koltuga uzat mesela kan akışını hizlandirir. Ağır kaldırmak varisi tetikler. Ayakta sabit durmak varise yol açar. Varise donusurse ALLAH korusun lazere git. Bde derler sülük bi hayvan var onu katrsn bacagna pis kanı cekiyor ve yok ediyor varisi ama kmse cerlsaret edemiyor buna:) ailende varsa sana gecmstr anne baba gbi. Ama sanmiyorm kilcal damarn varise donusecegini ya.
Aynen öyle oluyorGenetik yatkınlık varsa doğum gibi hormonel değişimlerde ortaya çıkıyor mutlaka.
devlet hastanelerinde yapılıyor ben Bağcılar eğitim e gitmiştim kalp damar cerrahı yapıyor ama 6 seans falan gitmek lazım ben iki seans gittim bi daha da gidemedim bi görüşün istersenizBenim çok yaygın kılcal damar varislerim var. Hatta artık geniş damarlar bile varis olmaya başladı.
Lazer'in pahalı olduğunu yazmışsınız? Ne kadar tutuyor? Ve yaptırıp da memnun kalan birinden tavsiye rica edebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?