• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarını niye alıyorsun !!!!

ne ilginç anne.benim annemde aksine kolunu bacağını al.duser sin incitirsin doktora açamazsın der.

İmkanım olsa bi saniye durmam doğruya dığru, sadece ağsa mevzusu değil bak geçen masada yemek yiyoruz tişört var üstümde içimde sütyen yok, göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ... Allhım duymamazlıktan geldim tuttum kendimi 30 olucam E normal filan diyorum hala yineliyor .... Aslında ima ettiği ellettirdinmi filan ... Anladınız umarım .
ellenince sarkıyormuymus

hatta anannem 80 yaşındaydı.kollarimi görünce kızmıştı.erkek misin sen kiz kısmı temiz olur al o kolları demişti.ki cok küçüktüm 15 falan.sizin anneniz de başka bir şeyden dolayı yapıyor benve

Çok saçma.
Ben yıllardır tesettürlü olmama rağmen tüm vücudumu lazerle hallettim.
Kişi kendisi için bakım yapar.
Böyle bir ithamda bulunması çok ilginç annenizin.
Hatta beni annem ikna etmiştir lazere.
Şaşırdım..
Niyetine şaşırdım.
Neyse siz aldırmayın,canınızı sıkmamaya çalışın .

Banada bekarken halam demişti niye ağdaya gidiyomuşum kadına oramı buramı açıyomuşum " ayıp bişey "miş. Cevabını alıp oturmuştu tabi. Zihniyetler pis .

Anneannem, teyzem ilk adet olduğunda, sen ne halt yedin diye onu bir güzel dövmüş. Çünkü, kendisini küçük yaşta evlendirmişler ve evlendikten sonra adet olduğu için bekar kızlar adet olmaz zanedermiş. Teyzemin çığlıklarına koşan mahalleli, durumu anlatmış anneanneme. Teyzem bu trajikomik anısını, anneannemin Erzurum şiveli sesinini taklit ederek anlatır, gülmekten kırar bizi.:KK70:

Tövbe tövbe.

Annenize almazsam çamaşır ipi mi yapacaksın desenize.
Bakım her kadının hakkı ve kendisi için yaptigidir.

Bekarsak olelim mi yani.
Ben bile gerildim burada.

Evini temiz tut misafir gelir, bedenini temiz tut ölüm gelir derler sonra..

Annemin samimi bir arkadaşı boşandı annesi ile kalıyor. Kadının kafa gidik belli.
Kadın spora gidiyor eve geliyor duş alması gerek. Duşa giriyor. Kadın sen neden duşa giriyorsun? diyormuş. E haliyle insanın aklına otomatikmen sex geliyor. Spor kısmını asla düşünemiyor. Görüyorum yani böyle şeyler.

Annem küçüklüğümden beri “temiz ol ölümün ne zaman geleceği belli olmaz” derdi hep. Haftanın 1-2 gününü kesinlikle kişisel temizliğime ayırırım. Sporumuma ayırırım.

Annemde bana bakar iştahlanır, benimkini de al diye. Hatta açar spor videoları ben spordan gelince iştahlanır spor yapar.

Bu nasıl düşünme tarzıdır ya? Hiç normal değil.

Bacak şöyle dursun. Kollarımı almadığım için annem kızmıstı bana. Döve döve kollarımi alacakmıs.

Şimdi pırıl pırıl geziyorum. Anneciğim teşekkür ederim

Anneannem, teyzem ilk adet olduğunda, sen ne halt yedin diye onu bir güzel dövmüş. Çünkü, kendisini küçük yaşta evlendirmişler ve evlendikten sonra adet olduğu için bekar kızlar adet olmaz zanedermiş. Teyzemin çığlıklarına koşan mahalleli, durumu anlatmış anneanneme. Teyzem bu trajikomik anısını, anneannemin Erzurum şiveli sesinini taklit ederek anlatır, gülmekten kırar bizi.:KK70:

Daha regl olmadan evlendirilmiş mi ?? Allah'ım korkunç ...

Benim annem de 16 yaşındaki erkek kız yeğenlerime “lazere git” diye habire der durur.
Temizliğin başka şeyle ne alakası var ki? Bence annenizin psikolojisi bozuk.

Bu cahillik ama baska bise degil

Back