• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarını niye alıyorsun !!!!

bence siz biraz fazla takılıyorsunuz dediklerine. bunları ima ettiğini sanmam annenizin, ima etmez direkt söylerdi böyle bir seviyede sıkıntılı birisi olsa. kendinize hayatı daha da zorlaştırmak için annenizin söylemediği şeyleri bunu bunu söylemek istedi demek diye düşünmek size zarar, yanlış anlamayın lütfen.

İmkanım olsa bi saniye durmam doğruya dığru, sadece ağsa mevzusu değil bak geçen masada yemek yiyoruz tişört var üstümde içimde sütyen yok, göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ... Allhım duymamazlıktan geldim tuttum kendimi 30 olucam E normal filan diyorum hala yineliyor .... Aslında ima ettiği ellettirdinmi filan ... Anladınız umarım .

Ya kendim konu açmışım gibi. Aşırı büyük göğüslü bir insanım. Anneannem defalarca elletmiştir o ondan büyümüştür o kadar demiştir. O kadar çok duydum ki şunu büyüyene kadar. Nefret ediyorum bu zihniyette insanlardan.

Ya kendim konu açmışım gibi. Aşırı büyük göğüslü bir insanım. Anneannem defalarca elletmiştir o ondan büyümüştür o kadar demiştir. O kadar çok duydum ki şunu büyüyene kadar. Nefret ediyorum bu zihniyette insanlardan.

Anlatamıyoruz insanlara işte , hala annen onu ima etmemiştir diyorlar 30 yıllık annemi neyi ima ettiğini anlarım herhalde...

Ben sarışın olduğumdan öyle tüyüm falan çok olmaz ama yine de annem her zaman temiz ol, hastalık var ölüm var hayat bu der. Yani temizlik bir başkası için değil ki, kendimiz için yapılan bir şey. Bu şekilde konuşmasına annenizin çok şaşırdım , imalari da çok acayip tabi onları ima ediyorsa.

Oha.. bise dicektimde ban yemim gene: (

Anlatamıyoruz insanlara işte , hala annen onu ima etmemiştir diyorlar 30 yıllık annemi neyi ima ettiğini anlarım herhalde...

Lazere başlamadan önce de çok söylendi annem misal ama duymamaya çalışıyorum artık. Değişmiyorlar çünkü yapılacak pek de bir şey yok.

Ah bir mesleği olan kadınlara imrendiğim kadar kimseye imrenmiyorum, o kadar isterdim ki.. Ne mutlu size
sizin de bi mesleğiniz olabilir, hiç geç değil. 3 çocukla 30undan sonra üniversite bitirip şimdi çalışan birini tanıyorum. ki sizin çocuğunuz da yok.

yaşınız daha çok genç. şöyle düşünün şu an 29 yaşındasınız, siz okul okusanız da okumasanız da 5 sene sonra 34 yaşına geleceksiniz. şu an çabalarsanız 34 yaşınıza üniversite mezunu olarak girebilirsiniz. daha fazla vakit kaybetmeden hemen üniversite için çalımalara başlayın bence

Evet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
Böyle bişey ilk defa okuyorum.
Bana annem kendi derdi, al bacaklarını vakti geldi die.
Ay çok komik bı anım da var.
Bacaklarım hafif uzamıştı şort giydim abim geldi :):):) bana baktı baktı oooo bacaklarda Recep İvedik maaşallah dedi.
Hemen kostur kostur aldım bacaklarımı.
Ki öyle uzun felan değillerdi.
Kadın dediğin temiz pak kılsız olmak isteriz.
İnşallah bir an önce hayırlısı ile o evden kurtulursun.

Evet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
Benim annem alıyo bacaklarını kapalı üstelik de bunun açıklıkla ne ilgisi var anneniz ilginçmiş

Ah bir mesleği olan kadınlara imrendiğim kadar kimseye imrenmiyorum, o kadar isterdim ki.. Ne mutlu size

hiç geç değil inan.
üstelik bekarsın.
başla bir yerden.
elinde altın bileziğin olsun.
'anne'n için bşy yazmiycam bende bir 'anne'yim.
lütfen şu an bu kadar pişmansan, meslek edin kendine.

İlerde çook daha geç olucak çünkü..

25 yasindayim.ve 22 yasinda evlendim 1 gune 1 gun annemden bole birsey duymadim. Annenize kıl a tüy e tahammulum yok tiksiniyorum deyin belki bir daha demez illa bi haltlar ymek icin bacak tuyu alinmaz.temizlik imandan gelir soyleyin annenize

hiç geç değil inan.
üstelik bekarsın.
başla bir yerden.
elinde altın bileziğin olsun.
'anne'n için bşy yazmiycam bende bir 'anne'yim.
lütfen şu an bu kadar pişmansan, meslek edin kendine.

İlerde çook daha geç olucak çünkü..

Iste nerden baslamalim ? Nasil meslek edinilir hic bi fikrim Yok duz Lise mezunuyum

Iste nerden baslamalim ? Nasil meslek edinilir hic bi fikrim Yok duz Lise mezunuyum

çalışma hayatın var mı?
üniversite sınavlarına gir, aöf okuyabilirsin ya da önlisans.
sonra kpss?
İsmek meslek edindirme kurslarına başvur.
Pastacılık, dikiş nakış kursları terzilik
Satış temsilciliği, ön muhasebe sekreterlik, büro yönetimi yönetici asistanlığı vs..

Ben normalde pek almam. Alıyorsam da bir sebebi vardır. Düğün, nişan, sevgili vs. Yine de bizimkiler karışmaz. Onlara ne ayol? Anneniz saçmalamış.

Anneniz 29 yaşındaki bir kadının cinsel bir yaşamı olabileceginin farkında. Açıklama yapmayı bırakın. Onun merak etmesi garip.

Back