- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellenince sarkıyormuymusİmkanım olsa bi saniye durmam doğruya dığru, sadece ağsa mevzusu değil bak geçen masada yemek yiyoruz tişört var üstümde içimde sütyen yok, göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ... Allhım duymamazlıktan geldim tuttum kendimi 30 olucam E normal filan diyorum hala yineliyor .... Aslında ima ettiği ellettirdinmi filan ... Anladınız umarım .
Tam şenlik bir yorum,Oha
Eh ozel bolgeyi de kimse gormuyor diye uzatalim madem
Oreriz,ucuna da mavi boncuk mis gibi olur
Hahhauaushrvsydbrgzycke. süpersinOha
Eh ozel bolgeyi de kimse gormuyor diye uzatalim madem
Oreriz,ucuna da mavi boncuk mis gibi olur
Haha benimki de hemen kurulur baş köşeyeAnnem beni ağda yaparken görse banada yap diye tutturur.
Anneannem, teyzem ilk adet olduğunda, sen ne halt yedin diye onu bir güzel dövmüş. Çünkü, kendisini küçük yaşta evlendirmişler ve evlendikten sonra adet olduğu için bekar kızlar adet olmaz zanedermiş. Teyzemin çığlıklarına koşan mahalleli, durumu anlatmış anneanneme. Teyzem bu trajikomik anısını, anneannemin Erzurum şiveli sesinini taklit ederek anlatır, gülmekten kırar bizi.
Bu cahillik ama baska bise degilAnneannem, teyzem ilk adet olduğunda, sen ne halt yedin diye onu bir güzel dövmüş. Çünkü, kendisini küçük yaşta evlendirmişler ve evlendikten sonra adet olduğu için bekar kızlar adet olmaz zanedermiş. Teyzemin çığlıklarına koşan mahalleli, durumu anlatmış anneanneme. Teyzem bu trajikomik anısını, anneannemin Erzurum şiveli sesinini taklit ederek anlatır, gülmekten kırar bizi.
Az önce vücut temizliği yaptım. Annene göre kimbilir ne işler üzerindeyim
sizin anneniz de çok iyi bir iş yapmamış da neyse. kol kılına bile laf eden insanlara uyuzumBacak şöyle dursun. Kollarımı almadığım için annem kızmıstı bana. Döve döve kollarımi alacakmıs.
Şimdi pırıl pırıl geziyorum. Anneciğim teşekkür ederim