Evet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
29 yaşında neden aynı evdesiniz. Ayrilsaniza.Evet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
Annenin psikolojisi iyi mi canım?Evet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
İnsanın bakımlı olması kötü bişey mi Allah Allah ya.Kendim için aliyorum. Genel temizlik kuralı deseydiniz.Anneniz çok tuhafmış.
Evet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?