Bacaklarını niye alıyorsun !!!!

Annede bir garipmis .Yegenim 15 yasinda annesi bantla aliyor ciğlik cığlığa cok tatlilar .
Biraz büyüsun lazere gidecek .

Tam tersini söyleme si gerekmez mi ?
Benim annem her zaman temizlememiz için zorlardı bizi .
Acaba bu zamana kadar almıyordunuz da şimdi alınca mi garipsedi anneniz ?
Yok sa hep temizler miydiniz

Sorun ağda mı?
yoksa evden ayrılmak istemen mi çözemedim..?

Mesleğin varmı

Tam tersini söyleme si gerekmez mi ?
Benim annem her zaman temizlememiz için zorlardı bizi .
Acaba bu zamana kadar almıyordunuz da şimdi alınca mi garipsedi anneniz ?
Yok sa hep temizler miydiniz

Bi ara salmıştım kendimi yalan yok ama baktım yaşım geçiyor hafif rimel filan daha bakımlı olmya çalışıyorum sonuçta bekarım beni seven birini bulmak isterim ... Ama yinede böyle demesi çok kötü hissettirdi kavga etmiyelim diyr o kadar sıkıyorum kendimi yine bir olay patlak veriyor

Anneniz bile olsa size bunu ima etmemeli.
Tartışmaktan korkmayın ve tavrımızı koyun .

Sorun ağda mı?
yoksa evden ayrılmak istemen mi çözemedim..?

İmkanım olsa bi saniye durmam doğruya dığru, sadece ağsa mevzusu değil bak geçen masada yemek yiyoruz tişört var üstümde içimde sütyen yok, göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ... Allhım duymamazlıktan geldim tuttum kendimi 30 olucam E normal filan diyorum hala yineliyor .... Aslında ima ettiği ellettirdinmi filan ... Anladınız umarım .

Bi yaştan sonra aileden artık ayrılmak gerekiyor bende 24 yaşımda ayrı eve çıktım o yaşa kadar annem bana da çok karışıyordu kaşını alma vs. gibi şuan şaçımı kızıl yaptım yanıma geldiğinde hiçbir şey diyemedi normal de kıyameti koparırdı üstüne dayak bile yerdim artık kendi paranı kazanıyorsun çünkü onlara bağlı değilsin bir an iş bulup ayrı eve çıkmaya bak.

Yok artık...!!!
Yorum yok

Ay benim kaşımı bıyığımı ilk annem almıştı önüne oturttu kız dediğin öyle tüylü olmaz diye hala da dikkat eder yani kilo aldık mı uyarır, bakımsızlaştık mı siz nasıl gençsiniz der. Anneniz biraz garip geldi bana

Bir insan kendi kızını nasıl tanımaz da böyle şeylerle iğrenç bir şekilde itham eder anlamıyorum.
Bir de bikini bölgesini duysa neler der yazmışsınız.
Bacağı geçtim de bir zahmet bikini bölgenizi almanıza laf edip imada bulunmasın yani.
Kıl tüy almaktan da korkuyorlar ya hani o çok namuslu hallerine laf gelecek diye ben başka bir şey demiyorum.
Bu kadar ima da hayra alamet değil kişi kendinden bilirmiş işi demek istemiyorum ama bu kadar baskı, ima bana normal gelmiyor...

her mesajınız hayretler içinde okudum..
annenizin psikolojik durumu iyi değil kesinlikle..
Allah size sabır versin..
en acilinden bi çıkış yolu göstersin..
ayrıca alttan da almayın gerekirse kavga edin..ne münasebet öyle saçma şeyler ima ediyo ya..

Ay o nasıl ima?
Kişisel temizlik. Ötesi Yok.
Bunun kapalı, açık, şortlu, pantolonlu olmakla alakası Yok ki...
19 yaşında lazer epilasyonla bitti gitti. Parasını da annem verdi, demedi yani oranı buranı kim için alıyorsun diye.
40 yıl geçse böyle bir bakış açısı da aklıma gelmez.

Ah bir mesleği olan kadınlara imrendiğim kadar kimseye imrenmiyorum, o kadar isterdim ki.. Ne mutlu size

Sanki kadınlar olarak tek derdimiz karşı cinse güzel görünmek.. Estetik yaptırırsın erkek için olur, kıl tüy aldırırsın lazere gidersin erkek için olur, makyaj yaparsın yine erkek için.. Hadi erkekler böyle düşünüyor diyelim, kadınlar da aynı şeyleri söylüyor ya deli oluyorum.

Annenizin tanısı koyulmuş bir psikolojik rahatsızlığı var mı? Olmalı da. Düpedüz hasta.
Ciddiye almayın, ilk fırsatta evden ayrılın.

estağfurullah! emin misiniz bunu kastettiğine? yani öyle patavatsızlıktan yorum yapmış olamaz mı, benim annem de vücudumun her köşesine yorum yapar. umarım sizinki de öyle bir şeydir

bacaklar için de belki de dışarda ondan gizli şort, elbise giydiğinizi falan düşünerek sormuştur. aklına hemen bir erkek gelmemiştir. ne bileyim onu düşünüp sorması bile hoş değil tabi ama sizin dediğiniz hali çok daha kötü ya.

yaşınız da bayağı büyük. çocuk değil koskocaman kadınsınız artık. işiniz yok mu? azıcık aşım ağrısız başım diyerek çıksanız ya evden :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…