İmkanım olsa bi saniye durmam doğruya dığru, sadece ağsa mevzusu değil bak geçen masada yemek yiyoruz tişört var üstümde içimde sütyen yok, göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ... Allhım duymamazlıktan geldim tuttum kendimi 30 olucam E normal filan diyorum hala yineliyor .... Aslında ima ettiği ellettirdinmi filan ... Anladınız umarım .
Ya kendim konu açmışım gibi. Aşırı büyük göğüslü bir insanım. Anneannem defalarca elletmiştir o ondan büyümüştür o kadar demiştir. O kadar çok duydum ki şunu büyüyene kadar. Nefret ediyorum bu zihniyette insanlardan.
Oha.. bise dicektimde ban yemim gene: (Ya kendim konu açmışım gibi. Aşırı büyük göğüslü bir insanım. Anneannem defalarca elletmiştir o ondan büyümüştür o kadar demiştir. O kadar çok duydum ki şunu büyüyene kadar. Nefret ediyorum bu zihniyette insanlardan.
Anlatamıyoruz insanlara işte , hala annen onu ima etmemiştir diyorlar 30 yıllık annemi neyi ima ettiğini anlarım herhalde...
sizin de bi mesleğiniz olabilir, hiç geç değil. 3 çocukla 30undan sonra üniversite bitirip şimdi çalışan birini tanıyorum. ki sizin çocuğunuz da yok.Ah bir mesleği olan kadınlara imrendiğim kadar kimseye imrenmiyorum, o kadar isterdim ki.. Ne mutlu size
Böyle bişey ilk defa okuyorum.Evet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
Benim annem alıyo bacaklarını kapalı üstelik de bunun açıklıkla ne ilgisi var anneniz ilginçmişEvet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
Ah bir mesleği olan kadınlara imrendiğim kadar kimseye imrenmiyorum, o kadar isterdim ki.. Ne mutlu size
hiç geç değil inan.
üstelik bekarsın.
başla bir yerden.
elinde altın bileziğin olsun.
'anne'n için bşy yazmiycam bende bir 'anne'yim.
lütfen şu an bu kadar pişmansan, meslek edin kendine.
İlerde çook daha geç olucak çünkü..
Iste nerden baslamalim ? Nasil meslek edinilir hic bi fikrim Yok duz Lise mezunuyum
Evet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?